login |

Délelőtti videó 3.: Deathstroke: Knights & Dragons

2020. 01. 07. 11:30 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: animáció, video,

A CW Seed a Vixen, a Freedom Fighters: The Ray és a Constantine: City of Demons után megint jött egy DC-s animációs sorozattal, ami tippre rövid epizódhosszokkal fog bírni (tehát végülis egy film lesz 12 részben?), bár talán a premierre ez nem fog állni – azt passzolom, hogy miképp helyezik el a világukban, hogy mennyire lesz saját az univerzum.

Májusban azt írtuk, hogy a sztori szerint miután Slade Wilson, alias Deathstroke 10 évvel korábbi hibájáért felesége és gyereke fizetett meg, a jelenben ismét fenyegetés éri a családját a gyilkos hajlamú Jackal és a H.I.V.E. terroristái által.

A korábbi hosszú és az újabb rövid előzetes a tovább mögött. Szinkronhangok: Michael Chiklis, Sasha Alexander, Chris Jai Alex, Faye Mata, Griffin Puatu, Asher Bishop, Colin Salmon, Delbert Hunt és Panta Mosleh.

6 hozzászólás Ne habozz!

Caligvla - 2020. 01. 07. 11:50

Az első rész 38 perces, ha jól láttam.

Mate4182 - 2020. 01. 07. 11:52

akkor o most itt jofiu?

Caligvla - 2020. 01. 07. 19:22

Nem értem én ezt. Miért nem reklámozták ezt rendesen? Még a formátumát sem lehetett előre tudni, így valószínű volt, hogy az eddig megszokott rövid formátumú sorozat, ami a végén nagyjából egy filmet egészet tesz ki. Erre már az első rész 38 perces. Az animáció teljesen vállalható, bár nyilván nem olyan szép, mint a Harley Quinn. Animációs sorozatoknál lehet, hogy csak a megszokás miatt, de 22-24 perces epizódokat preferálom, már a Disenchantment-nél is több részénél sokalltam a több mit fél órás epizódokat, itt viszont valamiért nem érződött hosszúnak a 38 perc. A történet a már előre beharangozott családközpontú vérben tocsogós bosszútörténet, néhány csavarral. Kíváncsi vagyok, hogy a többi epizód milyen hosszú lesz, de egyelőre azt kell mondanom, hogy sem a téma, sem a kivitelelezés nem indokolja, hogy ennyire radar alatt legyen. Ja, és ez is Berlanti produkció de nem része az Arrowversenek az eddigi CW Seed animációkkal szemben. Ez egy teljesen új történet.

Viki - 2020. 01. 07. 20:31

Valaki tudja esetleg, hol tudom megnézni? A CW Seed csak az USA-ban elérhető 🤔 Biztos én vagyok béna, hálás lennék egy linkért 😁

Caligvla - 2020. 01. 07. 21:22

Van olyan ingyenes VPN bővítmény a Chromehoz és a Vivaldihoz aminél USA is választható. SetupVPN. Többet nem segítek. :)

Viki - 2020. 01. 08. 14:48

Igen, próbáltam már, habár a honlap VPN-nel betölt, az appot így sem engedte letölteni😏 azért köszönöm.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz