login |

Még mindig egy ártatlan ember?

2020. 01. 25. 12:30 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: doku, kampány,

A The Innocent Man-nek (itthon: Az ártatlan ember) egyszer már kikerült a plakátja, de most, hogy egyrészt kapott magyar feliratot a true crime dokusorozat, másrészt pedig egyre többen fedezik fel a műfajt a Netflix-nek követően, ismételten megtenném.

Ennek az az oka, hogy nekem ez volt az a sorozat, ami leginkább felkeltette anno a figyelmemet. Lehet, hogy nem annyira formabontó, mint némelyik mostani, és szerintem nincs is annyira jól elkészítve, de a tartalma…, uhh, szóval az nem hagyható figyelmen kívül, az elég fontos. Főleg, hogy van az ügyben nemrég történt fejlemény is.

Az előzetese itt volt. A széria alapja egy itthon is megjelent John Grisham-regény, s benne egy 80-as évekbeli, oklahomai kettős gyilkosságot dolgoznak fel benne, ami és aminek a fejleményei megrázták az ottani közösséget, beindított egy láncreakciót. Főleg amikor újra nyitották az ügyet, és megkérdőjeleződött, hogy a jó embereket ítélték-e el.

4 hozzászólás Ne habozz!

mildi - 2020. 01. 25. 13:56

ezt én olvastam
a könyv nem jó. őszintén nem jó. tényfeltárónak érződik rajta az író elfogultsága, regénynek viszont uncsi és elaprózódó, túlságosan részletekbe vesző.
ezzel együtt, ha vki szereti az alapos munkákat, ha nem zavarja, h minden hajszálnak szentel 3 oldalt,sőt, kifejezetten tetszik neki a minden részletbe belemenő alaposság, ha felül tud emelkedni grisham elfogultságán, akkor ugyanúgy fel fogja falni 2 nap alatt, mint én tettem :)
ez a sori elment mellettem, köszi a tippet, be fogom pótolni

Gaabor - 2020. 01. 25. 18:37

A magyar felirat ehhez a sorozathoz mennyire friss fejlemény? Egyelőre nem látok még feliratot hozzá a népszerűbb oldalakon.

winnie - 2020. 01. 25. 19:28
Gaabor - 2020. 01. 25. 19:43

winnie Köszönöm!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz