login |

Emlékeztető: McMilliók 1. évad

2020. 02. 06. 20:20 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: ajánló, doku, kampány,

Ma. HBO. 21:35. McMillions – 1×01 (magyar feliratos előzetes) – az HBO GO-s világpremier után a tévében is, magyar szinkronnal.

Nem tudom, hogy kapunk-e majd róla kritikát vagy kommentbe véleményeket, de az HBO friss dokusorozata nagyon érdekesnek ígérkezik – főleg annak, aki nem ismeri az esetet. Igaz, hogy ezt hetiben kell nézni annak, aki naprakész akar lenni, de talán elfér a sok Netflix-es darab mellett.

A széria, ahogy az előzetesnél is írtam, elég WTF-sztorit dolgoz fel, annak az exrendőr biztonsági auditornak a történetét, aki a McDonald’s promóciós Monopoly-játékát megbütykölte és ennek révén sok éven át több millió dollár haszonra tett szert, hálózatot építve ki maga köré.

A hivatalos leírás pontosabb:

Egy nyugalmazott rendőr, Jerome Jacobson több mint egy évtizeden keresztül kijátszotta a McDonald’s Monopoly játékának rendszerét. A férfi biztonsági őrként dolgozott a nyomdaipari cégnél, ahol a gyorsétteremlánc a sorsjegyeit nyomtatta, és ahol nyomon tudta követni a nyerő szelvények útját. Ennek ismeretében hatalmas hálózatot épített ki, amely részt vett a csalásban, melynek révén több millió dollárt loptak a cégtől. Az ügyből azonban sokan profitáltak: cégvezetők, ügyvédek és mások.

4 hozzászólás Ne habozz!

punyapapa - 2020. 02. 06. 20:50

Tegnap megnéztem, nekem bejött. Nem is baj, hogy 6 részben mutatják be, mert tényleg nem semmi sztori. Ezt már az első részben lehet látni.

pytta - 2020. 02. 06. 23:16

Wow, ez legalább annyira izgalmas volt, mint a Robert Durst-ös The Jinx! Pedig előtte semmit nem tudtam erről a sztoriról, leírás alapján nem is tűnt annyira érdekesnek, de az első rész nagyon berántott. Azonnal nézném tovább.

kisanna - 2020. 02. 07. 06:12

Engem kicsit irritaltak az elegge modoros FBI interjuk, de a sztori tenyleg erdekes, par reszt meger.

pytta - 2020. 02. 11. 23:33

Második rész is baromi jó volt, azonnal nézném a folytatást!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz