login |

Délelőtti videó 3.: The Fugitive

2020. 02. 03. 11:30 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: video,

Nemsokára elindul a Quibi digitális mobilos platform, ebből a posztból minden információ elérhető (itt meg nyáron írtunk a berendelt sorozataikról, de azóta még ugyanennyit kértek be, szóval lesz új bejegyzés erről), mi meg filózunk azon, hogy kezeljük a napi 7-10 perces epizódokból álló Quibi-sorozatokat – normál sorozatnak, vagy websorozatnak, kiemeljük őket, vagy külön blokkba pakoljuk, pilotkritikát írjunk, hogy legyen kibeszélő, vagy csak évados írást?

A Quibi a Super Bowl alatt nyomott egy csatornapromót, de elkezdte kiadni sorozatainak előzetesét is, és ezt az egyet mindenképp kiemelnénk. A The Fugitive koncepciójáról már írtunk, a klasszikus sorozaton alapul, (ami kapott új változatot és készült belőle film is, ami örök kedvenc nálam). Az ügy ugyan más lesz, de a lényeg marad: egy ártatlan menekül, egy rendőrbíró üldözi, előbbi próbálja ártatlanságát bizonyítani.

A főszerepben Kiefer Sutherland és Boyd Holbrook. A poén adja magát, hogy azért nem Kiefer “going rogue” menekül, mert ő túl jó benne, eltűnne és kinyomozna mindent villámgyorsan. Teaser és teljes előzetes a tovább mögött.

4 hozzászólás Ne habozz!

Never - 2020. 02. 03. 19:56

nehéz elhinni hogy 7 – 10 perc/resz eleg lenne egy normalis tortenet elmeséléséhez. Netflixes 50p. – 1 ora az esetek többségében túl sok es zavaro de 7 perc nagyon kevesnek tunik

winnie - 2020. 02. 03. 20:32

az egészet én filmnek fogom fel, ami nem epizódokra van osztva, hanem mini cliffhangerokre epitkezo gondolati egysegekre.

Nevergreen76 - 2020. 02. 06. 22:18

De hova tűnt Jack Bauer? XD

Tyberius - 2020. 08. 26. 22:42

Amikor meghallottam, hogy jön a Fugitive sorozat változata anno, akkor megörültem. Amikor olvastam a spec formátumról, akkor csökkent a lelkesedésem.
Ez konkrétan elment volna egy két részes tv filmnek. Egyébként winnie teljesen jól jellemezte, hogy milyen is ez.
A problémám egyébként nem is formátumból fakadt a végén, hanem a forgatókönyvből. Egyik másik karaktert próbálták egy picit felépíteni, de annyira nem sikerült. Ahogy a rendőrség rögtön az elején levonta a következtetést az teljesen csak a plotot szolgáló műfeszültség generálás volt.
Csalódott nem vagyok, de jó se volt a sztori. Ilyesmit jobban kibontva láttunk már (Shooter).
A mozis szökevény ennél sokkal “okosabb” történet volt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz