login |

A Crisis On Infinite Earths több plakátot is megérdemel

2020. 01. 08. 22:20 - Írta: Necridus

19 hozzászólás | kategória: kampány, , , , , ,

A nagyobbik része már lement a DCTV eddigi legnagyobb crossoverének, a maradék két rész pedig jövő héten érkezik – és az egész kritikája is.

Addig Marc Guggenheim, a COIE egyik fejesének Twitter oldalán lehet olvasni egy-két infót a továbbiakról, meg természetesen érkezett új poszter is, ér benne gyönyörködni. Az előző plakáttól való eltéréseket ki hogy magyarázná? (A 100 oldalas képregény pedig már majdnem egy hónapja kapható. A második (és egyben utolsó) pedig január 19-én érkezik a boltok polcaira.)

Kivételesen most inkább a tovább mögé tenném a posztert (mögötte pedig még egy plakát egy kicsit korábbról), hogy azok, akik egyben akarnak darálni, ne ütközzenek nagy spoilerbe.

Ez meg olyan Star Wars-os, nem?

 

19 hozzászólás Ne habozz!

Tibi - 2020. 01. 08. 23:35

Jé, Thanos beugrott a DC univerzumba?

BigA - 2020. 01. 09. 00:14

Az új plakát sokkal jobb, bár Oliver mintha valami mágus lenne és fura hogy minden kisebbségi színészt betettek egy kupacba illetve vonalba jobbra. Talán Black Lightning majd toboroz belőlük magának egy ghetto csapatot.

Az ő szerepeltetése már önmagában egy paródia volt:
“Black Lightning: Mit keresek itt? A másik Földön épp elpusztult a családom.
-Többiek: Az szívás. Mi megértjük.
Black Lightning: Az fasza. Akkor bandázunk?”

Mondjuk a Black Lightning belépő része is remek volt:
“-Jé vörös felhők.
-Jé párhuzamos univerzumok.
-Jé meghaltunk.”

Ayesha - 2020. 01. 09. 00:23

BigA Persze, hiszen Oliver már Spectre. A képregényekben is pont így néz ki.

BigA - 2020. 01. 09. 00:40

Ez nekem nagyon kimaradt de mi ez a konverziós fétis? Wells, Lyla es most Oliver. Ugyan megmagyaraztak de nem volt íve és így oan hasrautesszerunek érződik.

zirmi - 2020. 01. 09. 01:32

légyszi aki követi ezt a szemetet mondja már meg nekem hogy még mennyi bőr van ebben a szuperhősös témában? már kifejezetten zavar ahogy ömlik mindenhonnan. scorsesenek tök igaza van.

BigA - 2020. 01. 09. 04:00

Nem hiszem, hogy ez bőr kérdése. Ez egy univerzum illetve univerzumok (DC, Marvel, etc) Ugyan az bemutatható benne mint bármilyen másik sorozatban csak más szemszögből lesz megközelítve de a téma alapvetően korlátlan. (Mint hogy hogyan öl a tejet irányítani kepes ember – Misfits :) )

Részemről pl ha két unalmas szerelmi dráma közül kéne választanom akkor én pl inkább azt választanám ahol a karaktereknek szuper ereje van mert az közelebb áll az érdeklődésemhez.

Továbbá ez nem egy ilyen young adult regény/film féle fellángolás. Ez a téma már nagyon régóta felkapott csak most tovább terjeszkedett több platforma mert a technológia megérett rá hogy érdemi cgi-vel meg lehessen valositani.

Engem a netflixes ázsiai sorozatok zavarnak, azok is ömleneek…mikor fogynak már el :)

winnie - 2020. 01. 09. 06:47

most egy hirtelen megütköztem. sokkal több a krimisorozat meg a scifisorozat meg más, és van, akit a szuperhősök száma zavar? van 500-600 széria, én nem nagyon foglalkozom ezzel a műfajjal, de még így sem tudom az összes sorozatot megnézni. és mégis… van, akit zavar, hogy mondjuk az, akit csak a szuperhősök érdekelnek,, annak most nem is kell mást néznie, bőven elvan a saját műfajával? news alert: az elkövetkező két évben még vagy 8-10 fog jönni.

“légyszi aki követi ezt a szemetet mondja már meg nekem hogy még mennyi bőr van ebben a szuperhősös témában?”

ez is furcsa, mert a válasz: pont annyi bőr, mint az emberes témában. miben más a kettő? nem is értem a kérdést: 1940 óta jelennek meg szuperhősös képregények, minden hónapban több mint 100 füzet kerül az utcákra újabb és újabb kalandokat elmesélve. amíg van író, addig van rengeteg kreativitás.

heidfeld - 2020. 01. 09. 07:10

“amíg van író, van kreativitás”
Mi van, ha nincs? minek kellett, szegény Lex Luthor-t feltámasztani?? Bohócot csinálnak, egy ilyen karakterből.
Pont ez a crossover gyengesége mutatja, hogy nincs meg mindig. Vagy Powerlees. 2 nayon jó mellé. 3 okés-13 részből.
Én már túl sok, szuperhősöktől. De új megközelítésekre, vevő vagyok. The Boys, úgy, ahogy van, de ez a spanyol széria is nagyon bejön.
Igen, ezer bőrt próbálnak lehúzni a témáról. De van rá igény, tény. Majd a piac/nézők eldöntik, meddig, és mennyi.

winnie - 2020. 01. 09. 07:24

Pont a crossover erőssége mutatja, hogy mindig megvan.

mi? hogy nem is nézem? de leírtam. most komolyan, ezzel most mondtam valamit? nem. akkor nincs is értelme leírnom, mert totál üres kijelentés. mint ahogy az ellenkezője is. ez nem úgy működik, hogy aki először leírja, az következtethet. az ilyesmi nem érv.

de aki nézi, annak nem lehet oka panaszra, szóval.

“Mi van, ha nincs? ”

az mindig van. ez nem úgy működik, hogy ha az ember elnéz az egyik irányba és nem lát valamit, akkor az nem is létezik. akkor nézzen másik irányba.

(sidebar: a néző nem igazán tudja értékelni a kreativitást. ahogy én sem. egy néző nem nagyon látja bele egy random képregény sorozat sokadik évadjának tizensokadik részébe a kreativitást, holott a legtöbb tele van ötlettel. a néző számára elképzelhetetlen, hogy egy flash – 6×17 írószobájában záporoznak az ötletek, ahogy 8 napon át kotlanak egy rész fölött egy 15 fős szobában az írók. ahogy több órát szánnak egy jelenet megszerkesztésére, felépítésére, mert kábé minden snittbe akarnak valami ötletet dobni. a gond csak az, hogy a sok ötletből nem fog feltűnni a legtöbb nézőnek semmi, mret annyira nem látnak bele a munkafolyamatokban.

a lényeg, hogy csak annak lesz sok a szuperhősökből, aki sok szuperhősöset néz. de az ilyesmi nem kötelező. ld. sok a krimi. nagyon sok. de én nem nézek sokat, és várom, hogy jöjjön minél több, mert meg akarom találni a jókat. amik érdekelnek.

“De van rá igény, tény.”

jó sorozatokra van igény. műfajtól függetlenül.

heidfeld - 2020. 01. 09. 09:34

@ Winnie:
Nem tudom, miért mentegeted mindig az írókat, de a te dolgod. Csak sokszor nem érdemlik meg.
Valami működik, valami nem.
Folyamatosan zuhannak, CW-nézettségek. Igaz, általánosságban máshol is, többnyire. Új lehetőségek elszívó ereje érezhető, gondolom.

Mate4182 - 2020. 01. 09. 09:52

BigA

mert a technológia megérett rá hogy érdemi cgi-vel meg lehessen valositani.

ezt a technolgoiat eljuttathatnak a CW-hez is mostmar :D

ha mar sorozattipusokra panaszkodunk: en egy idoben meghulyultem a heti ugyes nyomozos sorozatoktol. az osszes ncis meg csi meg az osszes roviditett kulonleges egyseg megorjitett :D aztan tultettem magma a dolgon mert megtalaltam a taviranyitott es elkapcsoltam/talaltam mas sorozatot es azt neztem

Ayesha:

Persze, hiszen Oliver már Spectre. A képregényekben is pont így néz ki.

en megneztem a crossover eddigi reszeit de komolyan mondom nem igazan remlik ahogy ezt kifejtik. vagy ez majd a kovi 2ben less aktualis?

DarkEagle - 2020. 01. 09. 10:28

“A képregényekben is pont így néz ki.”

Azért ne túlozzunk. Keressen rá aki nem ismeri Spectre karkaterét és meglátja hogy nem csak egy szimpla csuklyás valami. Ha így fog kinézni Oliver mint Spectre akkor az nagyon gáz lesz. Baromira nem erőltették meg magukat. Mondjuk pont ettől is féltem ezért sem voltak nagy elvárásaim, meg alapból mert ez CW. De azért ez már tényleg a legminimálisabb “munka” amit fel tudtak mutatni. Spectre gyakorlatilag Isten erre rádobnak egy csuklyát aztán kész ennyi. :D

heidfeld: Nem az írókat védem, mert nem igazán van miért de Lexet alapból megölni sem kellett volna. Főleg hogy neki van az egyik legnagyobb szerepe a Crisis-ban a képregényekben is. Ezért is mondom hogy rakás trágya a Supergirl. Így bánnak a férfi karakterekkel. Vagy kiskutyik lesznek vagy harmad rangú senkik.

Nem csoda hogy Welling csak úgy jött vissza hogy nem kell ruhába bújnia meg hősködnie, az meg főleg nem csoda hogy Rosenbaum egyáltalán nem jött vissza.

BigA - 2020. 01. 09. 10:31

Mate4182:
Jah a nyomozgatosokat én sem szeretem, de az ázsiai sorozatokat is csak a vicc kedvéért hoztam fel. Ott sem a létezésük zavar hanem hogy a plakátjuk, az elozetesuk vagy a tartalom leírásuk egész meggyőző vagy félrevezető és bele kell néznem hogy rajojjen mennyire zs kategória az egész. Most is volt valami…Az öt elem harca vagy mi. Szimpatikus koncepcio, szimpatikus főszereplő, erre 3 közepesen uncsi rész után beindultak a botrányos cgi-k és jött a kasza. És az ázsiai sorozatok nagy része folyton csak hiteget :)

DarkEagle - 2020. 01. 09. 11:04

“en megneztem a crossover eddigi reszeit de komolyan mondom nem igazan remlik ahogy ezt kifejtik. vagy ez majd a kovi 2ben less aktualis?”

A 3. részben jelent meg az első Spectre Olivernek zöld szemmel és mondta hogy vele kell jönnie mert neki kell át vennie a helyét. Épp akkor akarta elvinni a lelkét Dig, John meg Mia.

jessm - 2020. 01. 09. 14:19

Sztem azt, hogy Oliver Spectre lett, azt majd a következő részben fejtik ki, most csak egy kis előzetes volt.

Sztem nincs olyan, hogy valamilyen műfajból elég , mert a sokból valószínűbb, hogy találok olyat ami tetszik és mindig találhatok olyat ami nagyon nagy kedvenc lesz.

Necridus - 2020. 01. 09. 15:02

DarkEagle:

Spectre nem azért lesz isten(szerű), ahogy kinéz. Attól, amiért a GA szerelés kap egy másik csuklyát és köpenyt, miért ne lehetne Spectre? Szerintem ez pont jó interpretációja lesz, hogy a Green Arrowból lesz Spectre, és ez egy más karakter, mint a korábban ismert Spectre.

Ha meg megkapná a szürke bőrszínt meg a fecskéjét, elég idétlenül nézne ki, valljuk be. Nem csak az élőszereplős világba, de az univerzum designjába és kosztümjei közé sem igazán illik Stephen Amell kisfecskében szürkévé befestve.

motch - 2020. 01. 09. 17:52

A képregény olvasóknak most biztosan folyik a nyáluk de aki (mondjuk pl én is) soha nem olvasott el egy képregényt sem az csak nézte eddig a crossovert hogy ez most mi a sz@r? Nekem ne azt magyarázzátok el hogy mi van a képregényekben szarok rá mi van ott, ez egy külön sorozat és ne úgy próbálják eladni nekem hogy ha érdekel mi az a spectre akkor olvasd el a képregényekben. Álljon meg a saját lábán a sorozat attól hogy még adaptáció nem kell hogy elbújjon a füzetek szoknyája mögé sőt én nem is bánom ha nem függ tőle csak ne úgy kelljen betömködni a plothole-okat googlezással. Ja amúgy az eddigi crossover nagyon gyatra, ha csak fele annyit törődtek volna a sztorival mint a cameokkal sokkal jobb is lehetne.

DarkEagle - 2020. 01. 09. 19:11

Necridus: Aláírom hogy az eredeti Spectre külső tényleg hülyén nézne ki DE azóta azért van már egy nagyon badass új külseje. És igen pont hogy attól lesz menő a külseje mert egy Isten erejét képviseli. Konkrétan Isten haragját. Oliver meg csak szimplán felvett egy zöld csuklyát és kész. És már az előzetesben olyanokat motyog hogy nem biztos hogy 8-an elegek lesznek az Anti-Monitor ellen holott Spectre erejével simán vernie kéne őt.

Itt a Spectre dizájn amiről beszélek amúgy.

https://vignette.wikia.nocookie.net/marvel_dc/images/7/70/Spectre_%28New_52%29_004.png/

Mate4182 - 2020. 01. 15. 18:31

motch – Nekem ne azt magyarázzátok el hogy mi van a képregényekben szarok rá mi van ott, ez egy külön sorozat és ne úgy próbálják eladni nekem hogy ha érdekel mi az a spectre akkor olvasd el a képregényekben.

fuh de EKG

1000%ban egyetertek

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz