login |

Hírszerda – Elite 4-5. évad! Jett-kasza!

2020. 01. 22. 09:16 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Árnyvadászok: A végzet ereklyéi 1. évad
 • Premier: Project Blue Book S2 (vendégblogger?), I Am Jazz S6, The Crash Detectives S2, Crazy Delicious UK S1, The Detectives My Killer Case S1, Carspotting S1, Around The Way S1, Griff’s Great Australian Rail Trip S1, 999 What’s Your Emergency S10, Diamond Dealers And Cockney Geezers S1, Mayday S10, Wild Animal Rescue 2020, Combat Dealers S2, Roast Battle S4, Inside The Ambulance S9, Fish Town S2 + Finálé: Running Wild with Bear Grylls S5, Catch S21 S1, Homicide City: Charlotte S1, An American Murder Mystery S15
 • Teljes évados premier: Pandemic: How To Prevent an Outbreak S1 (Netflix)
 • Magyar premier – AXN: 02.07 Startup (Startup) 2. évad
 • Magyar premier – HBO GO: április Szirén (Siren) 3. évad
 • Magyar premier – Nickelodeon: 02.10 SpongyaBob Kockanadrág (SpongeBob SquarePants) 12. évad (folytatás)
 • Az Altered Carbon 2. évadja 02.27-én kerül fel a Netflix-re.
 • Pilotberendelés: Prospect – ABC, egykamerás komédia, készítő: Sherry Bilsing-Graham és Ellen Kreamer, rendező: Randall Einhorn, komikus western feminista csavarral, egy idealista fiatal nőről, aki a határvidékre költözik, hogy tanító lehessen, azonban nézetei hamar próbára tétetnek, amikor kiderül, hogy diákjai nem gyerekek lesznek, hanem renitens farmmunkások.
 • Sajtóértesülés szerint  heteken belül elkezdik forgatni a Stranger Things 4. évadját, azonban nem Atlanta-ban, hanem Litvániában – egy börtönben, valamint azon a környéken, ahol a Chernobyl is készült.
 • Howard Gordon, a 24 executive producere nem árulta el, hogy mi lenne az új 24 koncepciója, amin dolgoznak, de források szerint részben felélesztés is lenne, amire Kiefer Sutherland és pár másik korábbi szereplő is visszatérne. De minden még nagyon korai fázisban van, színészek sem ígérkeztek el a projekthez, mely egyáltalán nem biztos, hogy áldást fog kapni a FOX-tól. Pár hónap múlva talán többet tudunk majd.
 • Vannak ötletelések The Walking Dead-crossoverek kapcsán (Fear+TWD), de egyelőre még nincs semmi konkrét terv. Mint ahogy a The World Beyond kapcsán is akarnak egy tényező révén crossoverezni, de ez is előkészítést kíván.
 • A Noah Hawley-féle Cat’s Cradle című Vonnegut-adaptáció egyelőre nem tűnik valószínűnek, hogy megvalósul az FX-en, miután a Disney felvásárolta a csatrornát, de még nem halott a projekt, a csatorna életben tartja.
 • Az Atlanta 3. évadjának nagy részét nem az USA-ban fogják leforgatni.
 • A 9-1-1: Lone Star készítője, Tim Minear abszolút nyitott újabb spinoffokra, de egyelőre nincsenek tervek harmadik 9-1-1-sorozatra.
 • Pokémon: Twilight Wings címen új sorozatot mutatott be a Pokémon Company a YouTube-on pár napja – 7 darab 5 perces epizód érkezik, ez az első rész.
 • Az NBCUniversal streaming szolgáltatása, a nemsokára induló Peacock 2 év alatt 2 milliárd dollárt fog tartalmakra költeni.
 • 2019/20-ban az amerikai országos csatornák eddig 4+-ban: 1. NBC – 8,10M (-6% tavalyhoz képest), 2. CBS – 7,85M (-12%), 3. FOX – 7,32M (+9%), 4. ABC – 5,42M (-3%) – 2000 óta először nem a CBS áll az élen.
 • Készítői szerződés: Scott Rosenbaum – Fox Entertainment, Dave Holstein és Roberto Benabib – Showtime,
 • Az elmúlt hónapokban minden egyes nem hivatalos, Produkciós Közlönyös berendelési infó valósnak bizonyult, múlt héten például hivatalossá vált például a Wu Tang: An American Saga 2. évados berendelése, amiről már augusztusban írtunk.
 • A Netflix berendelte az Elite 4. és 5. évadját.
 • Nincs róla hivatalos hír, de Carla Gugino Instagram-ja alapján, valamint abból kiindulva, hogy a csatorna beszünteti az eredeti sorozatainak gyártását: a Cinemax elkaszálta a Jett-et. A gyártó stúdió megpróbálja tovább adni máshova.
 • (Ha már Cinemax, akkor a koprodukciós Strike Back és a Gangs of London is elkészült és premiert fog kapni, és elvileg a Warrior 2. évadja sincs veszélyben.)
 • Lizzy Caplan (Annie) beszél a Castle Rock 2. évados zárásáról.
 • Sera Gamble, a You készítője beszél Love karakterének megalkotásáról.
 • Vendégszerep: Bill Engvall, Tisha Campbell – Last Man Standing, Rob Huebel – Schooled, Benjamin Bratt, Josh Gad, Paul Dooley, Edward Asner – Modern Family,
 • Állandó szerep: Dave Bautista – See S2, Corey Hawkins – Americanah (HBO Max)
 • Interjú: a Succession szereplőgárdája, Jake Abel (Adam / Michael – Supernatural), Astronomy Club(a Astronomy Club: The Sketch Show készítői),
 • Az RTL felmondott Gerendásy Gábornak, aki az Éjjel-Nappal Budapest Teóját alakította.
 • Új sorozat: The Prince – HBO Max, animációs, készítő: Gary Janetti – saját Instagram oldala alapján, a brit király családról a 6 éves György herceg (Vilmos fia) szemén keresztül, aki keresi az útját a Buckingham palota 775 szobáján és családja tengernyi corgiján keresztül egy köznép által benépesített magániskolában. Szinkronhangok: Gary Janetti, Orlando Bloom, Condola Rashad, Lucy Punch, Tom Hollander, Alan Cumming, Frances De La Tour és Iwan Rheon.
 • Új sorozat: Florida Man – Quibi, komédia antológia, készítő: Romanski és Drew Hancock, a netes népszerűségre szert tevő “Florida Man”-szalagcímek őrült történeteinek (fiktív) eredetsztorijai.
 • Pilotberendelés: Mother Mary – Pop, komédia, készítő: Casey Feigh, Betsy Sodaro és Dan Gregor (utóbbi rendező is), főszereplő: Rachel Bloom és Betsy Sodaro, minden idők egyik leghíresebb történetének modern csavarja, azaz mi történne a mai világban akkor, ha a világ legfelelőtlenebb és leglustább embere szeplőtelen fogantatás révén esne teherbe? (Sodaro lenne Mária, míg Bloom az Antikrisztus anyja.)
 • A Quibi High & Low címmel komikus utazós sorozatot rendelt be Sara és Erin Foster főszereplésével. Ebben pénzfeldobás révén döntik el a tesók, hogy a következő úti céljuk esetében melyikük fog luxus körülmények között utazni, és melyikük éli meg póriasabban az élményeket.
 • A Greath British Bake Off 5 részes celebes különkiadást kap (részenként 4 hírességgel), amiben szerepelni fog Richard Dreyfuss, Tan France, Louis Theroux, Jamey Buckley és Kelly Brook is.
 • Az FX tervezi, hogy 2. évadot kér be a The Weekly című sajtós dokusorozatból, bár valószínűleg aktuálisabb témákra gyúrnának majd.

18 hozzászólás Ne habozz!

Anonymus - 2020. 01. 22. 09:22

“és elvileg a Warrior 2. évadja sincs veszélyben.”

Akkor a 2. évaddal meg lehet neki is előlegezni a kaszát? Teljesen beszüntet minden ilyen gyártást a Cinemax, vagy csak nagyon lecsökkenti a mennyiséget?

winnie - 2020. 01. 22. 09:25

pasz, nem nagyon voltak bőbeszédűek. simán benne van, hogy az hbo max-ra mégiscsak átkerülnek.

Kissur - 2020. 01. 22. 09:34

Az lenne a legjobb, ha a 24 úgy rebootolná önmagát, hogy ott van Jack, de mellette visszatérne Yvonne Strahovski, Corey Hawkins és Freddie Prinze Jr. Igen, utóbbit jól elfelejtette mindenki, pedig ígéretes volt.

Flanker - 2020. 01. 22. 09:38

Strike Back: De hát be is írtátok a premiernaptárba hogy február 14 ;)

heidfeld - 2020. 01. 22. 09:40

Igen kellemes meglepetés volt Project Blue Book. Nagyon nem az, aminek látszik, de így jó.
Egészen kiválóan találták el az arányokat. Ksenia Solo és Laura Mennel párosa, alakítása zseniális.
És újabb, lehetséges kategória, kommentes szavazásra:
Legjobb sorozatos páros.
Nálam, nagy előnnyel nyernék.

winnie - 2020. 01. 22. 09:54

flanker: igen, ezért írom, hogy premiert fog kapni. mint a gangs of london eljövetelét is megerősítették.

dochollywood - 2020. 01. 22. 09:56
juhaszvik - 2020. 01. 22. 10:05

Nem akarom játszani a h*lyét, de miért akarják ennyiszer feléleszteni a 24-et? Mármint van/volt jó sok más sorozat is, ami kapott valami újrát, a kérdésem inkább az, hogy a 24 esetében mi az a körülmény, ami annyira különleges, hogy újból és újból és újból előkerül? És itt most nem arra gondolok, hogy mitől volt jó, mivel 1000 és 1 másik sorozat volt, ami szintén jó és népszerű volt.

Flanker - 2020. 01. 22. 10:25

juhaszvik azért mert a tévés (nem stream) sorozatos arany éra egyik ikonikus darabja aminek ismertsége (és ez az egyik legfontosabb szempont) messze kiemelkedik sok sortársától. A brand értéke, az óra, a formátum, Sutherland, ilyesmi.

Mate4182 - 2020. 01. 22. 11:57

juhaszvik – tok jol mondta Flanker en meg annyit tennek hogy a legtobb regi klasszikussal szemben ez nincs korszakhoz/idohoz/kulonosebben sztorihoz kotve sem.

itt van egy viszonylag otletes alapkoncepcio amiben valoban rengeteg fantasia es lehetoseg van

mas kerdes hogy ezzel nem igazan tudtak eddig elni (ahogy en latom)

juhaszvik - 2020. 01. 22. 13:53

Flanker, Mate4182:
Ezt a részét értem, miszerint népszerű volt, de van erre valamilyen paraméter, statisztika, ami bizonyítja, hogy a 24 ennyire, de ennyire kiemelkedik a többi, kortárs sorozat közül? Én speciel tudnék sorolni jópár, a 00′-es évek első felében futó, vagy akkoriban induló sorozatot, amire jobban, szívesebben emlékszem. Mondjuk kíváncsi lennék, hogy ha tartanának egy közvélemény/piac kutatást arról, hogy mi érdekelné az embereket jobban, egy 24, egy Lost, vagy egy Szülfeleségek felélesztés, akkor mire hányan voksolnának, annak fényében, hogy a 24 már kapott két lehetőséget, és az hogyan sült el.
Persze nem akarom elvenni a 24 érdemeit, mert azokban az időkben formabontó és menő volt, de az első szappanopera, az első krimi, az első sitcom vagy az első politikai sorozat is biztosan az volt a maga idejében.

Amire gondoltam, hogy esetleg áll egy olyan jogtulajdonos/forgalmazó/producer akárki a háttérben, aki ennyire tolja a franchise(?) szekerét?

winnie - 2020. 01. 22. 14:03

juhaszvik: az x-aktáknál volt poszt, hogy ez a “műfaj” azért szerencsés, mert elég olcsón szerezhető vele beépített közönség, hiszen a produkciós cég a nagy profitot nem a tévés sugárzásért kapja (ergó olcsón tudja adni a csatornának), hanem a streaming jogokért. mármint az előző nagyon sok szezon jogaiért.

juhaszvik - 2020. 01. 22. 14:56

winnie: értem… illetve mégsem. :)

Szóval az előző évadokból vannak jó kis streaming bevételek, ez így világos. De muszáj ugyanarra a franchise-ra költenie a pénzt? Ha csinál még újabb 24-eket, akkor mi változik?

Kissur - 2020. 01. 22. 15:08

Én azért akarok újabb 24 évadot, mert tudom és érzem, hogy van benne még potenciál. A két feltámasztásnál ugyanazt a biztonsági kört futották le, ami miatt kasza lett. Ha változtatnának, vagy merészebbek lennének, akkor lehet, hogy lenne benne még 1-2 évad.

Energiavampir - 2020. 01. 22. 15:16

Wiinie, hibás a link amit adtál, nekem 404 ír.

winnie - 2020. 01. 22. 15:40

csak előre dolgoztam, mert nem leszek este, majd 8 körül aktív lesz.

mSO - 2020. 01. 22. 16:08

Megnézném, hogy mondjuk egy Trump-szerű elnökfélével mit kezdene egy Jack Bauer :D

Mate4182 - 2020. 01. 22. 17:51

mSO hamar Trump es Sutherland akkor egy Designated Survivort jobban megneznek :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz