login |

Ha nem lenne elég a Crisis On Infinite Earths öt részben

2019. 12. 08. 16:50 - Írta: Necridus

5 hozzászólás | kategória: hírek, , , , , ,

Nagyon sokan otthagyták már az Arrowvers-sorozatokat, de azért a kommentekből úgy látom, néhányan még visszatérnek az idei nagy crossoverre, a Crisis On Infinite Earths-re – vagy éppen ezt az eseményt tűzték ki vízválasztónak, és ha nem jön be, kaszálnak.

Nyilván természetes, hogy ennyi évad után és ilyen szintű, már-már bonyolultságot okozó kohézió miatt igen sokan elpártolnak, de azért van még bőven nézettsége az Arrowverzum szériáinak. Főként nekik érkezik egy újabb csemege az univerzumból.

Marc Guggenheim ugyanis bejelentette, hogy képregény is készül a nagy eseményhez melyről itt vannak a promóképek. Marv Wolfmannal karöltve, az eredeti COIE írójával egy olyan 100 oldalas, 4 történetből álló képregényt készítettek, ami a második és harmadik epizód között játszódik valahol, de elmondásuk szerint egyáltalán nem szerves része a történetnek. Nem is véletlen, hogy csak 15-én kezdik el árusítani, miközben a crossover már 11-én lepihen idénre.

Guggenheim szerint a képregény-írás egyik legnagyobb előnye, hogy nincs probléma azzal, melyik színész mikor ér rá. Éppen ezért lett Nyssa Al Ghul, Ray, Wally West és Felicity Smoak a képregény központi négyese. Utóbbi fogja egyébként az egészet narrálni.

A tovább mögött pedig láthatóak az első részletek, amiket a comicbook.com-mal osztottak meg, amiről már belőhető, mennyire akarják, hogy hasonlítsanak a rajzolt karakterek a tévés életre keltőikkel.

5 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2019. 12. 08. 17:12

Ez nálam tuti vétel lesz pedig már meg van az eredeti is két nyelven is. :D Jó lesz majd sztori kibővítőnek.

Egyébként zseniális hogy még az első animációs Superman is benne van, lásd utolsó kép.

De jó lenne látni a crossoverben a Luthorok tanácsát is, lásd borító jobb sarka.

Kati néni - 2019. 12. 08. 17:48

Ezt hívják a médiaiparban rekurzív adaptációnak. Érdekes amúgy ;)

jesustomer - 2019. 12. 08. 17:58

Ez akkor egy jó nagy spoiler, mármint h felicity és wally is benne lesz a crossoverben.
Ajj.. felicity-t minek?

Necridus - 2019. 12. 08. 18:02

jesustomer:

Ha a crossover alatt ezt a képregényt érted, akkor igazad van, de ha a tévésről beszélünk, akkor nem (valószínű). Pont azért van benne a képregényben ez a két karakter, mert a sorozatokban nem tudtak benne lenni (lehet valami kép vagy villanás lesz róluk, de semmilyen fontosabb szerepet ne várjunk tőlük). Szóval, nem spoiler, max ha a képregényt úgy akartad volna megvenni, hogy nem nézed meg, mi van a borítón.

Kissur - 2019. 12. 09. 08:09

Évek óta kiszálltam mindenből, de én is visszatérek erre. Mondjuk minden évben ezt ígérem magamnak, hogy a crossover részekre visszatérek, de most Tom Welling és Erica Durance cameoja (mert valószínűleg más nem lesz) miatt belenézek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz