login |

4 hozzászólás Ne habozz!

Mate4182 - 2020. 01. 14. 10:23

par honapja meg azt mondtam volna, iden januarban ez less amit a legjobban varok.

jelenleg a delutani teamat jobban varoom mint ezt :/

nem akarok panaszkodni de ez a crossoverezes evrol evre gagyibb (vagy cask mas sorozatok jobbak evrol evre es mellettuk a CW dolgai egyre rosszabbnak tunnek? mar magma sem tudom) legyurom meg ezt a ket reszt de mar nincs bennem hype meg izgalom hogy na vajon hogy oldjak majd meg.

tartok tole hogy egy nagy csopogos cw fele happy enddel zarunk majd

motch - 2020. 01. 14. 11:13

Itt is az volt a baj hogy túl nagy hype-ot kapott hogy ilyet még nem láttál, hogy ezután minden más lesz. Hát tudjátok mit biztos vagyok benne hogy ezután minden ugyanolyan lesz, visszaállítják a multiverzumot legyőzik a gonoszt és mindenki megy vissza és ott folytatja ahol abbahagyta. Ha a CW akarta volna fokozni egy kicsit is az izgalmat nem jelenti ben hogy be van rendelve az összes arrowerse sorozat kövi évada vagyhogy a LOT új évada nem most indul el így teljesen súlytalan az egész.

Anonymus - 2020. 01. 14. 12:49

Mate4182: “nem akarok panaszkodni de ez a crossoverezes evrol evre gagyibb (vagy cask mas sorozatok jobbak evrol evre es mellettuk a CW dolgai egyre rosszabbnak tunnek?”

Szerintem a 2. pont lesz a befutó. Én emlékszem 2015 környékén az Arrow volt a kedvenc sorozatom, mostmár szinte letagadnám azt is, hogy láttam.
Véleményem szerint, ezek a CW-s sorozatok az úgymondt belépő szintek a sorozatok világába, nemhiába 100%-ban a fiatal korosztály célozzák meg.

Mate4182 - 2020. 01. 14. 16:31

Anonymus – igen valami ilyesmi a megoldas.

cask meg hozzatennem hogy a legtobb cw arrowverse sorozat jol kezdodott (a Batwomant nem nezem, nemtom de az olyan mintha kapasbol a 4. evaddal kezdene olyan gagyinak tunik :D) mert az Arrow elso 2 szezonja baromi jo. a supergirl elso evada baromi jo volt. A flash elso 2 evada baromi jo volt. a Legends fura kivetel mert ott meg az elso evad nagyon felrement, aztan raereztek es mostanra az a legstabilabb pont.

mara a Flasht kb cask muszajbol nezem (nagyon nehezen kaszalok el vmit) a Supergirltol sikerult megszabadulnom (konnyu dolgom volt, a 3 evad vegen Odette Annable-el tavoztam, nelkule nincs ami itt tartson) iden szerencsere vege az arrownak igy azt legalabb muszajbol is de letudom.

A legends marad mert azt szerem de pl Black Lightningot masfel eve nem birom utolerni mert akarmikor belekezdenek talalok 25ot ami jobban erdekel. batwomanre meg egy percet se veszetegetnek az eletembol

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz