login |

Indebted: minden, amit tudni kell a sorozatról

2020. 02. 06. 15:50 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: 2019/20, ajánló, kampány, video,

Ha rosszmájú akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy az NBC-re meghalni járnak az új szitkomok, de ha visszatér egy régi ismerős, akkor mindig van arra esély, hogy a nézők felfedeznek egy új sorozatot, amire csak azért nem kapcsolnának oda, mert látják, hogy érkezik megint egy többkamerás családi komédia. Vajon Fran Drescher még ma is akkora név, hogy ezt elérje?

Ismerős arcok mellé ismerős történet dukál, hiszen nemrég több olyan sorozatot is láthattunk, amiben felnőtt gyerekek térnek vissza a szülőkhöz lakni ilyen-olyan okból, most viszont a szülők költöznek a gyerekekhez, mert úgy alakult az életük. Legalább kapunk egy csavart a klasszikus formulára, itt legalább nem tinikkel, hanem harmincasokkal élnek együtt anyuék.

Persze, ahogy mindig is mondani szoktam, egy komédiát sosem a sztori fog eladni, bármilyen elcsépelt családi szitkomot meg lehet írni zseniális karakterekkel és szuper jó humorral, ezért is lep meg, hogy ez az a műfaj, ami talán itthon a legkevésbé bepróbált. Nyilván, ha valaki csekkolja egy új szitkom előzetesét, és az csak lelombozza, akkor nincs értelme bepróbálni, de egyébként hiszem, hogy akad jó pár, amiket sokan nem néznek, pedig simán bejönnének nekik, ahogy az esetleges későbbi magyar premier idején ez ki is derül.

A plakát alatt, a tovább mögött egy rövid promó, valamint egy hosszabb, interjús anyag, amiben a szereplők is megszólalnak.

5 hozzászólás Ne habozz!

FrankLuck - 2020. 02. 06. 16:14

Nálam itt Adam Pally a húzónév (oké, a Making History kuka volt, de a The Mindy Project – Happy Endings páros azért elég erős), az előzetes nem riasztott el, szóval reménykedek, hogy ez lesz az új (és egyetlen) többkamerásom.

Magdus - 2020. 02. 06. 17:26

Hát a nosztalgia miatt lehet, hogy belenézek. De azért felháborító, hogy Fran Drescher semmit nem öregedett… :)

Mom - 2020. 02. 07. 07:03

Hát ez nem volt jó. Fájdalmasan sablonos, és kiszámítható. Mármint a műfajon belül az, mintha a sztenderd szitkom stilizált darabja lenne. Tudtam, hol kellene nevetni, csak éppen egyetlen poént sem találtam viccesnek. Még a színészek játéka is erőltetettnek hatott, főleg Steven Weber irritált, pedig hát…na!
Egy szűz szemnek, vagy valamelyik színész nagy rajongójának lehet, hogy pont erre lenne igénye, de én egyik sem vagyok. Sebaj, van még hal a tengerben, ezt visszadobom.

Thomas - 2020. 02. 07. 11:54

Hát ennek aztán főleg nem sok lapot osztanak azzal, hogy a szenvedő Will & Grace lesz a felvezetése, ebben a slotban valami nagy csoda kellene a túléléshez. Pedig még az idei országos sitcom felhozatal egyik legérdekesebb darabjának tűnik.

winnie - 2020. 02. 07. 18:59

erős 1/10.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz