login |

Emlékeztető: L: A Q generáció 1. évad

2020. 01. 09. 17:50 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 22:00. HBO3. The L Word: Generation Q – 1×01 (pilotkritika + magyar feliratos előzetes) – az HBO GO-s világpremieres sugárzás után a tévében is, immáron magyar szinkronnal.

Kimondom: nem nagyon volt szerencsés a The L Word magyar címének azt választani, hogy ‘L’. A mostani spinoff magyar címe pedig különösen bizarrul néz ki 3 “egybetűs szóval” indítva.

A Showtime 2019-ben folytatta klasszikusnak (forradalminak?) mondható sorozatát (amit csak “a leszbikusos”-ként emlegettek sokan), melyre korábban visszatérő pár karakter mellé sok másik, remélhetőleg színes egyéniséget emelnek, hogy bemutassák, milyen is az élet Los Angeles-ben az LGBTQ-közösség tagjaként.

A kritikánk linkje fent (sajnos nincs sok vélemény hozzá, pedig érdekelne, hogy milyen LGBTQ-szemmel nézni, hogy mennyire érdekes, vagy mennyit tud adni), ez pedig az HBO-s szinopszis.

15 éve merész vállalkozásba kezdtek az L című sorozat alkotói, mikor néhány Los Angeles-i leszbikus és biszexuális nő életébe, hétköznapjaiba nyújtottak bepillantást. A nagy visszhangot kiváltó széria öt évadot kapott. 10 évvel a befejezése után folytatódik a történet. Jennifer Beals, Kate Moenning és Leisha Hailey az eredeti szerepeikben térnek vissza, mellettük színes és öntudatos új karakterek tűnnek fel, akik megtapasztalják a szerelem és szívfájdalom, a siker és kudarc érzését LA-ben.

1 hozzászólás Ne habozz!

Virág Kati - 2020. 02. 23. 14:30

Love

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz