login |

Európa is létezik: Ares

2020. 01. 17. 14:50 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány, video,

Mindig érdemes figyelni azokat a sorozatokat, amiket már jóval a premier előtt elkezd hype-olni a Netflix. Mármint csak van valami oka annak, hogy minden 20. vagy 30. szériát így kiemelik. A holland Ares ilyen volt, hiszen nagyon korai teasert kapott.

Természetesen ez az első holland szériájuk, amely ráadásul az ország sötét múltjából fed fel dolgokat. Fogunk írni róla, de hátha már látta valaki.

Berendeléskor azt írtuk róla, hogy pszichológiai horror lesz, aminek a fókuszában egy Amszterdam szívében található titkos diáktársaság van. A középpontban pedig két jóbarát, aki megadják magukat a gazdagság és a hatalom világának csábítása előtt, de lassan rájönnek, hogy démoni helyre kerülnek, mely Hollandia múltjának titkaira épült, s ahol a valódi hatalomhoz csak szörnyű áron lehet hozzájutni.

A hivatalos leírás:

Az amszterdami elitbe vágyó ambiciózus főiskolai hallgató belép egy exkluzív társaságba, de fogalma sincs róla, hogy borzalmas titkot őriznek.

Kritika: –
Hazai hivatalos elérhetőség: Netflix (magyar felirat)
Hazai tévés premier: –
Magyar cím: Ares
Státusz: 1 évad (8 rész – 24-32 percesek)

Az előzetesek a plakát alatt. Szereplők: Jade Olieberg, Tobias Kersloot, Lisa Smit, Robin Boissevain, Frieda Barnhard, Rifka Lodeizen, Roos Dickmann, Jip van den Dool, Steef de Bot, Janni Goslinga, Dennis Rudge, Minne Koole, Jennifer Welts és Florence Vos Weeda.

4 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2020. 01. 17. 16:41

lehet, hogy jó a sorozat, de szerintem nem az én stílusom lesz, bár a 3. részt még megnézem. a kezdés ígéretes volt, de pont a lényegnél ért véget, a folytatás viszont ezzel a fogócskával lelombozott.

pidzkosfred - 2020. 01. 18. 07:28

Uhh, nekem ez nagyon bejött, le is daráltam egyhelyben. A részek rövidek, ezért megvan egy délután alatt.

Lekötött végig és azt hittem tudom mi fog történni, de nem, nem az történt (ez pozitív)

A cliffhanger is rendben, mindenre nem kaptunk választ, de elég sok mindenre igen.

Részemről város nagyon a következő évad.

Az angol szinkron elég gyenge, de most lusta voltam olvasni és azzal ment, bar a harmadik részre nagyjából megszoktam.

9/10

Cyara - 2020. 01. 19. 05:24

Legnagyobb sajnalatomra nem az en stilusom. Valahogy a vontatottsaga, a karakterekbol sugarzo unalom…Vagy csak en nem tudok rahangolodni de pl a Dark is pont ebbe a kategoriaba tartozott. Keptelen voltam nezni. Meg angol szinkronnal sem.

Cinthia - 2020. 01. 22. 11:55

Nagyon gagyi!!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz