login |

FBI: Most Wanted: minden, amit tudni kell a sorozatról

2020. 01. 07. 15:50 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: 2019/20, ajánló, kampány, video,

Az FBI spinoffja indul el pár óra múlva a CBS-en Amerikában, mint új sorozat, és ez tipikusan csak névben spinoffnak tűnő darab lesz, mert míg az FBI-ban azért nyomoznak, ez bűnöző-hajkurászós sorozatnak tűnik, mint a Chase vagy a Breakout Kings – épp ezért is annyi a várási fokom, amennyi, mert hiába nézem az anyasorozatot, ha nekem eddig a szökevényes műfaj nem nagyon jött be. Kérdés, hogy akit nem érdekel az FBI, az ad-e esélyt neki?

Aztán persze lehet, hogy kiderül, hogy valami teljesen más sül ki belőle, majd meglátjuk. Mint írom fent a linken, a csapatot felvezető FBI – 1×18 nem szükséges a részhez. Mondjuk alapból sem lenne az, hiszen epizodikus a krimi, de itt még változások is történtek azóta a szereplők között, bár lehet, hogy csak a főnök ment át az FBI-ba, a többi most nem rémlik.

Nem nagyon nyomta meg a promózást a CBS, legalábbis a mellékszereplőkkel nem nagyon foglalkoztak, vagy csak a sajtó nem terjesztette a kiadott promóképeket. A plakát alatt, a tovább mögött még ott van pár előzetes és 5 pilotrészlet. A harmadikban kimondják, hogy “ha szeretsz bűnügyeket megoldani”, majd megint jönnek az embervadászattal. Akkor most mi lesz? Megpróbálnak mindig rejtélyeket belevinni a kergetőzésbe?

1 hozzászólás Ne habozz!

rary - 2020. 01. 07. 20:05

Nálam nagyon várós!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz