login |

Európa is létezik: El vecino / The Neighbor

2019. 12. 31. 14:50 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány, video, ,

A Netflixre ma magyar felirattal érkezett ez a saját gyártású, spanyol szuperhősös komédia, a Szomszédom Javier, ami képregény-adaptáció, és a műfaja miatt mindenképp érdemes lehet a figyelmünkre – biztosan fogunk írni róla kritikát, de addig is, kommentben a friss bepróbálók véleményeire kíváncsiak leszünk.

A sorozatban egy nehezen boldoguló, cinikus férfira ráesik egy űrlény, és az összes képességét átadja neki. Viszont ebből nem komolykodást kerítenek a sorozat készítői.

A hivatalos leírás:

Az egoista Javier élete a feje tetejére áll, amikor váratlanul szuperhőssé válik, és a legutóbbi exe kapja a feladatot, hogy felfedje a kilétét.

Kritika: –
Hazai hivatalos elérhetőség: Netflix (magyar felirat)
Hazai tévés premier: –
Magyar cím: Szomszédom, Javier
Státusz: 1 évad (10 rész – 25-32 percesek)

Angol feliratos előzetes a plakát alatt. A Netflix felületén magyarral is megnézhető, de sajnos azt nem találtam máshol. Szereplők: Quim Gutiérrez, Clara Lago, Adrián Pino.

Tartalék:

5 hozzászólás Ne habozz!

Tamás - 2019. 12. 31. 15:38

Elég jó sorozat lett! Érdemes megnézni!

huntiger - 2019. 12. 31. 16:53

hello, misfits?

csermely - 2020. 01. 03. 09:58

Nekem a balfék szuperhősök mindig bejönnek. A megvalósítás hibátlan, jók a párbeszédek, a színészek is nagyon jól teszik a dolgukat.

Diab0lic - 2020. 01. 03. 13:59

az első rész eleje olyan mehh… de az utolsó öt percen jót röhögtem. A második rész is néha vicces, néha viszont kínos inkább. De azért a pár perc röhögésért cserébe megnézem az összes részt.

heidfeld - 2020. 01. 10. 20:18

Elég jól sikerült. 7.5/10.
Mellékszereplők az igazán jók. Javier csajának barátnője, haverjának csaja, meg a díler.. Na, ő mindent vitt.Az “ukrán” cucc tesztelése.. Mindent vitt. Újat már nem fogok látni, témájában… Nem sok hiányzott, hogy elpatkoljak a nevetéstől..
Spoiler

Javier egy szerencsétlen lúzer, aki eléggé hihetetlenre, idegesítőre lett megírva. Csajával a kínlódás is teljesen hihetetlen, néhol kínos. Kicsit rontottak az élményen.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz