login |

Super Bowl-előzetes 1.: a Disney+ Marvel-sorozatai

2020. 02. 03. 10:00 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: video, , ,

A Super Bowl alatt nem vitték túlzásba a sorozatok promózását. Amellett, hogy a FOX előtt 4 LEGO Masters, 3 9-1-1: Lone Star, 2 The Masked Singer, 1-1 Prodigal Son és WWE Smackdown-promót (meg volt egy nagy közös), csak a Homeland és a Hunters (ezt már kiraktuk) kapott előzetest – és a Disney+ Marvel-sorozatai.

Kezdjük az utóbbival, a sorozatokkal, amik immáron teljesen az Marvel Cinematic Universe részei. Ugye a The Falcon and the Winter Soldier, a Loki és a WandaVision várható nemsokára, a tovább mögötti keményre hangolt előzetesben belenézhetünk mindegyikbe.

4 hozzászólás Ne habozz!

Hanadix - 2020. 02. 03. 10:11

WandaVision-t nagyon várom, jó értelemben nagyon furcsának tűnik.

DarkEagle - 2020. 02. 03. 10:57

Wandavision az egyetlen ami érdekel és nem csak azért mert imádom mindkét karaktert hanem mert eléggé képregény hűnek tűnik ami elég nagy meglepetés. Kíváncsi vagyok hogy Wanda eredeti rucijával kezdenek is valamit majd később vagy marad ez a Halloween-es verzió a sorozatban egy rész erejéig. Na meg ugye jönnek az ikrek is aminek nyilván sok képregény rajongó örülni fog. Ha egyszer megcsinálnák a House of M sztorit akkor a filmekhez is visszatérnék, feltéve ha nem egyszerűsítik le mint a többit.

LasDen - 2020. 02. 03. 13:36

A WandaVision nagyon úgy néz ki, hogy Tom King Vision képregényéből fog meríteni. A hasonlóság elég egyértelmű…

Enzo - 2020. 02. 03. 16:12

A WandaVision nagyon fura, de KELL :O

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz