login |

8 hozzászólás Ne habozz!

Python - 2020. 02. 04. 22:09
Platschu - 2020. 02. 05. 00:02

A könyveket nem olvastam, de azért a főszereplő csere elég nagy váltás lesz a nézőknek, mintha egy rebootot néznénk. Bár még mindig beadhatják, hogy legalább mi is jobban megértjük, hogy mit jelent egy testcsere, ha már a sorozat erről is szól.

Fizdale - 2020. 02. 05. 01:47

Nekem nem kicsit fog hiányozni Kinnaman, rá volt szabva az a karakter, remekül jatszott. Persze értem h testcsere de 1 évad után nagyon korainak érzem cserélni a főszereplőt, így a nézők se fognak annyira kötődni a sorozathoz en se fogom nezni csak ha nem lesz más. Legalább 2 évadot lenyomtam volna Kinnaman-al kozbe lehetett volna egy fontosabb mellékszereplő aki test azaz színész cserét kap.

mikkamakka - 2020. 02. 05. 05:53

a történet központi eleme hogy mindig más testben ébred fel, emiatt panaszkodni kb olyan mint rinyálni h a strandon sok a homok, ha ezen nem tudsz túllépni, nem neked való a sori

winnie - 2020. 02. 05. 06:37

ezzel mindenki tisztában van, de ettől még nem kötelező a dolog (nem arról volt szó, hogy azért váltottak, mert váltani akartak), és érthető, ha szívesen látnának viszont egy színészt, akit mondjuk kedvelnek.

Ace - 2020. 02. 05. 08:20

Nekem is hiányzik Kinnaman, szerintem nagyon jól hozta a karaktert én is hagytam volna még hiszen már az első évadban eltértek a könyvektől ráadásul ha jól tudom ő simán vállalta volna tovább, szerintem win-win helyzetet dobtak el csak ,hogy válthassanak.

parkanyi - 2020. 02. 05. 08:37

Most nézem újra az első évadot szinkronnal, elég jó munkát végeztek, pedig nem gondoltam volna, hogy találnak épkézláb hangot Kinnamannek. A spanyol dumákat is felmondják színészeink, és az ének is magyar, szóval Vaják szintű. Viszont a második évadnál gondban lesznek, mert Mackie standard hangját, Papp Dánielt sikerült ellőni Jaegernek. Maga a sorozat második nézésre talán még jobb is, mint elsőre, ráadául közben elolvastam a könyvet, ami viszont meglepetésre gyengécske, ennek fényében egészen elképesztő, amit leraktak az asztalra.

DenisaW - 2020. 02. 05. 18:07

Hát, majd meglátjuk, hogy mit alakít a színész, de őszintén megvallva, nem valami sokat várok ettől a csávótól. Oké, hogy az MCU-ban elvolt, de ez itt egy főszerep,abból is az összetettebb fajta, és hát sajna nem nagyon nézem ki belőle, hogy képes lesz átadni Takeshi Kovacs karakterét.
Engem nem igazán az zavar, hogy nem Kinnaman lesz, hanem az, hogy sikerült megtalálniuk azt az egyetlen színészt a második évadra, akinek eddig mindössze annyi jelentősebb szerepe volt, hogy repkedett a mű szárnyaival ide meg oda :D
Mivel szinte semmit se mutat be a trailer, így az első részt megnézem, de nem hiszem, hogy maradni fogok erre az évadra. Úgy vélem, hogy az első évad túl magasra tette a lécet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz