login |

Egy röpke pillantás az HBO Max kínálatára

2020. 01. 31. 19:30 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: kampány, , , , , , , , , , , , , , ,

Már sokszor leírtam, ezért most csak röviden: az HBO Max nem HBO lesz. Nem prémium csatorna. A saját sorozataitól nem HBO-minőséget kell várni, legyen az bármi is. De ettől még hoznak bőven saját sorozatot (és jót is), az első évükben talán 10-15 premierjük is lesz – a kommunikált 30-as, meg 2021-es 50+-os számokban a nemszkriptelt és animációs gyerekprojektek is benne vannak.

A posztot illusztráló képek afféle előzetes plakátképek, amiket a múltkori streamből vágtam ki (én az élőt használtam, de azóta felkerült YouTube-ra is), ahonnan az HBO-sokat is, amiket legutóbb raktam ki, mert jó így egyben látni a kínálatukat – nem részletezem őket, aki színészekre vagy sztorira kíváncsi, az a címekre rákereshet, szerintem mindegyik berendelésről írtunk, némelyik már tavasszal premiert kap.

Szóval az eddigi sorozatos kínálat, ami már fix berendeléssel bír: Unpregnant, The Flight Attendant, Strange Adventures, Green Lantern, DC Superhero High, Grease: Rydell High, Rap Sh*t, College Girls, Tokyo Vice, Love Life, Gossip Girl, Station Eleven, Made For Love, Americanah, Circe, Raised By Wolves, valamint a DC Universe-nél megmentett/átvett Doom Patrol.

A tovább mögött a nemszkriptelt és a gyerekkínálat.

5 hozzászólás Ne habozz!

erahurka - 2020. 01. 31. 20:19

“A saját sorozataitól nem HBO-minőséget kell várni”

Így fogják szépen megcsorbítani a brand hírnevét. Ismét egy remek döntés a cégcsoport részéről.

kw - 2020. 01. 31. 20:28

ennek mi értelme volt?

winnie - 2020. 01. 31. 20:30

erahurka: ha az ember el tudja különíteni az hbo-t és az hbo maxot, mint mondjuk az hbo-t és a cinemaxot, akkor nem lesz semmi gond. egy amerikainak, aki előfizet, meg max ugyanabból a csőből fog jönni mindkét platform kínálata, de nem hiszem, hogy annyira fontos lesz nekik, hogy éppen melyik brand alatt futnak.

Mate4182 - 2020. 02. 01. 01:41

Akkor ha kesz kovetkezo evad Doom Patrol az mar egyenesen ide keszul?

winnie - 2020. 02. 01. 10:28

bevallom, em nagyon foglalkoztam vele, mert egyszerre vagy egy nap eltéréssel lesz elérhető a két platformon, de a hírek arról szóltak, hogy az hbo maxhoz kerül.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz