login |

A Halhatatlan?

2019. 12. 16. 13:15 - Írta: winnie

20 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, kampány, mozifilm, ,

Meg sem merem kérdezni, hogy valaki látta-e, de tegnap 6-an is olvastak minket Olaszországból, szóval… Mert igen, ott már bemutatták a mozikban a L’Immortale című filmet, ami a Gomorrah egyik kedvelt karakterének, Ciro-nak szolgáltat előtörténetet – nekem egyelőre semmi infóm arról, hogy lesz-e itthon moziban (meglepne) vagy az HBO-n. Mindenesetre az előzetesek után itt vannak a plakátok – a másik a tovább mögött.

És nem feledni, nem csak egy sima előzmény lesz, hanem a története (valahogy) kapcsolódni is fog az 5. évadhoz, ami sajtóinfók szerint lehet, hogy 2021-re csúszik. (A film egyébként a második hetes Frozen II mögött 3,1M dollár hétvégi bevétellel a második helyen nyitott az olaszoknál, simán megelőzve az ugyancsak premier Knives Out-ot.

20 hozzászólás Ne habozz!

morty - 2019. 12. 17. 13:17

Várós

tgabo91 - 2019. 12. 24. 21:46

Volt szerencsém megnézni.
Az idősíkok úgy ugrálnak akár a Fear the Walking Dead s5-ben :) nehéz már már követni

spoiler nélkül: Tudtuk eddig is, hogy gyerek korábban több halálközeli esetet is túlélt, innét a halhatatlan név. Csecsemő kort mutatja be, majd párhuzamosan a “valóság” (sorozat közbeni idő) Van több bevágás is s3-ból, illetve gyerek kor kap nagy szerepet. tizen éves Ciro, mint gyerek hogy kallódott el, és került kapcsolatba a savastano klánnal. S5, ha minden igaz késik, csak 2021-ben fog érkezni, viszont előtte javasolt a film megtekintése.

spoiler:
Ciro: “A név kötelez” :D

Ferenc1987 - 2020. 03. 06. 10:43

Sziasztok tudja valaki mikor adjak nálunk a mozik?

winnie - 2020. 03. 06. 10:49

szerintem semmikor, de ha kiderül, akkor itt szoktuk írni azonnal az időpontokat: https://www.sorozatjunkie.hu/2020/01/22/2020-as-hazai-sorozatos-premiernaptar/

Ferenc1987 - 2020. 03. 08. 18:24

Szerinted miért nem?

winnie - 2020. 03. 08. 19:13

mert ritkán hoznak be olasz filmeket, és tudják, hogy sokan csak letöltenék. lehet, hogy nem bíznak a sikerben. de majd kiderül.

Melange98 - 2020. 03. 12. 09:58

Ki mit gondol, vajon HBO GO-n fent lesz ez is idővel?
Rettentően kíváncsi lennék a filmre. Köszi!

winnie - 2020. 03. 12. 10:23
Ciru - 2020. 04. 15. 21:16

Sziasztok!!!

Láttam,tegnap előtt néztük meg,BAROMI jó volt!!Egy valamit nem értettünk a végén,és NEM AKAROM spoilerezni,tehát AKI NEM LÁTTA ne olvassa tovább!!!De kinek a fejét küldik el Ciro-nak a dobozban,mert erre nem sikerült rájönni,immáron 3 napja:)))Előre is köszi!!!!

ébrenjáró - 2020. 04. 18. 19:01

Hát borzasztó volt. Nagyon gagyi és béna, a remekmű sorozathoz képest. Látszik, hogy nem az eredeti író írta. Marco D’Amore, mint sok más színész, azt hitte, hogy ha szerepelt egy filmben, akkor rögtön írni és rendezni is tud. Unalmas, borzasztóan sematikus, gagyi párbeszédek, kidolgozatlan, egysíkú karakterek. Pont az ellenkezője annak, amiért a Gomorrah jó. Az életszagú, jól megírt komplex karakterekkel, eredeti, autentikus helyzetek..stb. ez pontt nem olyan. A felénél abbahagytam és nem néztem tovább.

Asd - 2020. 04. 21. 08:23

Vegyes erzelmeim vannak. Jo volt ujra latni Cirot, de a resz nagy reszeben olyan erzesem volt, mintha a feherorosz resz lenne mas szereplokkel kicsit hosszabbra nyujtva. Karakterek tenyleg egysikuak voltak, Ciro gyerekkorabol tobbet mutattam volna.
Vege pedig tul rejtelyes akart lenni, de igy sok dolgot nem magyarazott meg. Pl a lelott pasi felesege miert kellett Cironak? Annyi volt a szerepe, hogy kiszallt egy autobol.

Fikusz - 2020. 04. 22. 00:41

Don Aniello “szerepel” az utolsó jelenben

Akamionamiénkéselakarunkmennivele - 2020. 04. 23. 19:19

Sziasztok!

Spoilert tartalmaz:

Először is rohadt jó volt. Másodszor csak a 4. évad után érdemes megnézni. Hiszen ugye ott rá jön az ember, hogy elhagyta a családját Gennaro, erre jön ez a film, és igazából már az elején éreztem, hogy a vége ez lesz, de megérte végig nézni rohadtul.. Aztán jött is a nagy találkozás, amiből már lehet sejteni mi lesz.
Az viszont engem is rohadtul érdekel, hogy kinek a feje volt a dobozban???
Illetve az nem volt világos, hogy az oroszokat hogy vette meg végülis..? Köszönöm előre is a válaszokat.

Rohadtul várom a series5-t.

Protexin - 2020. 05. 04. 22:04

[ Spoiler! Spoiler! ]Ne olvasd el ha még nem láttad a filmet!
A film nagyon szórakoztató, de a sorozat nélkül kifejezetten gyenge lenne.
Valahogy songoku jutott eszembe cirorol, mindig a semmibol meglepetest okoz es konnyeden tuljar mindenki eszén. Ha jol emlekszem nem mutattak mivel vette ra a tetkos bandát hogy jojjenek mogotte 3 autoval. Az sem volt lathato ahogy az orosz testorokkel lepaktalt, arrol nem is beszelve hogy a nagyfonok minek menne az erdobe egy ilyen lopasos-gyanus helyzetben. …Egyebkent azt hittem a szoke csaj fogja megolni az arulo ferfit, vegul abszurd modon utjar engedte az erdoben. (Abszurd)
Ciro nem hinnem hogy nagy fantaziat latna lettorszagban maffiafonokoskedni, szoval gondolom visszater olaszba. Talan a szoke csajjal…
Valaki itt irta hogy nagyon hasonlit a feherorosz/szerb azt sem tudom melyik orszagban jatszodo ciro reszre… Hat igen, eros a hasoblosag csak az sokkal erosebb volt, pedig ezt is elveztem.
10/8 a sorozat miatt, amugy onallo filmként ha vki nem latta a gomorrat akkor 10/4

Májk-rém - 2020. 05. 25. 21:52

Üdv,
Spoilert tartalmaz, így aki nem látta a filmet, ne olvassa tovább.
Gondoltam, hogy ez a kis gúnárnyakú tovább fogja szőni a kis fondorlatos terveit, hogy végre főnök lehessen. A vége felé úgy tűnt, hogy megcsillogtatja a régi oldalát, de a történet egy kissé elnagyoltra sikerült.
A drámai rész kidolgozása viszont tökéletes, ahogy – a kölyökkori emlékekből – láthatjuk a bűnöző Ciro kifejlődését.
Az olasz nyelv, illetve Ciro az új évadba történő bekapcsolása miatt érdemes megnézni.
5/3

Tatala - 2020. 05. 26. 23:29

@Protexin: az eredeti sorozat 3. évadának elején Ciro Bulgáriában volt.

kremlin23 - 2020. 05. 30. 12:36

SPOILER-es

az a don ani feje volt, és számomra nyilvánvaló hogy a gennaro küldte neki és azon se csodálkoznék ha együtt tervelték volna ki, aztán így fognak nápolyban az öreg helyére átülni együtt.

a film kissé vontatott, sorozat nélkül elég egysíkú, viszont sztem a gyerekkori rész jól sikerült, inkább az adja az értékét, a többi az kvázi egy átvezetés az eljövendőkhöz, valóban a bulgár intermezzóra hajaz. nekem vhogy mindig az az érzésem ezekkel a kelet-európai maffiózókkal, hogy kurva erősek és gátlástalanok, de sokkal butabbak es kevésbé dörzsöltek, mint az igazi olasz menők.

(a gyerekkori rész különben egyfajta antitézise a ‘legyetek jók ha tudtok’ c. szintén olasz filmnek)

winnie - 2020. 05. 30. 13:23

itt a kibeszélőnk, a kritika, ide érdemes írni: https://www.sorozatjunkie.hu/2020/05/17/limmortale-irta-speranza/

Bebi - 2020. 05. 31. 07:33

Én most láttam és nagyon tetszett. A történések még úgy is érthetők voltak, hogy a sorozat 3. évfolyam közepénél tartok. Előttem lévő kérdésekre válaszolva: a nő azért kellett, hogy oda csalogassa az oroszokat. Épp ahogy Ciro gyerekkorában fekete rigót. Ennyivel vették meg az oroszokat.
Nagyon tetszettek az igazi olasz hangulatú gyerekkori képek, bár épp ezért kezdtem el a sorozatot is, Olaszország miatt. Nyelvgyakorlásnak pedig főleg jó,a nápolyi dialektus fantasztikus. :)

Beiglee - 2020. 09. 17. 05:00

Most néztem meg a filmet. Szerintem annyira nem volt ez követhetetlen. A volt egyszer egy Amerika jutott eszembe, hogy ott még jobban ugráltak az időben. Nnnnna mindegy :)
Valamiért az jött le nekem is, hogy ez valami beharangozó lehet az befejező évadhoz. Azt tudom, hogy nagy volt a felháborodás amikor kinyírták Ciro alakját, gondolom vissza kellett hozni. Ne felejtsük el, hogy a Dallasban a fele garda legalább egyszer meghalt de aztán még sem haha. Szóval 5. éVad Ciroval lesz ez biztos.
Nagyon várom már de sajna kétséges a kezdés időpontja mivel nem volták készen a forgatással és a vírus miatt el is kellett halasztani. Nagyon várom mert nagy kedvencem…..meg jó mert ha a Breaking Bad 10 pont akkor a Gomorra 13pontos :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz