login |

Ázsia a Netflixen: Chocolate / Chocolate – Az összetartó erő

2020. 01. 27. 14:50 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló, Ázsia sorozatozik, kampány, video,

Múlt heti fejeződött be a Netflix-en ez a koreai sorozat, ami Chocolate – Az összetartó erő magyar címen került bemutatásra. Nem saját gyártásról van szó, a koreai tévés sugárzás után kerültek fel a részek folyamatosan, és a 16 részes szezon most ért el a végéhez. A műfaj rajongói gondolom, meg is vannak már vele – ha kapunk vendégírást róla (már, ha megérdemli), természetesen kirakjuk.

A Lee Kyung-min által készített és Lee Kyung-min által rendezett sorozat egy idegsebészről szól, aki egykor arról álmodozott, hogy séf lesz. Gyerekként találkozott egy lánnyal egy parti kis étteremben, és sütött neki egyet, aminek hatására a lány világhírű séf lett. Évekkel később találkoznak egy hospice-ban, és miközben a bentlakókra főznek, egymás érzelmi sebeit is gyógyítgatják.

A Netflix hivatalos, magyar nyelvű tartalomleírása:

A múltban és a jelenben is a tartalmas étkek hozzák össze őket. Egy orvos és egy séf ismét találkozik, amikor mindketten az elfekvőben kezdenek dolgozni.

A plakát alatt két teaser és a teljes előzetes, valamint egy pilotrészlet. Főszereplők: Ha Ji-won, Yoon Kye-sang és Jang Seung-jo.

1 hozzászólás Ne habozz!

csanád - 2020. 01. 29. 01:51

Az első két rész után:
Hatalmas katyvasz. Semmi következetesség nincs benne és éppen emiatt teljesen elveszik az ember, lineáris a történet, de esküszöm annyira összezavart, hogy azt hittem több idősík van.
Illetve túldramatizálják az egészet, eddig kb. mindenkinek meghalt valakije, beteg lett, kómába esett, ráomlott egy épület stb…
Bár a második rész végén, mintha elkezdődne a történet, de eddig egy írói ámokfutás. 5/10

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz