login |

JAws 2019: Legjobb női főszereplő (20/30 perces sorozat)

2020. 01. 05. 21:20 - Írta: DennyKeh

7 hozzászólás | kategória: szavazás, , , , ,

Érdekes lett az idei mezőny, hiszen a tavalyi hat döntősünkből csak egy valaki tért vissza. Kettejüknek véget ért a sorozata 2018-ban, egy idén a mellékszereplő kategóriában indult, de nem is tudott bekerülni a legjobbak közé, illetve van két hölgyemény, akikről idén teljesen elfeledkeztek volna a junkie-k vagy a sorozatuk idei évadja nem volt annyira jó, mint az előző?

Az eddigi győztesek: 2007: Mary Louise-Parker | 2008: Alyson Hannigan | 2009: Kaley Cuoco | 2010: Kaley Cuoco | 2011: Kaley Cuoco | 2012: Zooey Deschanel | 2013: Kaley Cuoco | 2014: Julie Bowen | 2015: Julie Bowen | 2016: Julia Louis-Dreyfus | 2017: Kristen Bell | 2018: Kristen Bell

Egyetlen visszatérőnk és kétszeres bajnokunk, Kristen Bell visszatért, hogy megvédje a címét a The Good Place-beli alakításai során, meglátjuk, sikerül-e neki a triplázás, hiszen az idei mezőny elég erősre sikeredett. A további jelöltek kikerülése nagyon érdekes, hiszen itt van a 27 éves Jessica Barden a The End of the F***ing World-ből, akinek a sorozat két év kihagyás után jelentkezett, mégis kapott elég szavazatot, hogy itt legyen.

Díjakat tekintve az idei év a Fleabag éve volt, így nem meglepő, hogy Phoebe Waller-Bridge bekerült a legjobbak közé, kiderül, mennyire nyűgözte le az itthoni nézőket az alakítása. És akkor jöjjön abból az újonc sorozatból a színészpáros, ami nemcsak a Netflix külföldi nézőit nyűgözték le csodás közös jeleneteikkel, de a hazai nézők szívébe is belopták magukat, Christina Applegate és Linda Cardellini a Dead to Me-ből.

Az éppenhogy lemaradók között ott van Natasha Lyonne (Russian Doll, Orange Is The New Black), Julia Louis-Dreyfus (Veep), akinek nem tett jót, hogy a sorozata hosszú időre elvonult, a kétszeres nyertes Julie Bowen (Modern Family), aki kolléganőjével ellentétben nem került be a legjobba, a JAws-on először merült fel Lily Tomlin neve (Grace and Frankie), illetve Aya Cash (You’re the Worst)  is közel járt a tűzhöz.

Legjobb női főszereplő (20 perces sorozat)

  • Kristen Bell (The Good Place) (29%, 442 Votes)
  • Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) (27%, 417 Votes)
  • Jessica Barden (The End of the F***ing World) (25%, 388 Votes)
  • Christina Applegate (Dead To Me) (13%, 198 Votes)
  • Linda Cardellini (Dead To Me) (5%, 84 Votes)

Total Voters: 1,529

Loading ... Loading ...

7 hozzászólás Ne habozz!

Lea - 2020. 01. 05. 21:24

Tippen van arra, hogy melyik két színésznőnek van esélye győzni, de számomra Cardellini és Applegate lemossák az egész mezőnyt. PWB kiváló író, de színészileg azért messze van a két hölgytől, Bell pedig már nyert elég JAws díjat. :)

DennyKeh - 2020. 01. 05. 21:32

Nem nézem Barden, illetve Waller-Bridge sorozatát, róluk nem tudok nyilatkozni.

Applegate-Cardellini páros egyértelműen a sorozat lelke, és a közös jeleneteik miséért kívánkoznak.

De a szavazatom egyértelműen Kristen Bellre ment. Számomra korunk egyik legjobb színésznőjének tartom, és ez a TGP-ben sincs máshogy, egyszerűen remekel.

spamdog - 2020. 01. 05. 21:56

Kristen Bell két sorozattal is The Good Place – Veronica Mars!

Shannen - 2020. 01. 05. 22:12

Ez PWB éve volt, nagyon remélem, hogy a JAWs-t is megkapja. Nem értek egyet azzal, hogy ne lenne elég jó színésznő, azzal már inkább igen, hogy Fleabag karaktere elég egyértelműen rá van szabva, ami azért könnyítheti a helyzetét.

A Dead To Me egy rész után kasza volt, így bár mindkét színésznőt szeretem, nem tudom érdemben értékelni az alakításukat.

Jessica Barden nagyon jó volt, nagyon jó áll neki ez a szerep.

Kristen Bell nálam sosem volt a topban, főleg nem msot, hogy idén még kevésbé kell játszania a The Good Place-ben, mint korábban.

heidfeld - 2020. 01. 05. 22:35

Saorise-Monica Jackson – Derry Girls. Kevesebb Erint-t kaptunk, második évadban, de zseniális.
Kristin Bell – The Good Place. Amikor az igazi Eleanor megvillanhat, az az igazi. Nagyon lazán kiváló.
Dani Kind – Workin’ Moms – Wynonna Earp. Utóbbiban egy utálatos boszorkányt játszik, előbbiben történelem, paciensek gondjaival legkevesebbet foglalkozó dili-dokiját. Akkor a legjobb, ha felbosszantják, ami elég sűrűn előfordul..Kíméletlenül, de igen viccesen rak rendet.
Nagyon megkedveltük, Dani játékát, karaktereit.

zolkó - 2020. 01. 05. 22:54

Phoebe Waller-Bridge

Nélküle nem lenne nekünk ez a csodás két évad, és színésznőnek is igenis remek (ó, de mennyire, hogy az), szóval nem is szavazhatok másra.

A többiek sorozata vagy kasza lett, vagy bele sem néztem (The End Of…)

totoro - 2020. 01. 06. 08:16

Christina Applegate (Dead To Me)

Jól játszott, a sorozat se volt rossz, de annyira kiemelkedő sem, pl. Linda Callderini is jobb volt szerintem ugyanebben.

Jessica Barden (The End of the F***ing World)

Nagyon jó volt az első évadban. A másodikban is, de nem semmi extra.

Kristen Bell (The Good Place)

Csípem, látszik, hogy élvezi ezt a szerepet, de ennyi.

Linda Cardellini (Dead To Me)

Jó volt, nálam ő a második.

Phoebe Waller-Bridge (Fleabag)

Ilyen az amikor a szerep teljesen a színészre íródik. Mondhatjuk, hogy lejt a pálya, mert magára írta, de a végeredmény szempontjából mindegy, egy tökéletes kis sorozat tökéletes főszereplője.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz