login |

Európa is létezik: The Yard / Avlu

2019. 12. 23. 14:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány, video, ,

Itthon októberben került fel a Netflix-re a török Avlu című sorozat, azaz a Sittes élet (az angol címe The Yard), és igazán nem kell sokat ragozni rajta, hiszen az itthon is nagyon sokak által istenített ausztrál Wentworth feldolgozásáról van szó, vagyis egy női börtönös drámáról. (Természetesen van hozzá magyar felirat.)

A kissé suta, de hivatalos leírás szerint:

Egy odaadó anya börtönben találja magát egy végzetes családi összecsapás után. A túlélésért küzd annak reményében, hogy egy nap újra együtt lehet lányával.

Hogy mennyire hűen adaptálták a sztorit, nem tudom, de ez, hogy eddig Season 1 Part 1 és Part 2 címen 12+23 epizód érhető el itthon, arra utal, hogy nem egy az egyben remake-ől van szó, de erről csak az tud nyilatkozni, aki látta a sorozatot.

Kritika: –
Hazai hivatalos elérhetőség: Netflix (magyar felirat)
Hazai tévés premier: –
Magyar cím: Sittes élet
Státusz: 2 évad (12+23 rész)

A plakát alatt, a tovább mögött az 1. évad angol szinkronos előzetes, majd egy “Season 3” elnevezésű trailer, és jól sikerült rajongói előzetesek. Szereplők: Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray, Kenan Ece, Deniz Barut, Çağdaş Onur Öztürk, Onuryay Evrentan Atasalihi, Hülya Şen, Ümmü Putgül, Efsane Odağ, Mihrimah Cankur, Ayça Damgacı.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz