login |

3 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2019. 12. 20. 11:04

Hát nem nekem, az biztos. Utálom a Station 19-t, a Greysverzum legnagyobb hülyeségének tartom. Gagyi, idegesítő, és most már az anyasorozatba is egyre jobban beleerőltetik a karaktereket, ami csak rontja az élményt, és elveszi a játékidőt az amúgy is nagy szereplőgárdától. Tanulhatnának a Chicagóktól, hogy hogy kell természetesen kezelni egy sorozatos univerzumot anélkül, hogy erőltetett lenne. Egyébként vicces, hogy amikor a Private Practice ment, akkor alig volt kapcsolat a két sorozat közt, még crossover is csak 3 volt, most meg minden hétre kell valami átfedés/átjárás.

renka - 2019. 12. 20. 15:15

Deny:Minden mondatoddal egyetértek… Nem hiszem, h meg fogom nézni a premiert, majd valamikor később bekapcsolódok…bár ha a szerelmi háromszögekre gondolok, akkor nem is tudom… Miért nem ebbe a béna tűzoltós sorozatba hoznak be új szereplőket…vagy ott is minden nőre jut legalább 2 férfi?

Eltiron - 2019. 12. 23. 09:40

Már megint? Mint elkötelezett GA-fan, persze bepróbáltam az S19-et, de borzasztó rossz.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz