login |

The Witcher-film készül

2020. 01. 26. 20:00 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: animáció, anime, hírek, tévéfilm, ,

Októberben írtuk, hogy

sor került egy, a The Witcher világában játszódó animációs sorozat castingjára, amelyben az élőszereplős széria pár mellékszereplője is helyet kapna. Ennek már jó ideje, és a terv az (volt?), hogy a széria az élőszereplős sorozat 1. és 2. évadja között jelenne meg (talán némi átmenetet nyújtva?).

Egyelőre még nem tudni, hogy lesz-e animációs sorozat, de azt igen, hogy lesz egy anime film, The Witcher: Nightmare of the Wolf címmel – lehet, hogy ugyanarról a tervről van szó?

Igen, a Netflixesek ledobták a bombát: bővítik a The Witcher világát. A filmet az a Studio Mir készíti, amely a Legend of Korra és a Voltron Legendary Defender készítéséért felelt. Az élőszereplős szériát jegyző Lauren Schmidt Hissrich pedig executive producerként vesz majd részt benne. A hangokról még nem mondtak semmit, de gondolom, törekedni fognak a sorozatos színészek megszerzésére.

A történetről egyelőre annyit tudni, hogy a Continent világát veszélyeztető nagy fenyegetést mutatja majd be. A kérdés, hogy aki nézője a “nagy sorozatnak”, az kötelezőnek fogja tekinteni a filmet, vagy kihagyja, mert rajzolt?

8 hozzászólás Ne habozz!

Jolly - 2020. 01. 26. 20:55

Én nezni fogom foleg a legend of korra miatt.

Syracuse - 2020. 01. 26. 22:37

Ez nem film, hanem anime. Nem ugyanaz. Szép kis clickbait.

winnie - 2020. 01. 26. 22:48

anime a stílusa a filmnek. ha valaki annyit mond, hogy anime, akkor még nem tudod, hogy sorozat lesz vagy film.

(nem mellesleg a clickbait az más műfajban van, itt nem kell klikkelni, hogy elolvasd a hírt. de ez érdekes felvetés, mert valójában, ha belegondolok, a witcher-anime cím az nagyobb hír lenne és clickbaitebb, hiszen egyrészt az élőszereplős witcher-filmnek alapvetően nulla lenne hírértéke, mert az csak egy duplaepizód kiemelése a második szezonból, ergó a netflix számára tökéletesen értelmetlen, hiszen saját disztribúciós modelljével menne szembe, másrészt az animés cím láttán azt hihetnė az ember, hogy sorozat lesz, pedig “csak” film, szóval félrevezetőbb lehetne, bár a poszt ezt tisztázza.)

clegane - 2020. 01. 27. 00:47

lehetett volna “animációs film készül” XD

Nol - 2020. 01. 27. 01:15

nEm AnImE hA kOrEaIaK cSinÁlJáK

GodBadka - 2020. 01. 27. 09:32

Jöhet, nézni fogom.

jiliac - 2020. 01. 27. 11:00

Annak látnám értelmét, ha készítenének egy ötrészes animációs sorozatot az öt “iskolára” fókuszálva. Ezzel bemutatva a wicherek teljes világát. És ebből egy lenne a farkas ugye. Mert megint Geraltra épülő N+1. történetének, (csak most pepitában) nem sok értelmét látom. Arra ott vannak a könyvek, a játékok, meg a sorozat, bár ez utóbbi csak zárójelben.

Gandalf - 2020. 01. 30. 10:00

Ha minden igaz, ez most Vesemirről fog szólni, tehát előzménytörténet lesz:
https://www.netflix.com/hu-en/title/81037868

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz