login |

1 hozzászólás Ne habozz!

Aniko - 2020. 05. 09. 14:33

Igaz, hogy a filmben felkapott téma nem lesz túl népszerű, de pont a téma miatt nem is lehetett nagyon elsietni a feldolgozását. Ez a tempo sokaknál üti a biztosítékot, ha a néző még nem járt annak a közelében ahol ők, akkor otthagyós lehet a sorozat mostani évada.
Egy olyan határra sodorták a mondanivalót, ami nem is tudom, hogy mennyi ember által tapasztalt világfájdalomról szól és mély depressziót okoz.
Vajon a magunk és az értelem megfejtése együtt jár az őrületbe kerüléssel?
Intellektuálisan ez a tudás felemeli a nem hétkönapi individumot, de nagyon veszélyes egy mindennapi ember számára. A következő lépcsőre kerüléskor még nem is látható, hogy el tudjuk-e viselni a következményeket.
A Ambrose mindenkinél feljebb került, de milyen áron? Hogy tud-e élni ezzel a magassággal és a világhoz való hozzállásán hogyan tud ez alakítani és hogyan tudja majd használni az ő világában, ez derülhetne ki egy következő évadban egy újabb igazán megdöbbentő eset kapcsán. Nem kevésbé érdekes kérdés, hogy a saját tragédiáival hogyan fog boldogulni?
Vékony jeges, de masszívan intelligens ez a mostani évad is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz