login |

Emlékeztető: Batwoman 1. évad

2019. 12. 29. 20:00 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. HBO3. 21:00. Batwoman – 1×02 (pilotkritika: winnie – 6/10 + Necridus – 7/10 + 1×02-kritika + szinkronhangok + magyar feliratos előzetes)

Igen, múlt héten lemaradtam róla, az ismétléseket is folyamatosan elfelejtettem, de azért késve jelzem, hogy az HBO GO-s világpremier után magyar szinkronnal is látható a tévében a CW legújabb DC-s képregény-sorozata, amiről nem is nagyon írnék most sokat, mert a fenti linkeken minden megtalálható. Azért a csatorna hivatalos szinopszisát a szokás szerint bevágom:

3 évvel Batman eltűnése után Gothamban megint eluralkodott a káosz. A rendőrség tehetetlen a bűnözőkkel szemben, csupán Jacob Kane biztonsági cége képes szembeszállni a rosszfiúkkal. Évekkel ezelőtt Kane első feleségét és lányát meggyilkolták, a másik lányát ekkor a biztonsága érdekében elküldte Gothamből. A katonai iskolából való kirúgása után Kate visszatér a városba. Hogy legyőzze saját démonait, magára ölti Batwoman álcáját, és az unokatestvére nyomdokaiba lépve a remény szimbólumává válik.

1 hozzászólás Ne habozz!

Greenworld - 2020. 01. 01. 04:24

Batman sose volt a remény szimbóluma! XD

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz