login |

Pilot: Zoey’s Extraordinary Playlist

2020. 02. 06. 21:06 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: 2019/20, kritika, pilot-mustra,

A pozitív meglepetések a legjobbak! Zoey playlistjét nem igazán vártam, ahogy azt a berendelős posztnál látjátok, erre a végén elérzékenyülve üldögéltem, és merengtem a dolgokon. Az NBC telibetalált egy szentimentális sorozattal?

A történet röviden annyi, hogy egy fiatal lány élete megváltozik, amikor egy MR-vizsgálat során aktivizálódik az agyában valami: hallani kezdi mások gondolatait, méghozzá híres dalok formájában. Kellett is ez az esemény katalizátornak, mivel eléggé mélyponton volt a lány.

A dalok részt komolyan kell venni, az egyik első ilyesfajta érzékelés során konkrétan az egész utca énekli neki a Beatlestől a Help!-et. Viszont ez olyan pilotos nagyobb költségvetésű húzás csak, később normalizálódik a helyzet, amihez már közelebb lehet kerülni érzelmileg is.

És ez a lényeg, hogy a lány hall egy dalt, aminek alapján kicsit jobban megért valakit, és utána ezzel a helyzettel kell kezdenie valamit. Nehéz elmondani, mitől is erős ez, de a pilotban olyan ügyesen használták, hogy jó volt nézni. Mármint tényleg, az ember tudta, hogy mire vezet ki amikor meglátja a vitorlázós képet, ott volt minden puzzle darab hozzá, mégis hatott.

Az már most látszik, hogy “heti segítség”-szerűség lesz belőle, igazából a God Friended Me is beugorhat, na de az is jó, és itt még a musical stílus is dob a formulán. Nyilván elijesztő is egyben, de közben tényleg javaslom az esély megadását. Mármint a Crazy Ex-Girlfriend akármekkora hype, és ismerem el az erényeit, sosem győzött meg, itt pedig mégis elvoltam simán, mint a műfaj nem akkora rajongója.

Tényleg csak az tűnik neccesnek számomra, hogy ebben nem érzek 22 részt. Mármint rendben, ez most midseason, maximum 13 lesz, de akkor is. Maximum majd úgy járok vele, mint a God Friendeddel, abból is nagyjából 10 részt láttam összevissza, valahogy az országosoknál már kevésbé működik a kompletista énem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz