login |

Európa is létezik: Luna Nera / Black Moon

2020. 01. 31. 14:50 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány, video,

A Baby és a Suburra után itt a Netflix harmadik (saját) olasz sorozata – a mai premier futhatna Fekete hold címen is itthon, de maradt magyarul is Luna Nera – természetesen ez is magyar feliratos. Hátha már látta valaki – tőlünk szombaton érkezhet kritika.

Egy kosztümös sorozatról van szó, ami a 17. századi Itáliában boszorkánysággal gyanúsított nőkről szül, akik egymásra utaltságukból merítenek erőt.

A főhős egy meggyanúsított tinilány, aki öccsével kénytelen elmenekülni szülőfalujából, és másvilági erőkkel vádolt nőknél talál menedékre, ahol választania kell lehetetlennek tűnő szerelmének tárgya és igaz végzete között egy olyan világban, melyet megosztott miszticizmus és racionalitás.

A hivatalos leírás a Netflix oldaláról:

A XVII: századi Olaszországban a boszorkánycsaládba született fiatal lánynak szembe kell néznie sorsával, miközben szerelmének apja boszorkányságért üldözi.

Kritika: –
Hazai hivatalos elérhetőség: Netflix (magyar felirat)
Hazai tévés premier: –
Magyar cím: Luna Nera
Státusz: 1 évad (6 rész – 40-56 percesek)

Előzetesek a plakát alatt, szokás szerint a Netflix felületén feliratosak. Szereplők: Antonia Fotaras, Giorgio Belli, Manuela Mandracchia.

1 hozzászólás Ne habozz!

speranza - 2020. 01. 31. 21:47

Jé! Antonia Fotaras ( A rózsa neve névtelen parasztlánya) a főszerepben!
Nem szoktam kapkodni a misztikus sorozatok után, de ebbe biztosan belekukkantok majd. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz