login |

Tommy: minden, amit tudni kell a sorozatról

2020. 02. 06. 16:50 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: 2019/20, ajánló, kampány, video,

A Blue Bloods kap egy utódjelöltet? Csak mert a Tommy épp úgy rendőrös (nem nyomozós!) sorozatnak tűnik, amiben a családi és a (munkahelyi) politikai szál kiemeltnek tűnik. Arról nem is beszélve, hogy a parancsnok itt is egy elég karakteres színész lesz, és ugye a valós eseményre építő apropó a csatornáknál mindig jó eladási pont szokott lenni. (Mármint számukra – a nézőket nem hiszem, hogy komolyabban meghatná, hogy mi fikció és mi nem.)

Itthon persze, miképp a többkamerás családi komédia műfaja, ez is esélytelen a befutásra, gondolom, fent látható, hogy mi mennyire (nem) várjuk, de ilyenkor mindig eszembe jut, hogy egy jól megírt rendőrös darab mennyire tud ütni, és itt nem is a kábeles The Shield-re gondolok, hanem mondjuk a The Chicago Code-ra, amiben voltak hasonló szálak, mint ebben, sőt, még ott is nő volt a parancsnok.

A tovább mögött, a plakát alatt még két utolsó promó, valamint 3 pilotrészlet.

2 hozzászólás Ne habozz!

Wittgen - 2020. 02. 06. 19:45

Ha már kinél mi az etalon a rendőrös témában, nekem a Southland.

winnie - 2020. 02. 06. 21:15

nem is annyira etalonról van szó, a blue bloods is családi, rendőrvezetős, poltikusos, a chicago code is hasonló, több szintes volt. a southland (amiről elég sokat írtunk) más, az járőrös, cserébe a tommy pont a southland körzetben játszódik.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz