login |

Az első The Mandalorian-cuccok

2019. 12. 09. 17:50 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: fun,

Az ember azt hitte volna, hogy karácsony előtt mindenhol ezerféle The Mandalorian-termék lepi el a boltokat, de nem.

A visszajelzések alapján elég nagy csalódást kelt eddig a The Mandalorian-hez kapcsolódó konkrét termékkínálat. Aminek állítólag az az oka, hogy nagyon komoly titkolózás előzte meg a premiert, ugyanis nem szerették felfedni a Baby Yoda névre keresztelt karaktert, aki kapcsán a Disney szigorúan utasította a dizájnereket, hogy csakis The Child-nak nevezhetik.

Ennek pedig egyrészt az lett a következménye, hogy az első kapcsolódó termékek mindegyike csakis a pár napja általunk is kirakott korai vázlat alapján ábrázolja az aranyos figurát, másrészt, hogy komolyan csak pár vasalt, totál mezei pólómodell került a boltokba karácsony előtt a The Mandalorian kapcsán, no meg ugyanazt a képet felhasználó bögrék, táskák, matricák, telefontokok, egyebek. (Persze a premier előtti reklámanyagokat felhasználó cuccok már korábban is kaphatóak voltak.)

Üröm az örömben, hogy a napokban az is kiderült, hogy jön a plüss is a Mattel-től, ami áprilistól lesz kapható. Illetve a Funko figura (Funko The Child Pop!) is érkezik, ami már februárban rendelhető lesz, és az év második felében jön a Mattel-puzzle is. A tovább mögött a képeik, mindegyik előrendelhető.

9 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2019. 12. 09. 18:28

LOL ez most komoly? Ezek pont trash minőségűek mint a sorozat. :D Bocs ez magas labda volt szóval ne essen nekem minden fanboy. XD A Funko figura még csak csak de a többi az eszméletlen trágya. Főleg a pólók. És ezek mind hivatalosak elvileg. Eskü 5 perc alatt jobb póló dizájnt csinálok. Szerintem ez mindent elmond a Disney-ről.

winnie - 2019. 12. 09. 21:13

mondom, a titoktartás:)

stargatelost - 2019. 12. 09. 21:59

De ez amúgy tényleg nevetséges, titoktartás ide, vagy oda…

A világ kb. legnagyobb IP-je a Star Wars, meg a Disney-nek még onnan is pénz folyik, ahol nem kéne, és akkor ezekkel a pólókkal jönnek azzal az egy nyamvadt képpel… És még csak meg se effektezik vagy valami, mintha egy sarki pólónyomó boltba bevinnéd ezt a képet, aztán rávasalják és kész :D

Tuti szívják a fogukat, mert iszonyat pénz van ebben a Baby Yod… hopszi… The Childban, ráadásul a karácsony is itt van, és akkor ezzel szúrják ki a rajongók szemét :D

Mondjuk most már semmi titok nincs, miért nem fogadtak fel valami dizájner csapatot? Összedobtak volna pár tucat fasza képet, aztán mehetnek a pólók, bögrék… na mind1, örülök, hogy nem vagyok SW fan :D

karit - 2019. 12. 10. 01:31

Komolyan, ennyí? : )

Így legalább senki nem vetheti dagobertbácsiék szemére, hogy csupán a mörcs dollárhegyek kedvéért izzadták ki a cukimuki tündibündi zöld főhős köré ezt a mély értelmű, körömlerágósan fordulatos történetet azzal a kétbalkezes mandalori statisztával.

Vagyis, miket beszélek, pont ez muatja a legtökéletesebben, mi arrafelé az értékrend. Hótt mindegy, miről szól a Világ Első Élőszereplős SW Sorozata! Csak legyen benne egy üntyülüpüntyülüségesen gügyögő babajoda gombszemekkel és naaaagy fülekkel!

tommy - 2019. 12. 10. 03:34

ezt tényleg elcseszték, bár a sorozat gyenge gondoltam legalább egy baba yodát veszek a karácsonyfa alá, erre Április??

jiliac - 2019. 12. 10. 10:05

Harmatgyenge termékek ezek, de egy harmatgyenge sorozathoz pont passzol.

terminadmin - 2019. 12. 10. 11:08

ez mind szép és jó, hogy előrendelhető, vennék is a feleségemnek egy plüsst meg a kocsiba egy funko popot :D de a shipping résznél ki van írva, hogy magyarországra nem szállítanak. mondjuk nem csodálom, hiszen a helyükbe én se küldenék lóf*szt se ebbe a balkán gettóba, a részemről is jövőre költözök innen a p*csába.

winnie - 2019. 12. 10. 12:13

amikor kikerül más boltokba is, akkor rendelhető lesz szerintem itthonra is. de igen, errefele elég sok a negatív tapasztalat a meg nem érkezett pakkokkal.

piszkosfred - 2019. 12. 18. 13:37

Ezzel tenyleg kicsit lyukra futottak, kollega most jott vissza Vegasbol, meselte, hogy a Disney (vagy egyeb relevans) boltban mindenki baby Yodat keresett (o is :)). Az elado is mondta neki, hogy szo szerint minden masodik kerdes ez, de hat ugye nincs.

Szep bevelt lehett volna ebbol csinalni a karacsonyi szezonban.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz