login |

A The Witcher epizódcímei

2019. 12. 13. 18:00 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: video,

A Netflix annyira nyomja a sorozatát, hogy még az epizódcímeket is bejelentette a tovább mögötti videóban. Mindegyik kapott maga mellé egy logót vagy jelet is, aminek talán van jelentősége. Mint ahogy a címeknek is.

13 hozzászólás Ne habozz!

Alma - 2019. 12. 13. 19:14

Érdekes hogy ezt a több hetes hírt most osztjátok meg,a végső előzetes meg sehol

winnie - 2019. 12. 13. 19:46

annyira azért nem érdekes, lévén több, mint 50 előzetes, 100 másik videó és 200 egyéb poszt (10+ kritika, 30+ plakát, stb) van megírva és vár kirakásra. ennek az az oka, hogy nekünk 500+ sorozatról kell írnunk, egyszerre nem rakhatunk ki mindent, mindig döntenünk kell. az előzetes lehet, hogy csak a premier napján megy ki.

de, ami a legfontosabb, ha valaki szóvá teszi az utolsó előzetes hiányát, azt a hiány nem érinti, hiszen már látta az előzetest:) aki valaminek a konkrét rajongója, az úgysem itt fogja először fogyasztani az anyagot. cserébe ő az, aki a többi hasonló poszt esetében nem fogja tudni, hogy azok milyen régiek. (ld. ennek a kommentnek az a pikantériája, hogy pont eggyel lejjebb egy tavalyi bejegyzés van, ami nem több hetes, hanem több, mint egy éves.)

ha minden jól megy egyébként, mostantól minden napra jut egy witcher-bejegyzés, hatêkonyabbak a premier közvetlen közelében.

winnie - 2019. 12. 13. 19:49

ezek persze csak a megírt posztok (most 452), a draftok száma még kétszerennyi.

Anonymus - 2019. 12. 13. 20:20

De ha ilyen sok megírt poszt van, akkor miért nem növelitek az egy napra való posztok számát? Úgyértem a mennyiség ilyen esetben nem szokott gond lenni.
A reggeli hírposztok is nyugodtan lehetnek hosszabbak, imádom azokat olvasni 😀

Alma - 2019. 12. 13. 20:20

Persze,nem is azért mondtam mert lusták lennétek vagy mert rossznak tartom a munkátok, csak én (akinek semmi köze amúgy a sorozatokhoz) inkább acsak a legérdekesebb híreket osztanám meg,ilyen egy előzetes.
De mint írtad is,én már láttam,nekem édes mindegy :)
Majd a véleményetekre leszek kíváncsi,de a kritikátokban sosem csalódtam eddig

winnie - 2019. 12. 13. 21:11

Anonymus: egyrészt így sem egyszerű szerintem mindent elolvasni, és amíg ilyen a layout, addig sok poszttal sok minden gyorsan eltűnne szem elől, másrészt meg ha kiszórnék mindent, akkor lehet, hogy lenne olyan nap, amikor nem lenne poszt, mert nem érünk rá. így mindig van tartalék.

Anonymus - 2019. 12. 13. 21:20

Egyébként most ez egy kicsit off lesz, de mégis hogy a fenébe bírjátok ezt?
Ugyértem biztos van munka, család stb, ami elviszi az idő nagy részét és amellé még folyamatosan a híreket bújni, fordítani, napi több sorozatrészt megnézni majd megírni.
Elég brutálisnak tűnik.

DarkEagle - 2019. 12. 13. 23:01

“amíg ilyen a layout, addig sok poszttal sok minden gyorsan eltűnne szem elől,”

Azért ezzel vitatkoznék. Semmi köze a layoutnak ahhoz hogy az emberek többsége lusta görgetni és csak azokat a posztokat nézi meg amik kiszúrják a szemét. Én pl van hogy napokig nem tudok feljönni ide meló miatt és más oldalra sem aztán idejövök és itt megtalálom általában akár 5-6 oldalon keresztül is a híreket, videókat, kritikákat, egyéb posztokat.

Engem pl baromira nem zavarna hogy ha 100 poszt jelenne meg egy nap mert simán végig görgetném hála a FEEDLY nevezetű RSS olvasónak ami nagyon jól és letisztultan mutatja az új híreket. És mivel lehet kategorizálni benne a dolgokat így még csak az oldalon se nagyon kell görgetnem 10 oldalt mondjuk egy 1 hónapos kihagyás után mert ott megtalálok mindent egy oszlopban csak rá kell kattintanom az adott hírre ami érdekel és megnyitja a posztot külön fülön.

Persze ehhez előbb be kell állítani a dolgokat de ez kb 5 perc.

Flanker - 2019. 12. 14. 03:44

winnie: rss-ből nyitom meg a posztokat soksok éve, a főoldalon soha nem járok ;)

Edit - 2019. 12. 14. 18:14

Magyar felirattal ellátott lesz?
Ezt honnan lehet megtudni?

winnie - 2019. 12. 14. 19:53

Sehonnan. Ezt előre nem közlik, de amióta lokalizáció van, azóta minden Netflix sajátgyártás felirattal jön, tehát ez is úgy fog. És ami kap szinkronos előzetest, az szinte biztos, hogy szinkronnal jön majd – mint ahogy az is.

LPMikey - 2019. 12. 15. 21:22

Edit: Netflixen alsó hangon a full évados magyar felirat garantált lesz a Witcher-hez, de talán szinkron is elképzelhető. (utóbbit nem tudom, csak tippelek)

winnie - 2019. 12. 16. 06:44

“Egyébként most ez egy kicsit off lesz, de mégis hogy a fenébe bírjátok ezt?
Ugyértem biztos van munka, család stb, ami elviszi az idő nagy részét és amellé még folyamatosan a híreket bújni, fordítani, napi több sorozatrészt megnézni majd megírni.
Elég brutálisnak tűnik.”

igen. a megoldás: kevés sorozatot nézni. mármint viccen kívül, ez az ára. ahogy egy író, ha showrunner lesz, akkor mindent kell csinálnia, csak írásra nincs ideje, nálam is ez történik. nézek sorozatot, de ha napi 2-3 órával kevesebbet kéne csinálnom ezt, akkor az heti 1-2 sorozatévad lenne:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz