login |

Bluff City Law: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak is?

2019. 12. 12. 15:50 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: 2019/20 finálék, kritika,

Ezért van kedvem egyre kevesebbszer kedvem második esélyt is adni! Főleg ennyire országos sorozatoknál. Akármennyire kapkodós is egy pilot, simán belőhető a minőség belőle a nagyokra gyártottnál, mint ennél az NBC-darabnál. Az ilyen heti ügyesek, még ha javulnak is, akkor sem akkorát, mint kéne, legfeljebb jobban megkedveli az ember a karaktereket.

Konkrétan a finálé pont olyan volt, mint ami rémlett az elejéről. Igazából nem rossz a Bluff City Law, de mostanra azon a véleményen vagyok, hogy ami közepes, az is valójában rossz, csak nem annyira. Egyszerűen olyan sok jó vagy kiváló sorozat van, hogy egy 6/10-es iparos munkára felesleges pazarolni az időt, kivéve ha az ember nagyon odavan a zsánerért.

Ez esetben, aki zabálja a jogi sorozatokat, annak adódhatott heti néznivaló, de a megkerülhetetlentől nagyon messze van a Bluff City Law. Pedig vannak működő részek benne, ezt el kell ismernem. Konkrétan az utolsó 5 perc, ami a magánéletes cliffhangert vezette fel.

Egyszerűen megy a sorozatnak a hatásvadászat. Mondjuk nem a fő szálon ütött be, az unalmas volt. Na meg vicces is, ahogy izgalmassá akarták tenni az ellenség megvezetését, pedig egyértelmű volt miről van szó. Mármint izzadtak a zenével és a vágással, miközben nézőként nyilván tudtuk, hogy mi történik, semmi meglepetés nem várt ránk benne.

Viszont a budget Tom Hardy szálán mégis betaláltak nálam is. Nem vagyok érzelmileg invesztálva egy karakterben sem, mégis át lehetett érezni, ami vele történt. Ott előjött a profi iparosmunka.

Bár a cancelről nincs hivatalos hír, de azért az eddigi évek tapasztalata alapján betippelhető, hiszen nem bővítették ki az első évados epizódszámot. Mondjuk a kibeszélő alapján itthon nem sokan siratják. Én sem fogom.

2 hozzászólás Ne habozz!

lalakov - 2019. 12. 12. 18:55

Kár lenne érte, én szeretem.

winnie - 2019. 12. 12. 19:34

a guy átívelő ügye az végig párhuzamosan ment? vagy valami azért volt?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz