login |

Délelőtti videó 4.: Álarcos énekes 1. évad

2020. 02. 06. 11:55 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hazai termék, reality, video,

Az RTL Klub most behúzta a csőbe a TV2-t, mert nem csak az énekesek kilétét titkolta el, hanem azt is, hogy leforgatta a The Masked Singer licencére épülő Álarcos énekes első évadját (mármint csak leforgatták gyorsan az egészet, nem csak most kezdték el, nem? – valakinek erről van infója?), és így amikor a TV2 bejelentette, hogy övék lesz az év első újdonsága (a saját Masked-klónjuk), akkor az RTL jelezte, hogy vasárnap már indulnak is.

Ez nyilván egyrészt gazdaságos megoldás, hiszen nem kellett sok promózásra költeni, viszont veszélyes is, mert veszett mód meg kell nyomniuk a marketinget. A tovább mögött pár promó és a műsorvezető (Istenes Bence), valamint a zsűritagok (Csobot Adél, Gáspár László, Dancsó Péter, Sebestyén Balázs – két realitys, egy közösségi oldalas és egy tévés arc) interjúi – a műsorról majd vasárnap írok bővebben is, mert vannak nagyon érdekes aspektusai.

13 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2020. 02. 06. 12:40

Promózzák is rendesen. Minden blokkban van legalább egy promó, a Fókuszban naponta van róla egy rövid szegmens, illetve jelzik minden műsor alatt a jobb felső sarokban. Végül is mivel időben bejelentették, még a különféle magazinokba is lehetett idejük betenni a plakátokat. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e nekik jól nyitni.

Anno a The Wall-t szó szerint egy nappal adás előtt jelentették be az X-Faktorban, és az remekül kezdett, de az X mégis csak egy 1M+-os műsor.

Egyébként szerintem nem feltétlenül kellett a teljes évadot leforgatniuk. Elég ha megvannak pár résszel, időközben le tudják forgatni a többit, ha eddig nem fejezték be.

goodjohnwin - 2020. 02. 06. 12:48

Tényleg minden idiótát képernyőre engednek mostanában, csak azért, mert a böfögését megnézi sok agyatlan tinédzser a jutúbon. Mondjuk a VV+Név karakterek mellé jól odaillik.

winnie - 2020. 02. 06. 13:09

goodjohnwin: cmiért ne nézhetné nagyon agyas ember, ha.. szórakoztatja? ez annyira ürdüngtől való? dettó elég sznobéria billogozni (tippre abszolút infó nélkül – vagy max bulvárinfó révén) valakit csak azért, mert valaki valóságshow-ban szerepel. nem láttam soha őt és nem is szerepeltem realityben (és a gyerekeimmel is kerültetem a youtube-arcokat), szóval nem a mundér becsületét védem, de épp ezért, mivel nem ismerem, nem is tudnám minősíteni őt vagy a nézőit. csak azért, mert valamit lehet agyatlanul és agyatlanként élvezni, még nem jelenti azt, hogy ez előfeltétel. agyatlanságot is lehet zseniként értékelni.

oké, mondjuk ez kiszámítható tőlem, mert erre mindig ugrom, hiszen valahol mindig meglep, hogy a netes közegben iszonyat divat közszereplőket és nézett embereket köpködni csak azért, mert nézetteket. aki rászolgál, az meg is érdemli, szó se róla, de miért irritál bárkit is? mert nem mondjuk semleges a hozzáállás? nyilván nem erről van szó, de így totál úgy tűnik, mintha irigykedne rá a kritikus, hogy neki ez is összejött:)

a képernyőnek egy a lényege, hogy aki megjelenik rajta, az a képernyő előtt tartson másokat. ez egy SZUPER húzás, hogy becastingolták, de ahhoz, hogy ott legyen, kellett egy casting, amin teljesítenie kellett. ahhoz pedig, hogy teljesítsen, képernyőképesnek, jónak kell lennie. és ha az, akkor abszolút helye van, sokkal, de sokkal hamarabb, mint mondjuk nekem, nem?.

csak én érzem úgy, hogy ezen a hater netes morálon már rég túl kellett volna lépnünk?

Zoli - 2020. 02. 06. 13:10

Ugyanazok az elhasznált ocska proli celebek..Nagyon sok kannás bor után SE!

kal - 2020. 02. 06. 13:14

LOL, mert ha olyan celebek lennének, akik még nem szerepeltek tévében, nem lennének agyonhasználva, akkor azt mondanád, hogy kötelező nézni? Vagy te átlagemberek akarnál nézni? Nem attól celeb valaki, hogy szerepel?

Épp az a lényeg, hogy ha valaki jó, akkor azzal eléri, hogy máskor is tévézhessen, nem? (Arról nem is beszélve, hogy pont fölötted írják, hogy az egyik még nem is tévézett.)

CsuDa - 2020. 02. 06. 13:23

Mindkettőbe belenézek, a Tv2-s verzió a zsűri miatt érdekes nekem, a Hajós-Majka párossal engem megvettek kilóra már a Sztárban sztárnál. Ezek az RTL-es arcok nem hoznak lázba. SZóval az lenne a jó, ha RTL-es kivitelezésben, de a TV2 zsűritagjaival lehetne nézni :D

Thomas - 2020. 02. 06. 14:03

Dancsó miatt érdekes ez a zsűri, van egy olyan stílusa, hogy csak idő kérdése volt, hogy mikor fedezi fel magának a TV:) Ő lehet a magyar Ken Jeong:)

Driver76 - 2020. 02. 06. 14:40

Már várom a TV-m sincs és azon is csak Spektrumot nézek kommenteket.

Never - 2020. 02. 06. 15:48

Balazs mint detektiv oke, de Adel es a Gaspar?? Geszti Peter nem volt keznel? Vagy barki aki tud normalis poenokat nyomni, ertelmes szinten?? :(

goodjohnwin - 2020. 02. 06. 18:04

Az irritál a jutúberekben vagy a realityhősökben, hogy olyan eszközökkel és módszerekkel nyernek ismertséget, látogatottságot, mint Trump vagy a populista politikusok vagy éppen a Kardashienek: valódi teljesítmény vagy tehetség nélküli produkció, az emberek heccelése, az öncélú provokáció és a követők számának állandó hangoztatása, ami könnyen meghamisítható vagy félrevezető metrikára épít.

Facebook- vagy Youtube-sztárság? Sz*rra összegyűlő legyek. Kiárusított magánélet, amit eltanulnak a követők, megpróbálják leutánozni mert olyan könnyűnek és jövedelmezőnek tűnik, akár a családjukat (gyerekeiket) is magukkal rántva.

És ott van a klasszikus érv, hogy olyan felületeken, amit sokan néznek egyre gyakrabban jelennek meg arcok, akik azzal lettek ismertek, hogy ezt kiprovokálták hangoskodással. Ha a minőség töbször kapna szerepet ebben a folyamatban, akkor az önfejlesztés lene a követendő példa, nem a feltűnési viszketegség.

A “hater netes morál” pedig azért nem túlléphető, éppen a net és a közösségi média miatt, ami kifejezetten erre épít. Benzin nélkül nem megy az autó.

Samott - 2020. 02. 07. 16:05

A Dancso miatt ezt valoszinuleg kihagyom. Nem birom azt a lenyt. Mondjuk az RTL becsuletre legyen mondva errol legalabb mar hallottam, a TV2 hasonlo idiotajara (Kajdi valami) ra kellett gugliznom, hogy megis ki is az.

winnie - 2020. 02. 09. 12:49

goodjohnwin: “olyan eszközökkel és módszerekkel nyernek ismertséget, látogatottságot”

bullshit általánosítás. nem nézek youtubereket (de igen, egy társasjáték kritikust és egy NFL-eset elemzőt – szennyládák mind!), de még én is tudom, hogy amellett, hogy vannak olyanok, akikre rá lehet húzni azt, amit írsz, tisztában vagyok vele, hogy nagyon, nagyon, iszonyat nagyon sokan vannak, akikre ez nem igaz. akik adják magukat, hasznosat cselekednek, akik teljesítményt mutatnak fel, és éppen azért sikeresek.

amit írsz, az pár éve igaz lehetett, de ma már csak amolyan old man-tévhit, olyan részéről, aki nagyon nincs képben, hiszen nagyon sok példa mutatja, hogy egyre többen és többen értékelik azt, ha valaki tartalommal is szolgál. hogy miért? azért, mert egy szint után, milliónyi “provokátor” vagy tipikus arc után már egy újabb, egy millióegyedik teljesen esélytelen lenne, nem tudna labdába rúgni.

az elsőket lehet kutyázni, ha azt csinálják, amit mondasz, de a mostaniak javarészt mást csinálnak. azért, mert rá vannak kényszerítve.

winnie - 2020. 02. 09. 12:50

Samott: némítani mindig lehet, meg kit érdekel a zsűri béna találgatása. az a legirrelevánsabb.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz