login |

Délelőtti videó 6.: Love Is Blind

2020. 02. 13. 12:40 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: reality, video,

A Netflix mai premierje a Vak szerelem című randis reality elég merész koncepción alapszik, olyan szinglik szerepelnek benne, akik azt akarják, hogy önmagukért szeressék őket, és nem azért, ahogy kinéznek, szóval a The Circle mintájára anélkül fognak randizni, hogy meglátnák egymást – és 10 nappal később dönteniük kell, hogy viszonyulnak egymáshoz, eljegyzés vagy szakítás lesz-e az osztályrészük. Avagy tényleg nem számít hogy néz ki a másik, ha egy hullámhosszon vannak a személyiségek?

Klasszikus szociális kísérlet a Married at First Sight mintájára (az itthon nem folytatódott) Nick és Vanessa Lachey műsorvezetésével, itt is 3 hétre elszórva kapjuk a részeket, és az biztos, hogy aki belekezd, annak elég addiktív lesz, hiszen kíváncsi lesz arra, hogy alakulnak a kapcsolatok. Előzetes a tovább mögött – abból minden kérdésre választ kapunk.

4 hozzászólás Ne habozz!

bluedressed - 2020. 02. 13. 20:31

Én bepróbálom.

Rapguruz88 - 2020. 03. 01. 08:27

Nem a külső számít, de mindegyik szereplő kB topmodell és filmsztár alkat.. Oké..

kriol - 2020. 03. 11. 09:34

Soha nem voltam túlzottan oda a realitykért, de ez beszippantott. Megkedveltem a szereplőket, tök jó volt a műsor elképzelése, felépítése. Kellemes kikapcsolódás volt végignézni.

winnie - 2020. 03. 11. 10:11

Rapguruz88: azért ez elég komoly túlzás, de ettől még, ha lehet választani, a készítők nyilván az esztétikát sem hagyják figyelmen kívül.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz