login |

Hírcsütörtök – The Syndicate 4. évad! When Hope Calls 2. évad!

2020. 02. 13. 09:08 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: – Netflix: Narcos: Mexico  2. évad (vendégblogger?), Vak szerelem 1. évad
 • Premier: Survivor S40 (dupla!), Big Cat Country S1, The Soup S13, Expedition X S1, Caribbean Life S19, Australian Survivor-Talking Tribal S1, Ben Fogle – Make a New Life in the Country S2, My New Greek Life S1, Making a Monster S1, Hot Market CAN S1 + Finálé: Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party S3 + szerdán is volt Cherish The Day + 2 The Magicians-epizód ment le
 • Teljes évados premier: Narcos: Mexico S2 (Netflix – vendégblogger?), Love Is Blind S1 (Netflix), On Point S1 (Crackle),
 • Magyar premier – AXN: 03.18 SEAL Team (SEAL Team) 3. évad
 • Magyar premier – VIASAT6: tavasz Marvel’s Runaways (Marvel’s Runaways) 3. évad
 • Magyar premier – Netflix: 03.05 Castlevania (Castlevania) 3. évad
 • Pilotberendelés: The Republic of Sarah – CW, készítő: Jeffrey Paul King, executive producer: Marc Webb, James Corden, a Miért éppen Alaszka? hangulatát megidézve egy tanárnőről, aki egy térképészeti kiskaput kihasználva kinyilvánítja városa függetlenségét, amikor azt egy kapzsi bányászcég tönkre akarja tenni. A gond az, hogy mostantól neki kell irányítani és a nulláról felépítenie saját kis országát pár fiatal “számkivetett” élén.
 • Pilotszkript: The Terminal List – csatorna nélkül, összeesküvős thriller, készítő: David DiGilio, rendező: Antoine Fuqua, főszereplő: Chris Pratt – Jack Carr regény (itthon: A ​végső listahivatalos, magyar nyelvű tartalom) alapján, a nemzet legjobban kiképzett ügynökeinek a végletekig való kihasználásáról, amiben az akció és a mély pszichológia kérdések keverednek. A főhős egy volt tengerészgyalogos, aki a frontról furcsa emlékekkel tér vissza annak kapcsán, hogy miképp ütöttek rajta a szakaszán.
 • David Hollender, a Ray Donovan showrunnerje ezeket mondta a kasza kapcsán.
 • És, ha már Ray Donovan: Liev Schreiber Instagram-posztjában belebegtette, hogy lehet, hogy mégsincs vége a sorozatnak. Lehet, hogy ő is meglepődött azon, hogy a Showtime bekeményített, és azt mondta, hogy nem fognak számokkal bűvészkedni a tárgyalások során, inkább kaszálnak, ha nem fogadják el a feltételeiket?
 • Az ausztrál Mystery Road második évadjának egyik főszereplője Sofia Helin lesz.
 • A Brockmire 4. évadja 10 évet ugrik előre az időbe,
 • A Westworld és a Lovecraft Country után a Demimonde (a sztoriról) lesz a tervek szerint a harmadik, J.J. Abrams producerkedése mellett készített sorozat az HBO-n, de még mindig keresik azt, aki showrunner lehet Bash Doran tavalyi kiszállása után.
 • A NatGeo keményen dolgozik a The Hot Zone esetleges 2. évadjának fejlesztésén, de még nincsenek azon a ponton, hogy sor kerüljön a berendelésre.
 • A NBCUniversal indulás előtt álló streaming szolgáltatása, a Peacock egyelőre belföldre, azaz Amerikára tervez, még a hosszabb tűvú nemzetközi tervek kapcsán sincs konkrétum.
 • A Netflix készítői szerződést kötött Will Ferrell új produkciós cégével.
 • Az Archer 11. évad 05.06-án mutatkozik be az FXX-en.
 • A Hallmark Movies Now berendelte a When Hope Calls 2. évadját.
 • A BBC (5 év pihenés után) berendelte a The Syndicate 4. évadját – ismét egy társaság nyeri meg a lottófőnyereményt, mi pedig láthatjuk, hogy ennek mik lesznak a következményei.
 • Chris Wood (Kai) beszél a Legacies legutóbbi részéről.
 • Vendégszerep: Sarah Minnich – Briarpatch (visszatérő), Chance Kelly – For Life (visszatérő), Jenny Gago – Deputy (visszatérő), Chris Geere, Tyler Cameron – Single Parents,
 • Állandó szerep: Amirah Vann – Star Trek: Picard, Charles Michael Davis – NCIS: New Orleans
 • Interjú: J.J. Abrams és Katie McGrath (a Bad Robot vezetői), Jerry Harris (Cheer), D’Arcy Carden és Manny Jacinto (Janet és Jason – The Good Place), Adam Glick (Below Deck: Sailin Yacht)
 • Jövő héttől kezdik el játszani a budapesti Átrium színpadán Zach Braff színdarabját, az All New People-t Minden nagyon jó lesz címmel. Itt lehet jegyeket venni rá. A rendező Spáh Dávid, főszereplők: Brasch Bence, Parti Nóra, Bányai Kelemen Barna és Móga Piroska.
 • Új sorozat: Followers – Netflix, japán, készítő: ??, rendező: Mika Ninagawa, Tokió városáról az abban élő nők autentikus divatja és életstílusa alapján. A főhős egy híres divatfotós, aki magabiztos és független életét éli munkájában és kapcsolataiban is, miközben egy fiatal színésznő küszködik azzal, hogy saját identitására találjon. Amikor azonban a fotós egy képet posztol róla, hirtelen rátör a hírnév az Instagram-on, az életük (valamint a körülöttük lévők élete) pedig kereszteződik, miközben küzdenek azért, hogy tényezők maradjanak, szívük, álmaik és közösségi oldalaik követése közben. Szereplők: Miki Nakatani, Elaiza Ikeda, Mari Natsuki, Yuka Itaya, KOM_I, Mika Nakashima, Shuhei Uesugi, Nobuaki Kaneko, Yutaro.
 • A Revelations Entertainment megvásárolta Arthur T. Burton könyvének, a Black, Red & Deadly-nek a tévésorozatos adaptációs jogait, a készítő Malcolm Spellman lenne. A történet egy 19. századi amerikai rabszolgából lett marsallról szól, kora Lone Ranger-éről, akiről a történelem annak ellenére elfeledkezett, hogy több, mint 3 ezer bűnözőt kapott el, többet, mint Wyatt Earp vagy Pat Garrett. Mindezt kissé piperkőc, idejét meghaladó nyomozói stílusa segítségével, például álruhák alkalmazásával. A leírás alapján olyan, mintha a vadnyugaton találkozna a 48 óra és a Trónok harca.
 • A HGTV Frozen in Time címmel Maureen McCormick közreműködésével készít új, házátalakítós sorozatot, amiben Dan Vickery is benne lesz,
 • Michelle Yeoh lett a NatGeo-s The Hidden Kingdoms of China című dokusorozat narrátora, amiben a legmodernebb technológiával mutatják be eddig még sosem látott módon az ország különlege sállatait.
 • A NatGeo berendelte a Running Wild with Bear Grylls 6. évadját.

11 hozzászólás Ne habozz!

dochollywood - 2020. 02. 13. 11:01

Jesse Pinkman erdőszéli “met-laborja” ;)

https://www.youtube.com/watch?v=D-qQneOnJl0&t=629s

Scat - 2020. 02. 13. 12:39

Álarcos énekesből elférne a blogon egy “kibeszélő”?
Ha igen, szívesen megírnám az első része alapján.

winnie - 2020. 02. 13. 12:59

scat: persze, miért ne, főleg, ha még a köv. adás előtt kikerülhet. én is terveztem még videós posztot, és akkor vagy abba, vagy azt követően betolhatom.

david - 2020. 02. 13. 15:37

pont a múltkor gondolkoztam el azon hogy a Syndicate-ből hogyhogy nem készült még magyar verzió? vagy valami hasonló.
esélyes hogy még a állam is támogatná.. :)

Scat - 2020. 02. 13. 19:22

@winnie:

Megírtam, elküldtem.

payskin - 2020. 02. 13. 22:12

Ööö… a kereső csak a címekben keres, a bejegyzések szövegében nem?! o.O Ray Donovan-ra nem dobta a mai híreket, pedig direkt rákerestem, mielőtt beírtam volna a múltkori kasza hírhez, hogy lehet, hogy mégsem.

winnie - 2020. 02. 13. 22:23

ehh, igen, keres, csak… egy pár évvel ezelőtti frissítês a címes említéseket előre sorolja, szóval a pilotkritika után jön ez a poszt, gndolom, vagyis az elso evados trailerek utan. nekem is elegge megneheziti a munkamat, de mar megszoktam, csak macera…

kiskiraly - 2020. 02. 14. 05:11

Vörös karkötő katalán sorozat egy újabb (szlovák) feldolgozást kap
https://www.youtube.com/watch?v=STI8S7tmYrc
Premier március 2.

Alice - 2020. 02. 15. 19:57

Sehol sem látom a When Hope Calls S2 hírt, remélem, igaz. Mindenhol csak az van, hogy az anyacsatornán lesz végre premiere a S1-nek.

Uaznap kezd a When Calls the Heart S7.

winnie - 2020. 02. 15. 20:07
Alice - 2020. 02. 17. 10:07

Köszi, jó hír, akkor csak felzárkóznak egyszer a többiek is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz