login |

Emlékeztető: Super Bowl LIV

2020. 02. 02. 21:00 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló, ,

Ma. Sport1 / FOX. 00:00. Super Bowl LIV: San Francisco 49ers – Kansas City Chiefs (meccskezdés: 0:37-kor, előtte 22:00-tól Trash Talk) – utána The Masked Singer – 3×01

Magyar részről a Faragó – Buday duó jelentkezik Miami-ból, Amerikából pedig a FOX közvetít, vagyis Joe Buck és Troy Aikman.

Stream-linkeket a kommentek közé lehet írni – ahol kibeszélni is lehet, de biztos vannak erre jobb helyek. Azért a sorozatos reklámokat lajstromozhatjuk, hiszen minket ennek a sorozatos vonatkozása érdekel, hogy mit reklámoz a FOX a meccs alatt, mely újoncok kapnak plusz “tolást”, illetve, hogy mely más csatornák hirdetnek. Azt tudjuk, hogy az Amazon megtolja a Hunters-t és Quibi-reklámok is várhatóak.

Régen érdekelt minket az is, hogy milyen sorozatot nyomnak meg a Super Bowl-os felvezetéssel, de miután tavaly egy új reality-vel próbálkoztak (kaszát is kapott az 1. évad után…), most a tavalyi legnézettebb heti műsorral, a The Masked Singer-rel jelentkeznek (aminek a hazai indítását az RTL Klub kedden fogja bejelenteni), szóval tök érdektelen lesz számunkra a dolog lesz egy giganézettsége a legnézettebb műsornak, nabumm.

1 hozzászólás Ne habozz!

Flanker - 2020. 02. 02. 22:03

Nézés van :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz