login |

Délelőtti videó 1.: Homeland

2020. 02. 09. 10:00 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: video,

Még egy utolsó küldetés, ez vár Carrie-re (aki orosz kém???) a sorozat lezárásában. A tovább mögött nem csak két előzetes nézhető az évadhoz, de egy rövid részlet is van a premierből.

6 hozzászólás Ne habozz!

noinipo - 2020. 02. 09. 16:10

első kép moszkva/ororszo., de mi vágjuk, h margit híd :)

kw - 2020. 02. 09. 16:19

noinipo: már úgysincs sok különbség

Horvath Janos - 2020. 02. 09. 21:54

Ott a pont

Neoprimtiv - 2020. 02. 10. 08:23

Erősen kétlem, hogy egy bizonytalan pszichés állapotú és bizonytalan lojalitású egykori ügynököt bármilyen ügynökség forró terepre küldene. Ezért (az előzetesek alapján) a kiindulási pont nekem elég cinkes. Ettől függetlenül kíváncsian várom, milyen utolsó évadot raknak össze. Nagyon remélem, hogy méltó lesz a kezdetekhez vagy az ötödikhez.

noinipo - 2020. 02. 10. 10:24

@kw: :)

Lady Scarlett - 2022. 04. 11. 11:42

Ez a sorozat a második évadig volt számomra érdekes. Egy ilyen szinten labilis ember szerintem kizárt, hogy a CIA-nak dolgozhatna 1 percig is; titkárnőként, nemhogy stratégiai elemzőként. Mellesleg az elemzők operatív dolgokba, akciókba bele sem folyhatnak és nem real time van tudomásuk az infókról, hanem rendszerint utólag.
Esetleg a következményeket mérlegelhetik, már megtörtént adatok alapján, nem jósok.
A sorozatot átható presszió és nyomás szerintem eltúlzott.
Brody pedig szó szerint egy darabokra hullott szerencsétlen, egyedül az ő karakterét tartom valósnak. A csávó tök hiteles abban, hogy totálisan szét van esve és kapaszkodókat keres, kétségbeesett, bármibe belekapaszkodna egy kis mentális biztonságért, bár kétlem, hogy a kiképzés ellenére, ne töredezne totálisan széjjel 8 év rabság, kínzás, brutalitás és az iszlám megtörés. Leginkább belehalna már az első 3 év során, nagy valószínűséggel.
Brody családja engem borzalmasan idegesített. Pedig én is voltam 16 éves, lehet kb ennyire idegesítő voltam, nem tudom…de a lány szó szerint a falat kapartam tőle. Chris nem sok vizet zavart, a feleséget meg az elejétől kezdve utáltam, nem tudom miért. Nem volt hiteles a karakter…jobb lett volna kiírni őket már az első évad után.

A kedvencem nekem is Saul volt, de a színész miatt. A Criminal Mind-ban is nagyon kedveltem Gideont. Nagyon érdekes az arcjátéka, még ekkora szakállal is tud úgy játszani, hogy minden pillantása hiteles.
2 évadot végignéztem, de már nem érdekel tovább. Szerintem ebben a sztoriban nem volt több, a többi évad már csak kényszeredett pénzfacsarás.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz