login |

Emlékeztető: Álarcos énekes 1. évad

2020. 02. 09. 17:50 - Írta: winnie

55 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, kampány, reality,

Ma. 19:00. RTL Klub. The Masked Singer HUN – 1×01 (kritika és kibeszélőelőzetesek és interjúk + a koncepcióról az amerikai változat alapján) – csak bruttó 90(!!!!) percben

Ha valaki csekkolja, ne fogja vissza magát, kíváncsiak vagyunk a véleményekre, és akár arra is, hogy kik lehetnek az énekesek, akik személyazonosságát még a stáb sem igazán ismeri.

Az RTL Klub tavaly vette meg az Amerikát nemrég letaroló koreai valóságshow-formátum hazai licencét, de az indulást csak akkor jelentették be, és tűzték ki mindenféle komolyabb felvezetés nélkül a premier időpontját mostanra, amikor a TV2 kihirdette, hogy ők is jelentkeznek egy álarcos énekes reality-vel – ez utóbbi jövő héten indul el, ugyanebben az időpontban. (Tippre két hét múlva az egyik már máshova kerül át.)

Sima sztáros éneklős versenyről van szó, láttunk már ilyet, ezúttal az a csavar, hogy a 4 tagú zsűri nem csak értékel, hanem találgatja is, hogy ki lehet az álarc mögé rejtett énekes. Minden részben kiesik valaki (akinek felfedik a személyazonosságát), és a végén lesz egy győztes. Mindez felvételről fog menni (a promóban már láttunk részleteket, de gondolom a csatorna az élő adás illúzióját akarja kelteni, ld. interjúk), így a nézők csak találgathatnak, és az amerikai változatból kiindulva az egész szezont előre rögzítették, hiszen azt pár nap alatt le lehet forgatni, és nincs nagyon értelme elhúzni a felvételt, főleg a titoktartós komponens miatt. A zsűritagok Dancsó Péter, Csobot Adél, Gáspár László és Sebestyén Balázs, a műsorvezető Istenes Bence.

(A TV2-es változat epizodikus lesz halvány átíveléssel, élő (jelentéktelen nézői szavazós komponenssel), ott 2*3-as zsűri, akik egymással versengenek, és minden részben 6 énekesből 5-öt fednek fel, hogy a győztesek nagydöntőzzenek.)

Magának a The Masked Singer-koncepciónak van pár érdekessége és buktatója, amikről a fenti linken írtam, és bár ezek a buktatók számomra esélytelenné teszik a nézést, az eddigiek alapján valójában a formátum sikerét idézik elő. Amellett, hogy iszonyat repetitív ugyanazokat, a zömében nem túl kiemelkedő éneklő maszkokat hallgatni minden héten hallgatni, a rejtélykomponenst teljesen meg tudja ölni az internet – legalábbis Amerikában megöli. Hogy itthon mi lesz a helyzet, nem tudom.

Arról van szó, hogy az álarcos énekesek kapcsán adnak jó pár clue-t, segítséget, amik azonban sokszor elég komoly segítségek (az első évadban még a magasságukat is megadták, ami a Google korában végképp ellőtte a poént), és bár nyilván a zsűri számára ezek nem adnak annyi infót, ha sok ember összedugja a fejét, akkor minden hamar kiderül. És ez számomra ki is nyírta a rejtélyközpontú műsort, miszerint a premier után szinte mindenki nyilvánvaló volt – az előtt, aki tudni akarta, hogy kik ők. Azonban a nézők mégsem pártoltak el (mint én), ugyanis 1.) nincs értelme csak a rejtély miatt nézni, 2.) sokan éppen azért nézték tovább, mert beavatottként meg akartak bizonyosodni arról, hogy tényleg a tudás birtokában vannak, hogy utána megveregethessék saját hátukat. Szóval minden észérvem ellenére működött a dolog.

Hogy itthon mi lesz, nem tudom. Lehet, hogy az RTL Klub titkolózni fog és még a bulvárlapoknak is jelez, hogy óvatosan a találgatással, de simán lehet, hogy mint Amerikában, arra fognak játszani, hogy csak nyugodtan jöjjenek rá a nézők arra, hogy kik énekelnek, mert akkor is beszélnek róla, ha hétről hétre folyamatosan egyetértenek abban, hogy a Pandamaci Görbicz Anita. (Ja, még egy “buktató” lehet az, hogy míg sok celeb személye nem lehet sokáig titok, pl. tévések, énekesek vagy színészek, akiknek tudjuk, milyen a hangja, például a sportolókat, főleg nem a kertévén agyonhasználtakat (random focista vagy úszó), teljesen esélytelen lesz csak előadás alapján kitalálni.)

55 hozzászólás Ne habozz!

sankovari - 2020. 02. 09. 18:22

Látatlanban biztosra veszem az X-FAKTOR-os arcokat

winnie - 2020. 02. 09. 18:27

szerintem inkább megasztárosra van esély – hosszú élet ide vagy oda, a megasztár több nevet produkált. (a zsűriben van is egy, meg egy csillag születikes:)

Deny - 2020. 02. 09. 18:31

Az egyik tuti Vadon Jani lesz :D

christaylor - 2020. 02. 09. 20:24

Egy dolgot sikerült eddig megàllapítanom:Dancsó Péter egy buta,tiszteletlen,tàjékozatlan suttyó.

haruka - 2020. 02. 09. 20:27

Egy biztos, szokás szerint szar a hang.

DexX - 2020. 02. 09. 20:27

@christaylor és ezt miből sikerült leszűrni?

ubul - 2020. 02. 09. 20:33

christaylor : mondjuk aki Dancsót ismeri, vagy a youtubeon látott már videót tőle… :) viszont nem sok keresni valója van ott, teljesen más kategória a többihez képest, aki ott van

Deny - 2020. 02. 09. 20:45

Pozitív csalódás, csak a hangosítás borzalmas (sajnos az XF-ben is gyakran előfordul). Szinte csak a robotot lehetett tisztán érteni. Részben ezért is szívta meg a Panda szerintem.

A zsűri szerintem oké, esküszöm nem idegesítenek annyira, mint az amcsik.

Szerintem jól összerakták, csak pár dolgon kellene még csiszolni. Az tetszik, hogy nem lett totál egyértelmű a clue package. Attól tartottam, hogy nagyon könnyű lesz mindenkit kitalálni, mert túl árulkodóak lesznek a nyomok.

christaylor - 2020. 02. 09. 20:51

ubul:próbàlkoztam anno megnézni tőle néhàny dolgot,nehezen ment.
Oké,hogy abból él,hogy kifiguràz màsokat és nevetségessé tesz embereket,jelenségeket,ezt így hogy,mikor nem tudja,hogy ki az Iron Lady,nem làtta a T2-öt,nem ismeri a Guns N’ Rosesnak ezt a szàmàt és beszól Balàzsnak,mert ő feltudja sorolni a Bestiàk mindhàrom énekesnőjének a nevét. A koràval ne magyaràzzuk meg ezeket a dolgokat…
Plusz oké,hogy első próbàlkozàsa a tévé képernyőjén,de uncsi volt és merev.
Mondjuk,Adél meg ripacs,harsàny és még mindig idegesítő.

Ronaldo - 2020. 02. 09. 20:56

Szerintem értelmetlen az egész és hibás az alapkoncepció. Az álarcosok személye konkrétan kitalálhatatlan. Az egész egy vaksötétben tapogatózás. A (torzított) hang alapján nyilván senkit nem fognak megismerni. Eleve olyat sem sikerült eltalálni, aki konkrétan énekes, vagyis konkrétan a hangjából él. Emellett a kisfilmben szinte semmi nyom vagy kapaszkodó nincs, ami kicsit is gondolkodásra késztetne vagy legalább megteremtené annak illúzióját, hogy kitalálható az illető. Ez egy nagy nulla. Ezzel az erővel elég lenne, ha semmit nem csinálnának csak odaállnának némán és hasraütés-szerűen saccolnának a nyomozók.
Aztán lehet, hogy az egész a műsorvégi katarzisra van felhúzva, amikor egyvalaki leveszi az álarcot, ezt nem tudom, de az előtte lévő isten tudja mennyi idő nekem biztos, hogy nem fog megérni ennyit.

ubul - 2020. 02. 09. 20:56

korával? nem jöttem vele :) nem is szeretem :D
az más kérdés ,hogy alapból 4-ből 3 embernek nem lenne ott keresni valója, de ez már lényegtelen :)

christaylor - 2020. 02. 09. 21:01

ubul:nem te jöttél ezzel,àltalànossàgban írtam,ha majd valaki ezzel magyaràznà,hogy miért ennyire ostoba ez a gyerek.

winnie - 2020. 02. 09. 21:03

Ronaldo: működik, ez tény, de meg lehet rosszul is csinálni – nem láttam még a magyart. a katarzisban teljesen igazad van, ez is annyira ellene szól, de mégis azt látni, hogy a nézők végigülik előtte az “ismétlődő” produkciókat.

az amerikai verzióban ritkább a hangok alapján való kitalálás, de ott nagyon komolyak a segítségek már az első adásban is.

winnie - 2020. 02. 09. 21:05

ubul: a zsűriben 4-ből 3 eléggé karakteres személyiség, szerintem ők abszolút oda valóak (azt nem tudom, hogy most hogy teljesítettek, szóval ez nyilván tényező és buktató lehet), dancsót nem ismerem, de az, hogy ennyire népszerű, azt jelzi, hogy neki is lehet létjogosultsága. kérdés, hogy a castingon is erős volt-e, vagy neki elég volt közepes szintet megütnie, mert a neve többet nyomot. (a promók alapján nem nagyon képernyőpozitív stílusban, de amit mond, abban lehet potenciál.)

Deny - 2020. 02. 09. 21:07

Ronaldo: Nekem több versenyzőnél is lett tippem a kisvideó alapján, és elnézve a kommenteket, szerintem jó nyomon is járok. De lehet, hogy előnyben vagyok, mert nézem az amerikait, és már tudom, hogyan kell figyelni a nyomokat.

Miertez - 2020. 02. 09. 21:16

Egynek elment, jelmezek egy darabig viszik a műsort de nekem maga a formáció gyenge. Ötletem sincs mi alapján értékelik őket. Ha meg már nagyjából tudja az ember, hogy ki van a maszk mögött miért is nézzem legközelebb? Szerintem jobb lett volna ha a végén mindenki leveszi a maszkot, jövőhéten meg jön a következő adag.

LambSkewers - 2020. 02. 09. 21:27

Teljesen elfelejtettem, hogy itthon is megvették erre a jogokat, aztán láttam a tv-ben egy reklámot. Barátnőmmel pont tegnap beszélgettünk erről. Ez eredetileg egy koreai műsor volt, ott remekül működik a dolog, mert több ezer idol és énekes van az országukban. Hatalmas a zenei piac. Az utcán és a boltokban zene szól 24/7, ebből kifolyólag elég jól ismerik az énekeseiket. Nálunk szerintem ez nincs így.

Tök mókásnak tűnhet a maszk..egy ideig, de nem látom úgy, hogy ez hosszabb távon nagy nézettséget fog hozni. Sokkal jobban jártak volna, ha az I Can See Your Voice jogát veszik meg, ahol random emberek énekelnek és a sztárvendégeknek tippelni kell, hogy ki a rossz és ki a jó énekes. A rész végére egy versenyző marad, ha rosszul énekel, a sztárvendégek vesztettek.

Kpop rajongóként/koreai variety műsor nézőként ez a véleményem. Kíváncsi leszek mi sül ki belőle egyébként, érdekes lesz látni a kulturális különbséget.

juhaszvik - 2020. 02. 09. 21:58

Nekem az amerikai verzió tetszett, és ebben is láttam jó dolgokat, de kezdeném a rosszal:
1. borzalmasak az énekhangok. alig lehet hallani őket, ami ennél a formátumnál duplán szívás, mivel alapból is sokat vannak halkítva a nyomozók miatt.
2. a hármas számú nyomozó, a youtuber srác. Annyira nem illik oda, hogy az már fájdalmas. Talán egy momentuma volt, ami összhangban volt a többiekkel, egyébként folyamatosan kilógott. De ezt is lehetne jól csinálni, simán lehet az is egy karakter, hogy valaki nincs képben, de ez a srác csak szimplán rossz. ha volt idő két felvétel között instruálni, akkor remélem megtették.

És akkor a jó dolgok:
1. Balázs überprofi, ezt már ezerszer bizonyította, és itt is jól irányítja a dolgokat. Viszont nem emlékszem, hogy valaha is lett volna ilyen “zsűriszerű” szerepben, de majd valaki biztosan kijavít. Lehet utálni, nekem sem a szívem csücske, de el tudom ezt engedni, és nagyon jól szórakozom.
2. jelmezek: elsőre kicsit zavaróak (az amiknál azért jobbak vannak), de ha alaposan megnézi az ember, akkor egészen tetszetősek. a pandát leszámítva: az gyenge volt szerintem.
3. úgy általában működik a nyomozócsapat. fogalmatlanok, mondanak h*lyeségeket, de a youtuber srácot leszámítva hozzák amit kell: szórakoztatnak, és közben ők is szórakoznak.

Amit várok: vendégnyomozók, és hogy kezdenek valamit a hangokkal.

Flanker - 2020. 02. 09. 22:26

Levette ma valaki a maszkot? Ha igen, ki volt alatta?

tommy - 2020. 02. 09. 23:46

utoljára a Vundersőn és Zuperszexi és a Kasza! című klasszikusok alatt éreztem ilyen kínosan magam a tv előtt.

elektro - 2020. 02. 10. 00:03

,,Levette ma valaki a maszkot? Ha igen, ki volt alatta?”

Spoiler:

A panda vette le és Csepregi Éva volt alatta.

elektro - 2020. 02. 10. 00:30

Kíváncsiságból megnézetem a műsort kivételt tettem, hogy nincs sport vonatkoztatása (lehet lesz egy sportoló is majd köztük).
De itt is sikerült elrontani a zsűrit nincs dinamika köztük erőltettek. Ebből max kettőt Balázst és valamelyik énekest kellett volna. A másik kettő helyére egy nagy lexikális tudással rendelkezőt kellett volna (Dancsó erre nem alkalmas), akár egy erős Legyen Ön is Milliomos játékost is előbányászhattak volna. Talán negyediknek a zenében és a celeb világban is otthonosan mozgó kritikust. Akkor tényleg el lehetne hinni, hogy ki akarják találni és nem a hülyéskedésre vannak ott, így random embereket is beültethettek volna nem érezném a különbséget.

Pongi - 2020. 02. 10. 00:32

Nekem bejott a műsor mondjuk én az amerikait nem néztem, de szerintem mindjárt utána googlezok:D. A tehetségkutatóktól már nagyon kivagyok… ez szórakoztató, vasárnap esti kikapcsnak tökéletes. Kicsit fura hogy dobàloznak a nevekkel, és szinte bárki lehet, de nyilván ez adásról adásra szűkülni fok.

A zsűri: nekem nincs bajom igazaból senkivel, abban egyetértek h a Dancsó nem illik oda, talán belejön majd, talán nem. Meglatjuk. A Balázst én bírom, de itt nekem kicsit sok volt, latszik h o alapbol egy musorvezeto. A Laci hozza a xfaktoros stîlus amire en pont nem vágyom. Sajnos. Adel meg hat az Adel, o szerintem minen musorban ilyen.

Jelmezek szerintem nem voltak rosszak. Nyilvan volt jobb meg rosszabb de a pávás szerintem eleg latvanyos volt.

Az unikornis szerintem a Tenya és a szörnyecskéből is simán kinézem, hogy a Vadon Jani. a többiekre nekem sincs nagyon tippem:D

Atir - 2020. 02. 10. 00:42

Látom nem vagyok egyedül a kínos érzéssel.
Kíváncsi vagyok, hogy a TV2 mit fog produkálni az ugyanilyen műsorukkal.

tommy - 2020. 02. 10. 00:52

az minden volt csak nem Csepregi Éva hangja, valamit variálnak az énekhangokkal, olyan fura volt az összes, arról nem is beszélve, hogy szerintem playback.

Jeee - 2020. 02. 10. 01:01

Nekem tetszett, tuti lesz köztük YouTuber, azért rakták oda Dancsót más oka nincs. Talán a fiatalabb korosztályt akarták megfogni vele, de ha továbbra is így oltják, akkor elfognak pártolni(abból kiindulva, hogy mennyire magukra tudják venni egyes emberek, ha rosszat mondasz a kedvenc youtuberukről).

Nekem tetszett a műsor, izgalmas találgatni. Megprobálok ilyen téren távol maradni az internetről, nehogy valaki aki részt vett a forgatáson túl jól tippeljen. Megvan a saját kis véleményem, hogy kiket rejthet a maszk, de direkt nem keresek rájuk.

És akárki akármit mond, Balázs erre született, nagyon sokat dob a műsoron. Két percen keresztül oltogatta Bencét a volt csajaival a Felesége előtt. Nagyon kínos volt. Imádtam

winnie - 2020. 02. 10. 04:27

Az rtl nagyon leleksen adott ki videókat és közleményt hozzá, ha valaki valamelyik pillanatra kíváncsi lenne – itt vannak a nyomok és nyomozati anyagok:

Leleplezve! Ő volt a Panda álarcban

https://rtl.hu/rtlklub/alarcosenekes/leleplezve-o-volt-a-panda-alarcban-1-adas

Produkciók:

Az Unikornis bemutatja: „Nessun dorma” (Turandot)
https://rtl.hu/rtlklub/alarcosenekes/unikornis-produkcio-nessun-dorma-turandot-1-adas

A Szörnyecske bemutatja: „Don’t Worry Be Happy” (Bobby McFerrin) | 1. adás
https://rtl.hu/rtlklub/alarcosenekes/szornyecske-produkcio-don-t-worry-be-happy-bobby-mcferrin-1-adas

A Panda bemutatja: „Szomorú szamuráj” (Ámokfutók) | 1. adás
https://rtl.hu/rtlklub/alarcosenekes/panda-produkcio-szomoru-szamuraj-amokfutok-1-adas

A Nyuszi bemutatja: „Bad Guy” (Billie Eilish) | 1. adás
https://rtl.hu/rtlklub/alarcosenekes/nyuszi-produkcio-bad-guy-billie-eilish-1-adas

A Páva bemutatja: „Ha én gazdag lennék” (Tevje) | 1. adás
https://rtl.hu/rtlklub/alarcosenekes/pava-produkcio-ha-en-gazdag-lennek-tevje-1-adas

A Robot bemutatja: „You Could Be Mine” (Guns N’ Roses) | 1. adás
https://rtl.hu/rtlklub/alarcosenekes/robot-produkcio-you-could-be-mine-guns-n-roses-1-adas

Nyomok:

Rejtélyes nyomok: Unikornis | 1. adás
https://rtl.hu/rtlklub/alarcosenekes/rejtelyes-nyomok-unikornis-1-adas

Rejtélyes nyomok: Szörnyecske | 1. adás
https://rtl.hu/rtlklub/alarcosenekes/rejtelyes-nyomok-szornyecske-1-adas

Rejtélyes nyomok: Panda | 1. adás
https://rtl.hu/rtlklub/alarcosenekes/rejtelyes-nyomok-panda-1-adas

Rejtélyes nyomok: Nyuszi | 1. adás
https://rtl.hu/rtlklub/alarcosenekes/rejtelyes-nyomok-nyuszi-1-adas

Rejtélyes nyomok: Páva | 1. adás
https://rtl.hu/rtlklub/alarcosenekes/rejtelyes-nyomok-pava-1-adas

Rejtélyes nyomok: Robot | 1. adás
https://rtl.hu/rtlklub/alarcosenekes/rejtelyes-nyomok-robot-1-adas

Nyomozati anyagok:

Őt rejtheti az Unikornis álarc a nyomozók szerint
https://rtl.hu/rtlklub/alarcosenekes/ot-rejtheti-az-unikornis-alarc-a-nyomozok-szerint

Vajon van-e köze a Szörnyecskének Sebestyén Balázshoz?
https://rtl.hu/rtlklub/alarcosenekes/vajon-van-e-koze-a-szornyecskenek-sebestyen-balazshoz

A Panda vajon keletről jött? Vagy más miatt keleti?
https://rtl.hu/rtlklub/alarcosenekes/a-panda-vajon-keletrol-jott-vagy-mas-miatt-keleti

Összezavarta a nyomozókat és Istenes Bencét a szexi Nyuszi
https://rtl.hu/rtlklub/alarcosenekes/osszezavarta-a-nyomozokat-es-istenes-bencet-a-szexi-nyuszi

A Páva rendesen feladta a leckét a nyomozóknak
https://rtl.hu/rtlklub/alarcosenekes/a-pava-rendesen-feladta-a-lecket-a-nyomozoknak

Generációs szakadék tátongott a nyomozók között a Robot miatt
https://rtl.hu/rtlklub/alarcosenekes/generacios-szakadek-tatongott-a-nyomozok-kozott-a-robot-miatt

A nyomozók döntöttek: az Unikornis, a Páva és a Panda közül került ki a kieső
https://rtl.hu/rtlklub/alarcosenekes/a-nyomozok-dontottek-az-unikornis-a-pava-es-a-panda-kozul-kerult-ki-a-kieso

winnie - 2020. 02. 10. 05:00

csakis pár videóból (szóval nem teljes kép birtokában) és most látva a srácot, dancsó nem ide való, mint valami “amatőr” tévés aspiráns, akit apu nyomott be.

goodjohnwin - 2020. 02. 10. 08:46

Dancsó udvari bolondnak kell oda, azért, hogy lehessen (okkal) utálni, és hozzá képest a többiek zsennek tűnjenek. A srác meg boldog ezzel a szereppel, de főleg a pénzzel, gondolom, meg a béna videóinak extra látogatottságával.
Balázs poénja Dancsó munkábajárásával kapcsolatban… :))

winnie - 2020. 02. 10. 08:50

goodjohnwin: ez nem túl logikus, hogy magadból indulsz ki és azt hiszed, hogy a többség nem fogja imádni. miért ne tenné? akiket a többség imád, azokra minden elfogultságod ellenére meg tudnád mondani, hogy nem fogják imádni? csak azért, mert mondjuk controversial esetleg (nem tudom), máris “utálni” kell. (Azt most ide sem keverem, hogy erős miszkoncepció azt hinni, hogy valaki olyan a való életben, amilyen figurát játszik mások előtt.)

de akárhogy is van, az biztos, hogy aki ennyire elfogodóttan véleményez, annak iszonyú nehéz adni a szavára, még ha jól is beszél. számomra eleve értelmezhetetlen bármilyen random idegen ember irányéba a rajongós, de az, hogy valaki képes legyen bárkit utálni meg minősítgetni, csak azért, mert van, elég wtf. (félre ne érts, nyugodtan lehet és kell véleményt mondani, csak a mögöttük rejlő érzelmek döbbentenek meg – hideg fej, rulz) ha pedig erre még következtetéseket is ráhúz minden alap nélkül (“béna videók” – :) nem nézem meg őket, de ld. elfogultság, “a srác boldog” – egyrészt mindenki boldog, aki ott dolgozik, a fellépők is, másrészt LOL, ez csak magaslóról való lenézve kommentelés, “udvari bolondnak kell oda” – viszont, ha lenne is ilyen koncepció, akkor bőven lehetne képernyőképesebbet arcot is odatenni.)

ez azért annál komplexebb műfaj, hogy készítői oldalról egybitesen dolgozzanak. túl nagy a tétje, túl sok millió/milliárd forint forog kockán ahhoz.

Wezir - 2020. 02. 10. 08:51

Nagyon jól szórakoztam a műsoron. Az eleje kicsit erőltetett volt. A Dancsó idegesítő (pedig azt gondoltam az Adél fog kiakasztani, de egész tűrhető volt). A Robot szerintem Rakonczai Imre, a Szörnyecske pedig a Vadon Jani.

Ronaldo - 2020. 02. 10. 09:44

Sokan szidják Dancsót, de szerintem lenne benne potenciál, csak ott lehetett a baj, hogy egyből berugdosták a mély vízbe. Más dolog otthon kamera előtt egy előre megírt műsort előadni és más dolog “élőben” improvizálni. Emlékszem annak idején Csobot is mennyire kínosan nem tudott mit kezdeni magával, amikor azt hiszem az Xfaktor egyik mellék adásában vezetett műsort. Ahhoz képest ugye már sokkal felszabadultabb. Az meg más kérdés, hogy borzalmasan irritáló és erőltetett az egész lénye. A permanens nyafogással és infantilizmussal kevert “mindenre reagálnom kell” megnyilvánulásai.

winnie - 2020. 02. 10. 10:22

Ronaldo: csobotot nem láttam adásmenetes, szikár, műsorvezetői szerepben, de amikor csak magát adta előadóként és színpadon volt, akkor abszolút karakteres volt és közvetlen, és itt is csak magát kell gondolom adnia, a zsűrizés elég kötetlen meló – nekem a kezdetektől fogva szimpatikus volt ez a “bubbly”, pozitív személyiség, de persze pontosan látom, hogy másokat irritált. viszont dancsónak elég volt a hangját meg a stílusát hallanom. amit mond, az lehet, hogy jó, de én hiába mondanék jókat, ahogy mondom, nem tenne képernyőképessé.

de persze nyilván bele lehet rázódni, volt már bőőőven olyan, hogy valaki gyenge kezdés után elég jó lett, viszont az nem kifogás, hogy mély víz, mert többfordulós casting és próbák után került ide, és egyrészt látták, hogy ilyen (vagyis jónak ítélték meg, vagy megfelelőnek), másrészt volt bőven ideje gyakorolni.

juhaszvik - 2020. 02. 10. 10:52

Én kíváncsi lennék, hogy van-e ilyenkor lehetőség a zsűrit (nyomozókat) helyre tenni műsorkészítői oldalról. Speciel arra gondolok, hogy egy élő, heti műsorban van az embernek lehetősége visszanéznie magát, elolvasni/meghallgatni a kritikát, de ha sorban, response nélkül veszik az anyagot, az nagyon félremehet.
Nyilván a Dancsó sráccal nem az a baj, hogy visszajelzés nélkül művel dolgokat, jól sejti szerintem ő is, hogy ez az első rész nem működött, kérdés, hogy be tudta-e magát illeszteni a csapatba, illetve tudtak-e kezdeni valamit az “odanemillő” karakterével.

winnie - 2020. 02. 10. 11:42

minden attól függ, hogy felvették-e az egészet előre – és nagyon nehéz elképzelni, hogy ne ezt tegyék az időpont-egyeztetés meg a kiesés kiszámíthatatlansága miatt (pl. valaki nem tudja, hogy 1 vagy 10 hetes a program). nyilván belül átbeszélik, szóval látják, mi működik, de nézőkkel csak akkor tudnak törődni, ha pont most folynak a felvételek.

Cleda - 2020. 02. 10. 11:47

Nekem, mint igazi Z generációsnak, nagyon nehéz volt bármit is kezdeni ezzel a műsorral. Az amerikai változatot nem néztem, mert ott is hamar kiderült számomra, hogy a nagy részüket nem is ismerem, erre miközben néztem a magyart, rájöttem h itt sincs sokkal több esélyem. Amikor sorolgatták az embereket, nem is tudtam, hogy kiről beszélnek, rendesen éreztem a generációs szakadékot. De ami a legrosszabb, hogy igazából a mostani hatalmas nagy magyar celebekkel sem vagyok annyira otthon, nemhogy a régiekkel. Szóval innentől kezdve nálam majdnem teljesen bukta. A nyomozók sztem korrektek voltak, Dancsó Caramel-es beszólása egyenesen megmosolyogtatott, de más annyira nem nagyon maradt meg. Viszont a hangosítás olykor szörnyű és vészesen amatőr volt.

Silver-sama - 2020. 02. 10. 11:50

En még nem láttam az első részt, de ha olyan Dancsó, mint az interjúban, akkor direkt olyan :D Aki ismeri, az tudja, hogy szerepet játszik, ilyen a humora :D

Diapolo - 2020. 02. 10. 11:53

Szerintem katasztrófa volt. Ez a műsor, ilyen szerkesztéssel néhány rész után kifullad. Nagyon sok a duma a semmiről, és olyan nagyon erőltetett az egész.
Azt hiszem, normális ember Balázst nem a zsűribe ültette volna, pontosan látszik, hogy reggelire megeszi a konkrét zsűrit és Istenest is, és azt hiszem, az azért nem egy túl jó műsorszerkesztés, ha a zsűri egyik tagja vezeti kvázi a műsort is, itt pedig ez történt. Dancsó abszolút kilóg, nem való ilyen műsorba, de lehet, hogy a youtube-nál különbözőbb videókba se. Csobot Adéltól a falra mászok, borzasztó irritáló, legszívesebben őt öltöztetném egy jelmezbe, de olyanba, amiben beszélni sem tud. Gáspár Laci pedig hozza az X-faktoros stílusát, szerintem az teljesen jó. Amitől azért tartok, és jó eséllyel megvalósul, hogy a TV2 és az RTL esetében is előbb-utóbb olyan arcok fognak képbe kerülni, akik a csatornához közel állnak, így jelentősen csökkenne a merítési lehetőség. Amikor most a nőknél tippeltek és Kiss Ramónát, illetve Szabó Zsófit mondták, már akkor éreztem, hogy ez nem lesz így könnyű, mivel a két csatorna között akkora átjárás nincs – főleg, hogy ugyanazt a műsort csinálják, csak más néven…

Mate4182 - 2020. 02. 10. 12:20

En szerintem Dancsot par ev mulva at akarjak csabitani a youtuberol az rtlre, szamitva a rajongotaboraval akik par ev mulva belepnek a 18-49be.
Jo kiallasu, alapvetoen normalis gyerek.
Nehez lehet ugy kezdeni a tvben hogy Sebestyen Balazs meg Gaspar Laci felvaltva piszkalnak az Rtlen fomusoridoben szombaton, hiaba a tobb evnyi youtube tapasztalat. O ahhoz van szokva hogy egyedul ul a szobajaban es akar ezerszer ujravehet barmit. Itt ez mas hiaba nem elo

Szerintem rendben volt es jobb is lesz ez.

Ryan - 2020. 02. 10. 15:27

Nem tudom, miért szidják ennyien Dancsót. Messze vele tudtam a legjobban azonosulni. A másik 3 zsűri nagyon idegesített, még az egyébként jófej Balázs is.. Itt annyira sok volt, mintha valami bolond öregember lenne, aki eszetlenül tapsol minden újdonságon.. teljesen kifordult magából.

Egy ilyen helyzetben, ahol mindenki üvöltözik, még az is csoda, hogy ennyi kijött a Petiből.. én a helyében otthagytam volna az egészet.. Katasztrófa úgy ahogy van az egész műsor. Rendezetlen, mindenki belevág a másik mondatába, elképesztően sok idő elmegy a bevonulással.. Adok neki még egy részt, hátha csak az első volt ennyire égő.. aztán kasza.

winnie - 2020. 02. 10. 15:33

Ryan: nyilván embere válogatja. meg, aki ismeri őt, az tudja, hogy mit várhat, aki viszont először látja, annak talán furcsa. meg aztán, aki közösségi sikerekre tesz szert, az sokak számára szálka, mint a tévés celebek. nekem vele nincs bajom, mert nem ismerem, viszont túlságosan polírozatlan volt tévéképernyőre abból, amit láttam, a stílusa nem volt “jó tévé”, inkább tűnt amatőrnek, pedig a youtube-háttér miatt nem ezt vártam volna, de persze ez kevésbé szkriptelt műfaj – bár lehet, hogy yt-n sem az.

az más kérdés, hogy lehet, hogy pont azért lehet jó valaki, mert nincs annyira tévékompatbilisre faragva, mert ha mindenki ugyanolyan steril, az sem szerencsére.

“én a helyében otthagytam volna az egészet..”

ő szerintem tudta, hogy mibe kerül, ergó akarta ezt, az pedig, hogy “mindenki belevág a másik mondatába” azt mutatja, hogy van izgatottság a zsűri részéről, és valamennyire természetesen a szóváltások.

az, hogy el van nyújtva, az műfaji komponens, de még így is plusz pont azért, hogy nem 3 óra megy el 10 éneklésre, hanem csak 75-90 perc 6-ra vagy 8-ra. lehetne 45 perc is, ahogy amerikában, de az érthető, hogy nekik az éri meg, ha minél hosszabb.

winnie - 2020. 02. 10. 15:34
speranza - 2020. 02. 10. 16:01

Leírás alapján nem fogott meg a koncepció, de a bejátszásokba belenézve be kell hogy valljam, nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy vajon ki rejtőzik az „állat” mögött, aki bevállalta a Nessun dormát? Mert az egyik kedvenc darabomat „gyalázta meg”, és nem is csinálta olyan rosszul. :D

Never - 2020. 02. 10. 16:10

gondoltam hogy a zsuritagok nem lesznek szinkronban. TV2 jobbnak tunik ilyen szempontbol. Azert egy Balasz akinek tobb mint 20 ev tapasztalata van nem lehet egy Gaspar Lacival vagy Csobot Adellal oszenyomni, a Youtubos srac meg no comment. Youtubon olyan dolgok mukodnek amik TV ben sosem fognak. Ugyan ez vonatkozik barmelyik mas kitalalt “celebrol” akik az Instan, Facen, Tik Tokon vagy nem tudom hol nyomulnak 8 – 12 eves gyerekek hadserege elott. Sok Amerikai “yotube celeb” is megbukot sajat musoraval a TV ben… Grace Helbig vagy Lily Singh

Silver-sama - 2020. 02. 10. 17:09

Egyébként Dancsónak ez nem az első tévés szereplése, mert saját műsora is volt már, a Nethuszár, ami a viasat6-on ment

Jeee - 2020. 02. 10. 18:14

Innentől kezdve… Dancsó valamin elhasal, akkor azzal van magyarázva, hogy az egészet ironikusan csinálta. Szerintem ez csak belebeszélés. Ez nem egy tehetségkutató műsor, magyar tvben ilyen még nem volt. Nyilván őt is érdekelte a dolog. Ha nem jön be könnyű azt mondani hogy csak a feliratkozokert csinalta

Gergely - 2020. 02. 10. 19:41

Hey,
Szerintem a szörnyecske Hide the pain Harold, alias Arató Péter. ;)

Gergely - 2020. 02. 10. 20:01

Arató András* :D

Aszusz - 2020. 02. 10. 21:21

Nekem alapvetően tetszett az első rész. Anno az amerikaiba belenéztem, de mivel senkit sem ismertem, ezért az érdeklődés eléggé lelohadt. Itt legalább van esélyem… nem kitalálni, mert annyira nem ismerem a mai celebvilágot, de a zsűri gondolatmenete nekem elég szórakoztató. A legidegesítőbb számomra Adél, nem nagyon bírom az affektálós stílusát, de ide elfér, nem annyira rossz. Balázs túl sok helyenként, ahhoz képest nem emlékszem tőle sok maradandóra – kivéve amikor Istenest oltogatta a volt csajaival, amit én pont hogy nem tartottam szórakoztatónak, hanem már a bunkóságot súrolta. Ehhez képest nekem Dancsó felüdülés volt. Szemmel láthatóan komolyan veszi, hogy neki itt nyomozni kell, néha teljesen fogalmatlan, de az vicces volt, amikor betippelt egy youtubos srácot, és a többiek néztek, hogy az meg ki… Nyilván más embereket ismert, mint a többiek, de ez nem baj.

Amúgy messze nem vagyok Dancsó-rajongó, láttam már elég sok videóját, mert a lányaim szeretik, és véleményem szerint a stílusát kicsit szokni kell, és néha nagyon mellélő (=nem vicces, bár annak szánja), de határozottan van benne pontenciál, a legtöbb videójában azért van néhány olyan ötlet, geg, amit szerintem is nagyon eltalál. Csak az arány nem annyira jó (magyar youtuberek közül számomra a top Vidman, őt meg sem közelíti)

Gáspár Laci hozta a kötelezőt, lelkes, próbálkozik, nem bírom különösebben őt sem, de itt teljesen rendben volt.

A legnagyobb negatívumnak a műsorban én is a hangzást tartom. Az énekeseket tényleg nem hallani, a zene sokszor elnyomta őket, ez főleg a pandánál és a nyuszinál tűnt fel. Komolyan hallgatózni kellett, hogy most vajon énekel-e vagy sem. Ez a nagyon gáz.

Tom Vajner - 2020. 02. 11. 19:24

Szerintem a szörnyecske Hajdú Péter, egy résznél a hangja nekem nagyon olyan volt.

winnie - 2020. 02. 16. 17:19

“Sok Amerikai “yotube celeb” is megbukot sajat musoraval a TV ben… Grace Helbig vagy Lily Singh”

singh-nek most van napi talkshow-ja.

sankovari - 2020. 02. 23. 19:13

Páva: Hajas László

ubul - 2020. 02. 23. 20:00

most valahogy viccesebbre vették a figurát, elég sokat nevettem edddig :D

Samott - 2020. 03. 08. 19:27

Bakker, a “youtube sztar” nem ismeri a Skibidit…

https://www.youtube.com/results?search_query=%23skibidichallenge

Amugy szerintem a kutya a Szolnoki Tibor. :)

speranza - 2020. 03. 08. 20:03

Elismerésem. Sose jöttem volna rá, hogy az Unikornis Kökény Attila volt. :)

Most megint belenéztem az adásba, az én tippem a kutyára Dolhai Attila. Pusztán a hangja alapján. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz