login |

Délelőtt videó 3.: Little Fires Everywhere

2020. 01. 14. 11:30 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

Sztárparádé ezerrel? Nem elég, hogy Reese Witherspoon és Kerry Washington a főszereplő, de ott van ebben a Hulu-sorozatban Joshua Jackson, Rosemarie DeWitt, Britt Robertson, Jesse Williams, Kristoffer Polaha, Anika Noni Rose, Geoff Stults és AnnaSophia Robb is.

Liz Tigelaar új sorozata Celeste Ng regénye (itthon: Kis tüzek mindenüttitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján készült Ohio államban játszódik a 90-es években, és két családról szól, akik gyerekeik révén ismerkednek meg egymással. Az egyik egy mintafamília, a másik egy közel sem tipikus anya-lánya duó.

A tovább mögött dátumbejelentő teaser.

3 hozzászólás Ne habozz!

kisanna - 2020. 01. 14. 14:25

Most fogom befejezni a konyvet, elegge semmilyen. A ket foszereplore a ket szineszno jo valasztasnak tunik, aztan mas kerdes, mit tudnak kihozni a tortenetbol.

Savanah - 2020. 01. 16. 11:17

Én most olvasom a könyvet kb. 130.-ik oldalnál járok, de nekem eddig nem tűnt fel h az egyik szereplő fekete lenne?? Én siklottam át valami felett, vagy várható még más főszereplő a történetbe? :/

winnie - 2020. 01. 16. 11:22

ha azt sem írják, hogy fehér, akkor gondolom, nem nagyon számít a történet kapcsán, sok könyvkarakter színvak ilyen szempontból, inkább csak hajszínt emelnek ki, nem? persze, ha kiemelik, akkor igen, de ha csak egyszer, random leírásban van, akkor sem nagy dolog.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz