login |

5 hozzászólás Ne habozz!

kekizs - 2020. 01. 20. 18:02

Remélem a fanservice kiterjed minél több ds9 és voyager szereplőre majd a későbbiekben. Nekem sajnos a TNG sose volt nézős de örülök hogy halad ez a timeline

kila25 - 2020. 01. 21. 02:24

Ha jól láttam az IMDb n akkor a régi arcok csak egy részesek lesznek.

winnie - 2020. 01. 21. 05:01

kila25: az imdb-nek, azaz annak a usernek, aki feltöltötte a neveket, és esetleg valami adatot, fogalma sincs igazából, hogy mennyi részesek lesznek, mert ezt senki nem tudja, hiszen nem adnak ki ilyesmiről sajtóközleményt, csak tippelhetnek. szereposztásról premier előtt nem találsz valós infót epizódszámok tekintetében sehol, még az is hazugság, ha azt írják, hogy valamelyik főszereplő minden részben benne lesz, mert nem tudják. (mi korábban konkrét infók alapján írtuk, hogy nem lesznek állandó szereplők, illetve, hogy mennyit lesznek jelen – ilyen szempontból érdemes inkább nekünk hinni:)

pl. “A Star Trek: Picard-ban Patrick Stewart mellett régi karaktereként vissza fog térni Brent Spiner (mint Data!!), Jeri Ryan (Seven of Nine), Jonathan Frakes (Riker) és Marina Sirtis (Troi) – elvileg vendégszereplőként. (Bár tény, hogy előbb kettőnél a “join the cast”-kifejezést használják, de Spiner elmondta, hogy nem állandó, nincs benne minden részben, nem kiemelt szereplő, viszont része a történetnek. Ryan pedig arról beszélt, hogy több, mint egy részben lesz benne.)”

Ace - 2020. 01. 21. 09:01

Valaki egy másik postnál írta ,hogy nem tetszenek neki az új szakállas vulkániak gondolom a (Discovery-s Spock-ra is gondolt). Na hát elvileg itt a csávó Romulán meg a másik is (Bár ő nem szakállas) szóval nincs Vulkáni a csapatban elvileg ;)

kila25 - 2020. 01. 21. 17:38

Winnie: köszönöm a kiigazítást hasznos volt… Bocsánat a fals információért…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz