login |

Délelőtti videó 3.: The Stranger

2020. 01. 28. 11:30 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, minisorozat, video,

A Netflix csütörtöki premierje egy Harlan Coben-könyvadaptáció lesz, ami Az idegen magyar címet kapta (itt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma a könyvnek),

(A Netflix egyébként elég komoly szerződést kötött az íróval azok után, hogy az első Coben-adaptációja, a Safe Michael C. Hall főszereplésével nagy siker lett, és elég érdekesen közelítik meg a műveit, hiszen jelenleg egy spanyol sorozat készül Az ördög játszóteréből, a The Woods-ból pedig lengyel. Lehet, hogy lesz majd magyar is?)

A The Stranger amúgy egy thriller, amiben egy férfi tökéletes életét egy titok teszi tönkre, és egy halálos összeesküvés örvénye húzza le azok után, hogy egy idegen egy kocsmában letaglózó hírt oszt meg fele a feleségéről. Amibe azonban ezek után keveredik, az jóval sötétebb, mint a nő félrevezetése, és ha nem a helyes lépéseket teszi meg, az az életébe kerülhet.

A hivatalos leírása:

Miután egy idegen megdöbbentő tényeket tár fel Adam Price-nak a feleségéről, a példás családapa rejtélyes ügybe keveredik, miközben kétségbeesetten kutat a válaszok után

Az előzetesek a tovább mögött, köztük a magyar feliratos is. Szereplők: Richard Armitage, Hannah John-Kamen, Anthony Head, Stephen Rea, Siobhan Finneran, Jennifer Saunders, Dervla Kirwan, Kadiff Kirwan, Paul Kaye, Shaun Dooley.

Tartaléknak a fő trailer:

6 hozzászólás Ne habozz!

ravengirl - 2020. 01. 28. 12:32

Már a saját listámon van a Netflixen, ha csak végig Richard Armitage-t mutatnák, már akkor is nézném :DDDD, de egyébként a trailer alapján is mindenképp belenéznék R.A. ide vagy oda.

winnie - 2020. 01. 28. 12:50

az év első elsőnapos daráját tervezem:)

Nikolka - 2020. 01. 28. 13:49

De jó! Harlan Coben nagy kedvencem. Rengeteg könyvét olvastam. A Stranger pont kimaradt, úgy néz ki ez hamarabb fogom sorozatban látni. R. Armitage plusz pont.
A másik kettőt viszont olvastam, sőt a The Woods minden idők 3. kedvenc könyvem. Várom azokat is!

Reeka - 2020. 01. 28. 16:24

Ezt nagyon várom!

Busmen - 2020. 01. 28. 16:55

Na ez jöhet ! A könyvet nagyon bírtam !

jean70 - 2020. 02. 01. 18:26

Én megnéztem ezt a sorozatot és nagyon tetszett! A zenéje is tetszik, de sajnos nem tudom, hogy ki az előadó. Tudna ebben valaki segíteni? Köszönöm!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz