login |

Délelőtti videó 3.: Soundtrack

2019. 12. 13. 11:30 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: video,

A Kísérőzene című sorozat útja kalandos, mert másfél éve a FOX-nál pilotberendelésig jutott (még Mixtape címen), de végül nem kérték be sorozatnak. A Netflix viszont átvette, és leforgatta a többi részt. Szóval országosról került át ide, mint az Unbreakable Kimmy Schmidt vagy a Chilling Adventures of Sabrina.

A Soundtrack egy romantikus, zenés (ismert dalokra tátognak olykor a karakterek) dráma pár különálló, mégis egymáshoz a zenén keresztül valamilyen módon kapcsolódó Los Angeles-i emberről, mely meghatározza őket. A sorozat a szerelem különböző szakaszaiban mutatja be a karaktereket, és vizsgálja, hogy az idő gyógyíthatja-e az összetört szívet, illetve, hogy a szeretet elbír-e az élet tragédiáival.

Van hivatalos leírás is:

Szerelem, veszteség és jellemformáló szerencse szövi át a zenés drámát két sikert kereső művészről, akik teljes hangerővel élik az életüket Los Angelesben.

Az előzetes a tovább mögött. Szereplők: Callie Hernandez, Jahmil French, Jenna Dewan, Campbell Scott, Madeline Stowe, Marianne Jean-Baptiste, Megan Ferguson és Evan Whitten.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz