login |

Hírpéntek – Osmosis-kasza! Punky Brewster 5. évad!

2020. 02. 07. 09:23 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: + Netflix: Locke & Key – Kulcs a zárját 1. évad, Szeretlek Hologram 1. évad, Ki ölte meg Malcolm X-et? 1. évad, Sárkányok: Mentőosztag 2. évad + AppleTv+: Mythic Quest: Raven’s Banquet 1. évad + Holnapi magyar premier: A kenderfutár 4. évad + Netflix: Van Helsing 4. évad
 • Premier: Katy Keene S1, Brooklyn Nine-Nine S7 (dupla!), Indebted S1, Tommy S1, The Sinner S3, Briarpatch S1, Bad Banks S2 (vendégblogger?), Hot Properties: San Diego S2, Marriage Boot Camp: Hip Hop Edition S16, Hypothetical S2, Beachfront Bargain Hunt S26, Ambulance Australia S3, Hidden Gems of Turkey S1, Blink Of An Eye S1, Secrets of The Museum S1, Outback Opal Hunters S4, The Bachelorette New Zealand S1 + Finálé: Clifford: The Big Red Dog S1, Ultimate Rides S1 + elérhetővé vált az Into The Dark: My Valentine
 • Teljes évados premier: Locke & Key S1 (Netfflix), Mythic Quest: Raven’s Banquet S1 (AppleTv+), My Holo Love S1 (vendégblogger? – Netflix), Dreamworks Dragons: Rescue Riders S2 (Netflix), All or Nothing S5: The Philadelphia Eagles (Amazon)
 • Magyar premier – HBO GO: 03.06 Devs 1. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 03.17 The Plot Against America 1. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Who Killed Malcolm X? S1
 • Sorozatterv: Redeemer – FX, dráma, készítő: Nic Pizzolatto, főszereplő: Matthew McConaughey – Patrick Coleman könyve, a The Churchgoer alapján, egy lelkészből kicsapongó biztonsági őrré vált férfiról, aki belekeveredik egy korrupcióval átszőtt texas-i összeesküvésbe miközben egy elveszett nőt keres. A múltja és jelenje kihatással van a rejtély körül durvuló erőszakra.
 • Pilotberendelés: My Village – ABC, készítő: Kari Lizer, többkamerás komédia, egy anyáról, aki azon filózik, hogy maradhatott magára, miközben a fészekből kirepülő gyerekei élnek, mint Marci Hevesen több ezer kilométerre tőle. Ezért úgy dönt, hogy a családjával a helye, és visszahelyezkedik az életükbe, a gyerekei pedig rájönnek, hogy nagyobb szükségük van rá, mint azt gondolták volna.
 • A The 100 tervezett spinoffját felvezető epizód címe: Anaconda – ez lesz vajon a sorozaté is?
 • A Hulu-ra készülő Marvel’s M.O.D.O.K.-ban Patton Oswalt lesz a főgonosz hangja.
 • A Better Call Saul 5. évadjában szerepelni fog Dean Norris (Hank – az 5×03-ban és 5×04-ben) és Steven Michael Quezada (Steven Gomez).
 • Az NBC-s The Kenan Show 2020/21-re lett halasztva.
 • 01.22-én jelent meg az első Stranger Things YA-képregény, aminek a címe Stranger Things: Zombie Boys. A készítő Greg Pak. A történet az első és a második évad között játszódik, és egy új jövevény karaktert mutat be, egy videókamerás kockát, akinek nagy álmai vannak, és a főszereplőknek, miután átéltek egy horrorsztorit, most lehetőségük nyílik, hogy szerepeljenek még egyben.
 • A Better Things 4. évadja 03.05-én kezd az FX-en.
 • Brazil feldolgozást kap az UnREAL.
 • A NBCUniversal indulás előtt álló streaming szolgáltatása, a Peacock sorozatos kínálatában többek között a következők lesznek: 30 Rock, Bates Motel, Battlestar Galactica, Brooklyn Nine-Nine, Cheers, Covert Affairs, Downton Abbey, Everybody Loves Raymond, Frasier, Friday Night Lights, House, The King of Queens, Married… With Children, Monk, The Office, Parenthood, Parks and Recreation, Psych, Royal Pains, Saturday Night Live, Superstore és Will & Grace.
 • A februári sweeps első csütörtökén 2018-ban 10 országos sorozat volt 18-49-ben 1.0-s rating fölött. 2019-ben 6 sorozat. 2020-ban 1.
 • Chinonye Chukwu rendezi az HBO Max-os Americanah első két részét.
 • A Netflix elkaszálta az Osomosis-t. (Végre hivatalosan is le lehet írni!)
 • A Peacock berendelte a Punky Brewster 5. évadját, azaz a sorozat felélesztését/folytatását.
 • Mike Schur, a The Good Place készítője beszél a fináléról. És Kristen Bell (Eleanor) is nyilatkozott a zárásról. Sőt, William Jackson Harper (Chidi) is mondott ezt-azt.
 • Rosanny Zayas (Sophie) beszél a The L Word: Generation Q szezonzárójáról.
 • Vendégszerep: Mary Lynn Rajskub – Criminal Minds, Jim Beaver – Young Sheldon (visszatérő), Don Lake, Daphne Zuniga – NCIS, Jim O’Hare – Bull,
 • Állandó szerep: J.K. Simmons, Bruce Dern – Goliath S4, Jen Tullock, Zach Cherry – Severance (AppleTv+)
 • Interjú: John Oliver (a Last Week Tonight műsorvezetője), Eric Wallace + még egy (a The Flash showrunnerje), Isa Briones (Soji – Star Trek: Picard), John Barrowman (Captain Jack – Doctor Who), Tony (Survivor S40)
 • Az HBO GO 2019-ben a legnézettebb sorozatok (ismét csak nem tudom, hogy összes epizódot, vagy epizódonkénti átlagnézést mérnek): 1. Csernobil, 2. Trónok harca, 3. A szolgálólány meséje, 4. Hatalmas kis hazugságok, 5. Eufória, 6. Agymenők, 7. Az ifjú Sheldon, 8. Időbevándorlók, 9. Modern család, 10. Nagypályások – akármit is mérnek, szuperrövid évadok vannak az élen, és a Chernobyl vagy megszerezte a nem sorozatnézőket, vagy nem tudom, mert év elején még az volt a kommunikáció, hogy már a szezonkezdés előtt folyton Trónok harcát néznek az előfizetők. Szóval tippre nem összepizód-nézés van.
 • Új sorozat: Abla Fahita: Drama Queen – Netflix, egyiptomi, a helyi kultúrában elég nagy ismertségű báb, Abla Fahita életéről, mely a feje tetejére áll, amikor sztárrá válik.
 • Sorozatberendelés: Run The World – Starz, egykamerás komédia, készítő: Leigh Davenport, főszereplők: Amber Stevens West és Bresha Webb, négy életteli, egymáshoz a végletekig hű fekete barátnőről, akik Harlem-ben élnek és az a játszóterük is, miközben “világuralomra” törnek. A kimondottan női sorozat középpontjában a barátság lesz, és nem csak az, hogy miképp lehet egymás segítségével “életben maradni”, hanem az is, hogy lehet prosperálni, magasra törni. Szereplők: Amber Stevens West, Andrea Bordeaux, Bresha Webb, Corbin Reid és Stephen Bishop.
 • A TNT berendelte a pankrációs All Elite Wrestling: Dynamite-ot 2023-ig. Ráadásul egy második sorozatot is bekértek belőle, ami másik napon menne. Szóval heti kettő lesz belőle.
 • A Comedy Central kora reggeli talkshow-ismétléseket fog adni: hajnal héttől a The Daily Show után 7:30-tól a The Late Late Show-t James Corden-nel.
 • Mike “The Miz” Mizanin lett a USA-féle fizikai vetélkedő, a Cannonball műsorvezetője. A társa Rocsi Diaz, pályamenti tudósító Simon Gibson.

12 hozzászólás Ne habozz!

_Peter - 2020. 02. 07. 10:36

Most olvasom a petíciókra és anyázásokra reagálva a Netflix végre ad lehetőséget kikapcsolni a nyomorult autoplay köv. epizód és autoplay ajánlókat. Végre! Vicces volt előfizetés mellett is kényelmesebb leporolni a Jack Sparrow kalapot, mert a hivatalos megoldás elrontotta a sorozatnézési élményt.

winnie - 2020. 02. 07. 10:41

elég first world problemnek tűnik, de jó, hogy lesz ilyen. ezek a preview dolgok nem különösen izgattak, az auto indítás meg az hbo go-nál egy fokkal jobban zavar, de az nekem (bár lehet, hogy csak tableten?) már egy ideje nincs, csak kinyom két gombot alulra, hogy stáblista vagy köv. rész.

Kissur - 2020. 02. 07. 10:54

Az autoplay következő epizód annyira nem zavart (talán csak az hogy 5 másodpercem van rányomni), de a preview engem is nagyon zavart. Amikor pörgettem a tv-n, és minden indult automatikusan, meg mobilon (és vitte a mobilnetet), az elég zavaró volt. De jó, hogy megoldották, és figyelnek a nézők igényeire.

winnie - 2020. 02. 07. 11:02

kissur: nem 15 másodperc volt? vagy az is az hbo go?

egyébként mobilon hogy indultak el ezek? mármint a mobilos felület is akkor más jellegű? mert én tabletet használok, de mivel nem kattintok semmire, ezért nem tud mi elindulni. vagy csak félreértek valamit és másra gondolok?

Tipca - 2020. 02. 07. 11:26

Az előzetes rohadt zavaró volt, az nem fog hiányozni, rég vártam, mikor lehet kikapcsolni.
A következő rész maradhat, az – főleg daránál – határozottan jól jön, hogy nem kell mindig egérért/távkapcsért nyúlkálni. Egyedül a sitcomoknál bosszantó kicsit, hogy sokszor még az előtt tovább akar lépni, mielőtt vége lenne az epizódzáró, stáblista alatt futó rövid jelenetnek.

Tipca - 2020. 02. 07. 11:29

Ami viszont tök vicces, és csak múltkor, a Titans dara alatt vettem észre a Netflixen: ha darálva nézi az ember, a Netflix automatikusan átugorja az “Előző részek tartalmából” montázst, és rögtön elkezdi az epizódot. Ez szerintem nagyon jó ötlet.

winnie - 2020. 02. 07. 11:55

jaja, az a felismerés nekem is csak később jött. de ahol nincs is ilyen (mert ugye a netflix-sorozatoknál nem nagyon van), ott is lép a következő epizód indításakor a stúdió kártyát meg azt a pár másodpercet, ami esetleg felvezet egy részt.

kiskiraly - 2020. 02. 07. 12:07

Andy Richter “volt” a Szerencsekerékben
https://www.youtube.com/watch?v=uXyWVenIiHg

CC Magyarország - 2020. 02. 07. 12:21

Mármint a Comedy Central USA fog reggelente talkshowkat ismételni, köszönhetően a Viacom-CBS újraegyesülésnek és annak a szándéknak, hogy kihasználják a portfólión belüli szinergiákat.
Kéne még ide pár corporate buzzword.

mildi - 2020. 02. 07. 13:25

hajnal 7 :DDD de irigylek valakit
hajnal az 4 óra, esetleg 5. 6 után reggel van

winnie - 2020. 02. 07. 13:29

igazából nem is tudom, mit keres ott a hajnal, ha előtte írom, hogy reggeli az időpont, teljesen felesleges.

gromit - 2020. 02. 08. 01:03

hát, az éjjel/hajnal/reggel eléggé definíció és tartózkodási hely kérdése :)

ó, otthon már 7-kor kel a nap? nálam még mindig csak 8 után :D

Bad Banks s2-t most még nem tudom 100%-ra mondani, mert ahhoz azért előbb látnom is kéne. szóval most olyan 90%, hogy az s2-ről is írnék, de biztosra még nem tudom mondani.
(legkorábban holnap este tudom csak elkezdeni)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz