login |

Délelőtt videó 3.: Little Fires Everywhere

2020. 01. 14. 11:30 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Sztárparádé ezerrel? Nem elég, hogy Reese Witherspoon és Kerry Washington a főszereplő, de ott van ebben a Hulu-sorozatban Joshua Jackson, Rosemarie DeWitt, Britt Robertson, Jesse Williams, Kristoffer Polaha, Anika Noni Rose, Geoff Stults és AnnaSophia Robb is.

Liz Tigelaar új sorozata Celeste Ng regénye (itthon: Kis tüzek mindenüttitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján készült Ohio államban játszódik a 90-es években, és két családról szól, akik gyerekeik révén ismerkednek meg egymással. Az egyik egy mintafamília, a másik egy közel sem tipikus anya-lánya duó.

A tovább mögött dátumbejelentő teaser.

4 hozzászólás Ne habozz!

kisanna - 2020. 01. 14. 14:25

Most fogom befejezni a konyvet, elegge semmilyen. A ket foszereplore a ket szineszno jo valasztasnak tunik, aztan mas kerdes, mit tudnak kihozni a tortenetbol.

Savanah - 2020. 01. 16. 11:17

Én most olvasom a könyvet kb. 130.-ik oldalnál járok, de nekem eddig nem tűnt fel h az egyik szereplő fekete lenne?? Én siklottam át valami felett, vagy várható még más főszereplő a történetbe? :/

winnie - 2020. 01. 16. 11:22

ha azt sem írják, hogy fehér, akkor gondolom, nem nagyon számít a történet kapcsán, sok könyvkarakter színvak ilyen szempontból, inkább csak hajszínt emelnek ki, nem? persze, ha kiemelik, akkor igen, de ha csak egyszer, random leírásban van, akkor sem nagy dolog.

Kisanna - 2020. 03. 21. 16:01

Huh hat ez egy nagy katyvasz volt az elso resz. Tul hosszu, tul sokat akar egyszerre, nem tudom hova tenni. A konyv rettenetesen kiszamithato volt, nekem nagy csalodas, sejtem, hogy a sorozattal is hasonlo lesz.ja es kar, hogy Witherspoon legutobbi szerepei mind tokegyformak. Elcsepelt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz