login |

Ázsia a Netflixen: My Holo Love

2020. 02. 07. 14:50 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: ajánló, Ázsia sorozatozik, kampány, video,

A Netflix mai ázsiai premierje a Szeretlek Hologram magyar című koreai dráma, ami természetesen felirattal érkezett – lehet, hogy már be is próbálta valaki?

Egy romantikus történetről van szó scifis csavarral, aminek a főhőse egy sikeres, afáziás nő, akinek társasági életébe igencsak bekavar az, hogy nem ismeri fel az arcokat. Ezen problémája miatt igyekszik is tartani a távolságot az emberektől. Munkájaként bétateszter lesz egy mesterséges intelligenciás programban, és a gép teljesen mellé áll. A nővel való kapcsolata során a Hologram (aki ugyanúgy néz ki, mint az alkotója, azonban teljesen más a személyisége) ráébred saját korlátaira is.

A hivatalos tartalom:

Egy magányos nő váratlanul szerelmes lesz, amikor kapcsolatba kerül egy embernek kinéző hologrammal, aki teljesen mogorva alkotójára hasonlít.

Előzetesek a plakát alatt, a tovább mögött. Szereplők: Yoon Hyun-min, Ko Sung-hee, Choi Yeo-jin.

4 hozzászólás Ne habozz!

LambSkewers - 2020. 02. 07. 18:40

Én biztos, hogy bepróbálom. Mióta láttam az első előzetest, azóta várom. Pont olyan szintű régi Kdráma nyálasnak tűnik, mint amire már egy ideje vágytam. Remélem nem okoz csalódást, ebbe meg a pár hét múlva kijövő Seo Kang Joon-Park Min Young drámába vetettem az összes hitem.

Binky - 2020. 02. 09. 22:11

@LambSkewers az Itaewon Class-t nézd még meg! Nagyon jó sorozat.

LambSkewers - 2020. 02. 20. 11:50

@Binky Köszi! Hallottam róla sok jót, de a melo dráma nem csúszik le mostanság, még ha PSJ is a főszereplő.

Kloy - 2020. 02. 23. 12:17

Ez volt az első koreai dráma, amit láttam, és nagyon-nagyon tetszett. :) Szerintem megéri rááldozni az időt, ha az ember ki akar tekinteni a megszokott nyugati alkotások megoldásai mögül.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz