login |

Emlékeztető: A titkosügynök 1. évad

2020. 01. 25. 18:30 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló, Anglia lecsap, minisorozat,

Ma. 19:30. M5. The Secret Agent – 1×01 (szinkronos előzetes)

Uhh, emlékszik még valaki erre a kosztümös terroristás sorozatra? 2016. nyarán mutatta be a BBC, és én arra emlékszem, hogy abszolút elfeledkeztem róla, pedig érdekelt, de végül nem kezdtem bele és huss, el is ment mellettem. Talán majd most?

A történet 1886-ban játszódik és egy szatócsról szól, aki titkosügynökként az oroszoknak dolgozik és robbantást tervez, hogy az angolok végre fellépjenek az anarchisták ellen. Tony Marchant sorozata Joseph Conrad regénye alapján készült (ez a hivatalos tartalma), szereplők: Toby Jones, Vicky McClure, Ian Hart, Stephen Graham.

A hivatalos szinopszis:

1886, London. Egy kis sohói üzlet tulajdonosa, Verloc titokban az orosz kormány szolgálatában áll, információval látja el a nagykövetséget annak az anarchista sejtnek a működéséről, amelybe sikerült beépülnie. Megbízói váratlanul új feladattal bízzák meg, olyan bombamerényletet kell végrehajtania, amely rábírja majd az angol kormányt, hogy az eddigieknél határozottabban lépjen fel az anarchisták ellen. Verloc, a félénk besúgó a Professzor névre hallgató elvtársát keresi meg a feladattal, aki ért a bombák készítéséhez. A Professzort azonban a londoni rendőrség is folyamatosan figyeli. A sorozat Joseph Conrad regénye alapján készült.

1 hozzászólás Ne habozz!

Mate4182 - 2020. 01. 25. 19:56

London es 19. szazad?
Elso sor kozepre !!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz