login |

Utoljára szégyentelenkednek – kaszát kapott az amerikai Shameless

2020. 01. 14. 15:50 - Írta: Necridus

5 hozzászólás | kategória: hírek,

A Showtime ugyanis bejelentette, hogy jövőre (mármint a következő évadban, vagyis jó eséllyel már 2020-ban) is visszatérnek Gallagherék, de utoljára. A 11. évaddal véget ér a sorozat.

Arról egyelőre nincs szó, hogy Emmy Rossum visszatér-e Fiona szerepében az évtized egyik legmeghatározóbb dark comedy sorozatába, de William H. Macy-re (Frank) és John Wells-re, a készítőre mindenképp számíthatunk, ahogy nagy valószínűséggel a jelenlegi stáb többi tagjára is. Cameron Monaghan és Noal Fisher (Ian és Mickey) még kérdés, hiszen elvégre ők tavaly csak egy éves szerződést kötöttek.

Sokszor kapjuk meg a kérdést, hogy mikor folytatódik szinkronnal a Shameless – Szégyentelenek a tévében, de a válaszunk mindig ugyanaz: nem tudjuk, jó eséllyel soha. Persze a remény hal meg utoljára, bármikor lecsaphat rá bármelyik csatorna valamilyen okból (talán az HBO?), de az biztos, hogy a VIASAT3 az 5. évad után nem kért az itthon nem túl jól szereplő szériából, és nem vásárolta meg a későbbi szezonokat.

Tudomásunk szerint a sorozat itthon streaming szolgáltatón sem érhető el, bár az angol Shameless (mely ugyancsak 11 évadig húzta) első hat évadja fent van a Netflix-en.

A nagy kérdés, hogy melyik fekete humorú sorozat lesz a következő, ami Shameless-szintre emelkedik a szemünkben?

5 hozzászólás Ne habozz!

Rubber Duck - 2020. 01. 14. 16:39

Nagy kedvenc, kár, hogy véget ér. Épp a napokban gondolkodtam el rajta, milyen lenne egy Frank harmincas-negyvenes éveit bemutató előzmény-sorozat. Hátha lesz valamilyen spinoff valamikor.

Anonymus - 2020. 01. 14. 17:05

“A nagy kérdés, hogy melyik fekete humorú sorozat lesz a következő, ami Shameless-szintre emelkedik a szemünkben?”

Barry?

Tomi - 2020. 01. 14. 17:46

Rubber Duck: Frank karakteréhez a színész rengeteget teszt hozzá. Szerintem egy másik színésszel nem lenne ugyanaz. Az IMDb-t mindig nézem, hogy milyenre értékelnek egy sorozatot meg az epizódjait és a mostani évad lényegesen gyengébb pontokat kap, mint eddig. Fiona nélkül gondoltam, hogy nem lesz az igazi!:D

winnie - 2020. 01. 14. 20:09

frank kapcsán tényleg a legegyszerűbb az angol franket megnézni, akár youtube-on, és látni, mi benne a színész, és mi a karakter,.

heidfeld - 2020. 01. 14. 20:31

Ritka szórakoztató 10. évad is, de alig vannak drámák, és kisebb a lendület.
Érthető, mert minden karakter fejlődött, maga módján. Tanultak a hibáikból, az életről. Ja, mondjuk Frank nem. Illetve, Frank bácsi, már:D
Fiona karaktere másodpercig sem hiányzott. Utolsó két évadban, szinte semmit nem tudtak vele kezdeni. Többieknek már nem igazán kellett segítsége, ő is más szinten élhetett.
Még mindig meg tudnak lepni, 10 év után is. Óriási húzások vannak, most Debbie került “bajba”.. Eddig, csak férfiak szempontjából láttunk ilyet, de itt van az idő, női szempontból is..
Igazán egy gondom volt a sorozattal. Kisebb karakterekben óriási lehetőségek maradtak kiaknázatlanul. Voltak, akiknek alkotók ennyi időt szántak, de páran máshová szerződtek.
Nagyon ritkán olvasok, rajongói oldalakat, de itt Sheila, Mindy Milkovich, stb. sok-sok ezres tábora van.
Spinoff??
Előbb-utóbb nyilván lesz. Több milliós rajongói tábor van. Magam részéről, egy Milkovich-spinoff, aminek igazán örülnék! De az Alibi, és az alkesz-arcok maradjanak!
Napokig sorolhatnám, jobbnál-jobb jeleneteket: Pedofil-csaj, Carl, ahogy gengszterként udvarolt, “Görög” távozása, Fiona-Mel, ahogy farkasszemet néztek, stb.
Köszönöm, Shamelees!
Hiányozni fogsz, nagyon!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz