login |

Mindannyiunknak vannak titkai

2020. 01. 30. 13:15 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, kampány, minisorozat,

Mi lenne, ha egy idegen elmondaná őket az életünk többi résztvevőjének? A Netflix mai premierje, a természetesen magyar felirattal érkező The Stranger-ben (itthon: Az idegen) ez indítja be a történetet. A trailerek mellé plakátok is vannak.

Aki már nézi, véleményezheti. winnie biztosan jönni fog kritikával – ha kaszálja, akkor ma egy pilotossal, ha bedarálja, akkor a héten évadossal. Vagy majd kiderül

3 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2020. 01. 30. 14:21

wow, hát ez nagyon nekem való így 2 rész után. még akkor is, ha a vége nem lesz az igazi, ez a klasszikus könyves modern krimis hullámvasút nagyon élvezetes.

Vitalea - 2020. 01. 30. 18:18

Dara volt, betegség miatt és erre tökéletes is volt. Szövevényes, végére összeállós krimi. Aki ezt a műfajt szereti annak csúszni fog. Nem marad utána egy nagy wao, de korrekt. Szeretem hogy a britek nem húzzák túl sokáig.

Szannor - 2020. 01. 31. 00:06

Először elriasztott a PG13 besorolás, mert azt gondoltam, hogy valami családi könnyed dolog lesz, tele tinidrámával, de így két rész után abszolút kellemes csalódás. El is gondolkoztam, hogy a témák és a látottak alapján ennek simán a 16+ kategóriában a helye. Btw…eddig nagyon jó.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz