login |

4 hozzászólás Ne habozz!

Energiavampir - 2019. 12. 13. 15:26

Nagyon jó kis sorozat ez…

Szem - 2019. 12. 14. 10:13

Szerintem is extra a sorozat, kicsit úgy érzem itt a junkie-n kicsit mostohagyerek a sorozat. Mindig lepasszolják! Többet érdemelne!

winnie - 2019. 12. 14. 11:29

szem: csak az mostohagyerek, amit nem néz senki nálunk. mármint az sem mostohagyerek, csak ugye lehetetlen így írni róluk.

de az 5., a 6. és a 7. évadról is volt egy-egy írás, szóval ez minimum átlag. lenne két írás is, csak éppen míg egy nem nézett epizodikus krimiről könnyű írni premier vagy finálékritikát, addig egy ennyire átívelős sorozatról nem éreztem korrektnek, hogy vendégblogger híján írjak. ennek ellenére az s6 finálé és az s7 kezdése kapott írást. anno 3 rész után kaszáltam a sorozatot, de a 7. évad kezdése felkeltette a figyelmemet, de és ha nem kaszálom, akkor idővel fog még kapni a sorozat írást, csak ahhoz utol kéne érnem magam, ami elég nehéz, mert eélég sok sorozattal vagyok lemaradva.

sziszko - 2019. 12. 20. 10:08

nekem tetszik, persze hullámzik ez is, az első évadok voltak sztem a jobbak, de Spader miatt megéri, imádom a karakterét

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz