login |

Outmatched: minden, amit tudni kell a sorozatról

2020. 01. 23. 15:50 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: 2019/20, ajánló, kampány, video,

Ismét egy országos premier jön éjszaka, ezúttal a FOX mutat be egy többkamerás komédiát, az elsőt a szezonban, így nem nagy dolog, hogy ez volt a legvártabb FOX-komédiája az olvasóknak, főleg, hogy a másik három animációs volt. Mondjuk a koncepció (zseni gyerekek, nem zseni szülők), és az ismert főszereplők (Jason Biggs, Maggie Lawson) lehet, hogy máskor is az élre lőtték volna a sorozatot.

Mást nem is nagyon lehet elmondani, ahogy komédiák esetében megszokott, az előzetes elég jól rávilágít a stílusra, mindenki tudni fogja a trailerekből, hogy mennyire a stílusa az Outmatched – oké, a karakterek csak látva egy részt jönnek át. (Inkább azon merengenék el, hogy a mai tévézésben milyen lehet egy sorozatkészítőnek tudnia, hogy írhat akármilyen vicces szkriptet, az új szériája nézettsége így is, úgy alacsony lesz. Mert az elképzelhetetlen, hogy a vele párban lévő Last Man Standing-nél sokkal jobban teljesítsen, szóval…)

A plakát alatt egy rövidebb és egy hosszú promóciós videó, valamint pár, amiben a színészek is ajánlják a sorozatot.

Tartalék:

2 hozzászólás Ne habozz!

Tibi - 2020. 01. 23. 16:56

” milyen lehet egy sorozatkészítőnek tudnia, hogy írhat akármilyen vicces szkriptet, az új szériája nézettsége így is, úgy alacsony lesz”

Ha szereti a munkáját, az ötletét, ha a szerelemgyereke a projekt, akkor szerintem az a legfontosabb. Plusz azért egy showrunner ma már jól átlátja, hogy egy dolog a tévés nézettség, de streamingen évekig nézhetik egy csomóan – külföldön meg dettó. Szerintem ez is számít.

De hogy ne offoljak, ez a sorozat nálam is nagyon várós volt, imádom az alapsztorit.

winnie - 2020. 01. 23. 17:05

a munka az persze, egy évig meg 13 részig csinálni is jó, meg tudják, hogy nekik minden évben érdemes szerelemgyereket produkálni, de épp ezért is kérdezem: beleadsz mindent, lehet, hogy objektíve is tök jó, amit csinálsz, és erre meg sem nézik sokan, pedig tetszene az embereknek. valahogy annyira kilátástalannak tűnik. főleg, ha a csatorna sem támogat valamit annyira meg. persze lehet mutogatni arra, hogy ott vannak a szolid sikerek is, de ez nem vigasz.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz