login |

Délelőtti videó 3.: Ragnarok

2019. 12. 31. 11:30 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, video,

A Netflix január végén érkező új, norvég, természetfeletti sorozata a Ragnarök magyar címet viseli, és elég korán elkezdték reklámozni, ami jó jelnek számít.

Egy festői, vidékén található kisvárosban, középiskolai környezetben játszódó modern felnövéstörténetről van szó, ami mélyen a norvég mitológiában gyökerezik. Ha ez nem mond sokat, akkor itt a hivatalos, Netflixes leírás is:

Egy norvégiai városka meleg teleket és hatalmas esőzéseket él át. A jelek szerint újabb Ragnarök felé tartanak, hacsak valaki nem avatkozik közbe időben.

Két magyar feliratos teaser előzetes a tovább mögött. Szereplők: David Stakston, Jonas Strand Gravli, Theresa Frostad Eggesbø, Herman Tømmeraas és Emma Bones.

(A Netflix magyar helytartóinak még gyakorolnia kell a hazai kifejezéseket, mert azok után, hogy egy sorozat 1. évadjának második felét 2. évadnak titulálták, az itteni teasereket “hivatalos” előzetesnek nevezik a YouTube-on – de akkor mi lesz az ‘official trailer’ fordítása náluk?)

Tartalék:

4 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2019. 12. 31. 15:03

Hmm, érdekesnek tűnik. Remélem nem a gyerek lesz Thor bár nekem kb ez jött le. Persze itt most nem a képregényes Thorra meg a béna Ragnarok adaptációjukra gondolok. :D

Amúgy lehet hülye kérdés de ha Január végén jön akkor miért számít korai kampánynak ez? Elvégre 1 hónap az nem valami sok. Szinte az utolsó pillanat kb.

winnie - 2019. 12. 31. 18:28

ha követed a netflixes újoncokat, és azt, hogy melyikhez mikor érkezik az első előzetes, akkor nem kérdeznéd. eleve az egy fontos dolog, hogy az előzetes felkerül a netflix youtube-jára, hiszen sok európai sorozat nem részesül ebben. de az amerikaiak közül is például a virgin river előzetese premier után egy héttel került fel. sok sorozat örül ha egy előzetest kap. itt meg egy hónappal a premier előtt már két teaser is van. nézz meg itt pár netflixes újonco, ami a a ragnarok előtt jön: https://www.sorozatjunkie.hu/2019/01/22/2019-es-hazai-sorozatos-premiernaptar/

és hogy van-e hozzájuk előzetes – még a kiemelt angol stranger és a zsáner amerikai october faction sem kapott semmit:

01.23 – Netflix: A szörnyvadász család (October Faction)
01.23 – Netflix: Szellemara (Ghost Bride)
01.29 – Netflix: A mindentudó (Omnisciente)
01.30 – Netflix: Az idegen (The Stranger)
01.31 – Netflix: Luna Nera (Luna Nera)

DarkEagle - 2019. 12. 31. 21:04

Ezeknek nem szoktam utána nézni ezért is kérdeztem. Ha nem írnátok róla elég sok Netflixes dologról nem is tudnék. :D Max másik külföldi oldalon látnám csak.

Fliplaci - 2020. 01. 03. 16:29

“ha követed a netflixes újoncokat, és azt, hogy melyikhez mikor érkezik az első előzetes, akkor nem kérdeznéd. ”

Viktorka te minden évben egy gyökér vagy, a “stílusod” remélem 2020-ban is a paraszt lesz. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz