login |

Hírpéntek – Avenue 5 2. évad! Bosch 7. évad! Bosch-kasza!

2020. 02. 14. 09:07 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: A kijelölt túlélő 2. évad, Zéró Zéró Zéró 1. évad + Netflix: Lányok a vonalban 5. évad, Taj Mahal 1989 1. évad + AppleTv+: Visible: Out on Television 1. évad + Holnapi magyar premier: Válaszcsapás 8. évad (vendégblogger?), Outlander – Az idegen 5. évad (vendégblogger?)
 • Premier: ZeroZeroZero S1, Snapped: Killer Couples S13, Man With The Van S1, In Ice Cold Blood S3, Wife Swap S12, Tyson Fury The Gypsy King S1, The Hairy Bikers Chocolate Challenge S1, Kevin McCloud’s Rough Guide To The Future S1, Filthy House SOS S1
 • Teljes évados premier: High Fidelity S1 (Hulu), Las Chicas Del Cable / Cable Girls S5 (Netflix), Utopia Falls S1 (Hulu / CBC), Visible: Out on Television S1 (AppleTv+), Taj Mahal 1989 S1 (Netflix)
 • Magyar premier – Epic Drama: 03.19 A kék könyv-projekt (Project Blue Book) 2. évad
 • Magyar premier – VIASAT6: tavasz Árnyvadászok: A végzet ereklyéi (Shadowhunters) 2. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 03.13 Csodatevők (Miracle Workers) 2. évad (Csodatevők: Sötét középkor (Miracle Workers: Dark Ages))
 • Magyar premier – Netflix: 03.06 Paradise rendőrei (Paradise PD) 2. évad
 • A Locke & Key szinkronhangjai.
 • A Budapest Comic Con bejelentette első két sztárvendégét: Anna Shaffer és Christopher Lambert.
 • A Netflix elkezdett tárgyalni a Warner Bros. stúdióval egy esetleges 6. Lucifer-évadról – ami kvázi 7. lenne, ha a kettébontott ötödik szezon második fele jövőre érkezik.
 • Sorozatberendelés: The Big Sky – ABC, készítő: David E. Kelley – CJ Box Cassie Dewell-regényei alapján, procedurális thriller egy magánnyomozóról és egy volt rendőrről, akik két lánytestvért keresnek, akiket egy kamionsofőr rabolt el egy elhagyatott. montanai autópályán. Amikor rájönnek, hogy nem ők az egyetlen lányok, akik eltűntek azon a környéken, versenyt kezdenek futni az idővel, hogy megállítsák a gyilkost, mielőtt ismét lecsapna.
 • A Disney-nagyfőnök, Bob Iger szerint egyrészt lehet, hogy a The Mandalorian-ben még további évadok is vannak (ez számomra inkább csak azért hír, mert eddig max kettőt láttak benne?), illetve, hogy lehetőség van arra, hogy kiterjesszék a The Mandalorian világát, esetleges karakterspinoffokkal.
 • A Locke & Key készítői itt és itt és itt beszélnek arról, hogy mik voltak a sorozatban a legnagyobb változtatások a képregényhez képest, és hogy miért volt szükség minderre.
 • Kiszállt a Y: The Last Man-sorozat főszereplője, Barry Keoghan az FX képregény-adaptációjából.
 • A State of The Union esetleges 2. évadja a készítő, Nick Hornby kezében van. Ha akarja és elkészíti, akkor lesz.
 •  Black Monday S2 03.15-én kezd a Showtime-on.
 • Danielle Panabaker terhessége nem fogja befolyásolni a The Flash 6. évados történetét, inkább tovább rejtegetik a hasát.
 • A briteknél a BBC2-ról a BBC-re költözik a Top Gear.
 • A Netflix és a Sky meghosszabbította szerződését, így a Sky előfizetői újabb évekre megkapják a Netflix-es tartalmakat.
 • A The Outsider 7. és 9. részét Dennis Lehane írta.
 • Muszáj leírnom, hogy a sweeps első csütörtökét az 50 éven aluliak között egy 15 éves sorozat, a Grey’s Anatomy söpörte be 1.1-es ratinggel.
 • Az HBO berendelte az Avenue 5 2. évadját.
 • Az Amazon Prime berendelte a ‪Bosch 7. évadját. És ezzel kaszálta is a sorozatot.‬
 • Bellamy Young (Anyu) beszél a Prodigal Son legutóbbi részéről.
 • Dan Goor, a Brookyln Nine-Nine készítője beszél az évadnyitóról.
 • Vendégszerep: Stephen Bishop – Criminal Minds (megint), Ted McGinley, Kathleen Turner – Mom, Larry Joe Campbell – Carol’s Second Act (visszatérő), Taylor Spreitler – Young Sheldon,
 • Állandó szerep: Josh Peck – Turner & Hooch (Disney+), Melanie Liburd, Daniel Bellomy, Paige Hurd, Justin McManus, Woody McClain, Lovell Adams-Gray – Power Book II: Ghost
 • Interjú: Micke Schur (a The Good Place készítője), Katherine McNamara (Mia – Arrow), Matt Van Wagenen (a Survivor executive producere), Laura Vandervoort (Mila – V-Wars),
 • A feltaláló című, sorozatból lett mozifilmet a nyitóhétvégéjén 5 537-en nézték meg.
 • Új sorozat: Zero – Netflix, olasz, készítő: Antonio Dikele Distefano és Menotti, egy szégyellős afrikai származású, második generációs olasz férfiról, aki hihetetlen szuperképességre tesz szert és így kvázi egy modern szuperhőssé válik, aki megtanulja, hogyan nyíljon meg a világ előtt, és hogyan szeressen. A milánói gazdag és diverz külvárosi világot bemutató sorozat az alulreprezentált kultúrákat egy rappes összetevővel mutatja be.
 • Sorozatterv: Being Nixon: A Man Divided – csatorna nélkül (gyártó: Lightbridge Entertainment), 6 rész, készítő: Ron Bass – Evan Thomas könyve alapján, ami Nixon egész életét lefedi, aki zseniális és kérlelhetetlen külügyi koponya és stratéga volt, politikai savant, aki öt évtizedet töltött a politikai életben, és akinek az örökségén örökre nyomot hagy a Watergate-botrány.
 • A CBS Television Studios megvásárolta William Knoedelseder könyvének, a Bitter Brew: The Rise and Fall of Anheuser-Busch and America’s Kings of Beer-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. Az egyik legszínesebb amerikai kereskedelmi dinasztia történetét meséli el a könyv, a Budweiser sörfőzdét tulajdonló Busch-családét öt generáción keresztül. Azt, ahogy egy kis, St. Louis-i sörfőzdéből multi lett, miközben Amerikát is sörivó nemzetté változtatta.
 • A Big Brother Canada március elején induló szezonja az ígéretek szerint “supersized” lesz, de hogy miért, azt még nem tudni.
 • A TLC Dragnificent! címmel indít áprilisban átalakító reality-t RuPaul’s Drag Race-es arcokkal (Bebe Zahara Benet, Alexis Michelle, Jujubee, Thorgy Thor). A drag queen-ek az országot fogják járni és emberek kinézetét fogják újragondolni egy-egy különleges alkalomra.
 • Noel Fielding Creationism címmel kapott Angliában egy komikus vetélkedőt, hogy vezesse. Ebben a vendégeket fogják kihívások elé támasztani, hogy megmutassák, hogy bizonyos kreatív műfajokhoz mennyire értenek.

18 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2020. 02. 14. 10:04

Hát remélem a Netflix megegyezik a WB-vel mert tudnék örülni még pár évadnyi Lucifernek. Úgy tűnik akkor mégis csak sikeres lehet a Netflixen ha szeretnének még egy évadot. Viszont ha lesz folytatás akkor leadhatnák egyben is a kövit.

Mate4182 - 2020. 02. 14. 10:04

A rohadt eletbe hogy az Y man mennyire nem akar osszejonni… mindenkinek ajanlom a kepregenyt, mar kapni magyar nyelven Magyarorszagon.

Nem Superman/Spiderman kategoria!

csb - 2020. 02. 14. 10:07

Hát igen… Ez az Y-hír engem is szíven ütött. Nekem is nagy élmény volt a képregény.

winnie - 2020. 02. 14. 10:18

elvileg a forgatást ez nem érinti, elvileg már jó ideje keresik és talán meg is van az új főszereplő. de persze simán benn evan, hogy ezzel minden bedől, de az fx még januárban is nagyon pozitívan kommunikálta a dolgokat az új showrunner kapcsán.

Snoopyzit30 - 2020. 02. 14. 12:07

“A The Outsider 7. és 9. részét Dennis Lehane írta.”

Wow! Akkor nagyon várjuk! (Amúgy is…)

debali - 2020. 02. 14. 12:15

inkább csak érdekességképpen: tegnap a tv2-n 23 óra után fejeződött be az Exatlon, uh lehet, hogy ismét egyre közelebb kerülünk a 3 órás adáshosszokhoz.:-)

Kissur - 2020. 02. 14. 12:19

winnie, én már (ha jól emlékszem) kétszer foglaltam a Strike Backet. :)

juhaszvik - 2020. 02. 14. 13:29

Ezt a Mandalorian-os karakterspinoff ötletet az első évad alapján nem igazán látom indokoltnak. Mando és BY közönségkedvencek voltak, de ők sem a többrétegű jellemükről emlékezetesek, a többi szereplő pedig lényegében egy mozgó/beszélő sablon NPC.

Ettől függetlenül szerettem az évadot, de főleg a hangulata és a világ miatt. (a fenti bekezdés pedig csak egy vélemény, mielőtt…)

Korosifb - 2020. 02. 14. 13:36

Lehetséges Lucifer 6.évad??Wow pedig már letettem róla.

winnie - 2020. 02. 14. 14:04

kissur: koszi. tudom, csak felek, hogy ha nem irom ki, akkor azt gondolod majd, hogy megsem kell:)

Desmond Wallace - 2020. 02. 14. 14:33

“Outlander – Az idegen 5. évad (vendégblogger?)”

Ha más nem szeretne, akkor írok róla néhány napon belül.
Ha lesz rá más jelentkező is, akkor nem ragaszkodom hozzá. Még nem tudom, hogy mikor nézem, de tervben van.

Snoopyzit30 - 2020. 02. 14. 15:00

Bosch kasza? Szégyelljék magukat. Brü-hü-hü :-(

Ancsa - 2020. 02. 14. 15:29

A Bosch miatt eléggé kiakadtam, bőven lett volna még benne potenciál!! (Főleg, hogy regény is van, amit még nem dolgoztak fel.)

Jack Bauer - 2020. 02. 14. 15:37

Hopper él.

sureee - 2020. 02. 14. 18:08

Bosch :(((

heidfeld - 2020. 02. 14. 19:25

Bosch még két szezonját élvezhetjük. 5. évad simán 8/10 volt.

romanista - 2020. 02. 14. 19:50

Bosch, de sajnálom:-(
The Shield, Southland után egy újabb baromi hangulatos LA rendőr/nyomozós sorozat ér véget:-((

kiskiraly - 2020. 02. 16. 00:30

Uh :(
Caroline Flack, a brit Love Island ex-műsorvezetője öngyilkos lett.
2 hónappal korábban vonult vissza a műsorből, miután megvádoltak, hogy erőszakoskodott a barátjával.
https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-51517973

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz