login |

Survivor: kezdett a 40. évad, a Winners at War

2020. 02. 14. 20:12 - Írta: winnie

21 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

Every single person is a threat

All Star-szezon. Sőt, full győztes szezonitt a csapat. Amiről sosem hittük volna, hogy össze lehet hozni. Totális hype. Ennél jobb nem is lehetne? Majd kiderül, mindenesetre elég magasan van a léc, bár ha az előző szezonok színvonalát nézzük, és csak azt kéne megugrani, akkor nem hiszem, hogy gondot okozna. (Jó most Survivor-rajongónak lenni, mert az ausztráloknál is all star évad van.)

Mindez persze azzal is jár, hogy ezúttal nem fogom azt mondani az új nézőknek, hogy érdemes bekapcsolódni, esélyt adni a reality-nek, és megnézni, hogy miért jobb, mint a magyar változat (ha jobb). Illetve mondanom kéne. Egyrészt ugyanis jó eséllyel nagyon élvezetes szezon várható, ami kötelező lehet, mint a 8. vagy a 20. évad, másrészt viszont aki tervez valamikor korábbi évadokat nézni, annak full spoiler lenne az S40. (Az már kisebb hátrány, hogy nem ismeri a játékosokat, az még pozitív is lehet.)

Az All Star-szezonok kapcsán a Survivor-nél mindenképp beszélni kell arról is, hogy mennyire befolyásolja a játékot az IRL-faktor. Bármennyire is játékról van szó, bármennyire is komoly pénzért megy a buli, csak vannak barátságok korábbi játékosok között. Ugye eleve a volt Survivor-ösök közössége elég élő képződmény, de amellett, hogy többen együtt is játszottak, vannak nagy barátok, sőt, házastársak is közöttük. Meg egyébként is, bárki köthet a játékon kívül előzetes titkos szövetségeket, lepaktálhatnak egymással.

Ez az a faktor, amiről tudni kell, de tudni is kell tovább lépni, nem érdemes csüngeni rajta – szerencsére ebben a dupla premierben is láttunk olyat, hogy a játékosok is vannak annyira profik, hogy rugalmasan kezeljék korábbi viszonyaikat. Ahogy haladunk előre, úgy lesz ez egyre lazább, ld. a pure survivor mode.

A tovább mögött folytatom spoilerekkel, de elöljáróban mindenképp azt mondom, hogy aki passzolta a Survivor-t (és nem fog visszamenőleg darálni), annak, ha valamikor, most érdemes visszaszállnia. Számomra az első két rész abszolút hozta azt, amit vártam.

Natalie esett ki.

És Amber esett ki.

Illetve annyira nem estek ki, csak mentek az Extinction Island-re, amit nyilván utálok, mint a bűnt, de most az egyszer képes vagyok elnézni, mert gondolom tényleg sokat nyomot a latba a bedobása a visszatérők szemében, másrészt így, hogy ismerek minden játékost, sokkal érdekesebb lesz nézni, és aki visszatér, arra is más szemmel tudok tekinteni, mint egy nullkilométeres random alakra, aki esetleg később nyer is.

Hú, erről a dupla részről aztán lehet mit írni. Tippre csapongani fogok, és sok mindent lehet, hogy ki is hagyok, de azért pár fő csapásvonalat biztos, hogy érinteni fogok.

Kezdem először is azzal, hogy természetesen a játékosok is elég komolyan vették a korábbi kapcsolatokat, illetve a nem érdekeltek törekedtek azok felbontására. Ez egyrészt érthető (és támogatandó), másrészt viszont míg csak ez fogja mozgatni őket, addig elég sok minden hiányozni fog a játékból. Remélem, ők is tovább fognak lépni. (Ha már korábbi kapcsolatok, akkor ennek egy árnyalata az, hogy egyesek a játékostársak rajongói is voltak.)

A másik kiemelendő aspektus a régi játékosok rácsodálkozása volt az új stílusra, főleg a 3. évados Ethan-é. Hát, igen, mi is írtuk sokszor, hogy az oldszkúl Survivor már nem létezik, manapság már teljesen más a játék. Úgy tűnik, hogy nem csak a nézőnek, hanem a játékosoknak is.

Ha már oldszkúl: bármennyire is fapados, meg a természeti viszonyok által befolyásolt volt ez az első játék, azért jó volt látni egy fizikai erőre építőt kihívást. Elég kemény dolog, hogy rögtön az első pillanatban az egyik törzsnek azzal kellett szembenéznie, hogy mehet tribal-re, bár így, hogy kaptak időt, gondolkozhattak azon, hogy kit pöcköljenek ki.

Érdekes volt látni, hogy ki merre húzott szövetségek kapcsán. Egyesek a korábbi ismerőseiket környékezték meg (Rob-Parvati power couple), mások régi kapcsolataikat melegítették fel, és voltak olyanok, akik nem nagyon rendelkeznek ismerősökkel, és így, szabadügynökként egymásra is találtak, hiszen az volt a közös bennük, hogy csak bennük nem volt semmi közös.

Annak ellenére, hogy legnagyobb szopóágra Adam és Denise került, végül Jeremy és Natalie korábbi kapcsolata okozta utóbbi vesztét – miközben Parvati és Rob a látottak alapján szinte egy percig nem forgott veszélybe. Persze van még idő, minek sietni, de azért érdekes volt látni, hogy ekkora spílerekkel nem foglalkoztak komolyabban. (Tényleg, az előzetes kapcsolatok miatt így az elégtétel sem lehet meg a korán kiszavazottak számára, hogy őt tartották a legnagyobb fenyegetésnek.)

A kiszavazás előtti mozgolódás során a totális bizonytalanság és az óvatoskodás is jópofa volt, habár, ahogy azt Kim megjegyezte, az mindig beszédes, amikor valakit nem avatnak be szinte semmibe. Jut eszembe, akkor Kim végülis miért úszta meg az egészet? Tudom, hogy mi szólt Amber mellett, de nem hittem volna, hogy őt szavazzák ki. Sajnáltam őt, jó volt hallgatni.

Ha már Kim, talán a legtanulságosabb őt volt hallgatni, hogy mennyire más élmény így neki a Survivor. Anno ugyanis tényleg dominált, most pedig először érezhette, hogy milyen az, amikor a másik oldalon áll, hogy hiába gondol el valamit, azt nincs esélye véghez vinni. Welcome to the real world.

Az új szezon kapcsán nyilván a fire tokenekről is beszélni kell, illetve arról, hogy az Extinction-ön lévő elég komolyan befolyásolhatja a játékot, a kiesők másokért játszhatnak. Mondjuk itt az előzetes kapcsolatok megint szerepet kapnak, de végülis a játékbeli előzetes kapcsolatok is ugyanilyenek. A lényeg, hogy Natalie küldött Sandra-nak egy idolt, ami nálam még elfér, mert tényleg nem random volt, hanem direkt neki címezték.

Nem nagyon szoktam Survivor-ös cikkeket, de most Dalton Ross EW-s recapjét a címe miatt elolvastam, hiszen a sajtó ott szokott lenni az első napokon, illetve az első tribal-ön, így elég sok mindenről beszámolt, amit mi nem láttunk. Pont ezért nem nagyon “olvasok Survivor-t”, mert szeretek annyit tudni, amit látok, de akit nem zavarnak a plusz infók, annak ajánlom az írást, kiderül például, hogy a több, mint egy órás tribal-ökön még minden volt (amiről nézőként fogalmunk sem lehet – lehet, hogy jobb is?), illetve az is, hogy nem meglepő módon (ezt azért ellövöm) a védettség játékot is megvágták. (És tényleg említi Ross is, hogy olykor a jutalomjáték nem kerül bele a végső vágásba.)

Pár apróság:

  • Fura belegondolni, hogy 20 milliomos (oké, “milliomos”) játszik most. Alapból nehéznek kéne lenni a velük való “azonosulás”, a szimpatizálás, de azt hiszem, hogy nem fog gondot okozni.
  • Sandra komolyan képes besértődni Rob-ra, hogy nem szólt neki, hogy vissza fog térni? Isten irgalmazzon a bostoninak!
  • De jó volt ismét látni és hallani Yul-t! Vissza kéne néznem a szezonját, hogy miképp volt képes eljutni a végéig, hogy úszta meg, hogy kiszavazzák. Ma tuti, hogy mindenki fenyegetést látna benne.
  • Alapból írtam volna, hogy az első védettség játéknál eléggé nem értettem, hogy páran miért nem játszottak, de ahogy írtam fent, több menetes volt a buli, csak nem mindent láttunk.
  • Felőlem akár el is engedhetnék a törzsneveket. Tudom, hogy kell az illúzió, így teljes a kép, de nincs az az isten, hogy megjegyezzem őket, nem tudom, mikor hivatkozok rájuk nem színekként.
  • Így, hogy minden játékost ismerek, szerintem még az unalmasabb tribal-öket is érdekesnek fogom találni.
  • Vajon volt idol a szigeten az első napokban? Valahol vicces, hogy pont az all starok nem találtak. Persze lehet, hogy tényleg mindenki sasszemként figyelte, hogy ki kezd el keresgélni. Hiába, a paranoia nagy úr.

Jó volt a kezdés, nagyon tetszett, nagyon jó volt mindenkit viszontlátni, és tényleg kíváncsi vagyok arra, hogy vajon a legjobb játékosok a legjobb szezont is fogják produkálni, vagy az egész túl fog csordulni a sok dudástól és a visszájára sül el, mert mindenki túl fog gondolni és taktikázni mindent?

               

21 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2020. 02. 14. 20:18

gyors bug report telorol: Natalie az a Nadiya :) (ugye ugye, az ikertesok…😃)
hosszukomenttel majd jovok hamarosan :)

Thomas - 2020. 02. 15. 02:08

Most én is csak röviden: Nem is tudom, mikor élveztem ennyire Survivor részt, még azzal nem is mondtam semmit, hogy már csak ebben több remek pillanat volt, mint az egész előző évadban, mert abban tényleg nem volt sok… Főleg az első felét imádtam, és nem hiszem el, hogy Twinnie-t vágták ki elsőnek, de örültem:) Aztán elkezdődött a random idolok bedobálása (az volt a random benne, hogy felmászott a dombra és máris ott van az első részben, mi lesz még itt?), ami lehűtött egy kicsit. És végül örülnöm kellett az egyik régi nagy kedvencem kiesésének, mert azt aztán tényleg nem szerettem volna, hogy Kim valami hülye póker játszma miatt szálljon el esélytelenül:(

Fragohol1C - 2020. 02. 15. 08:49

Irtó jó volt a rész. Az Extinction Islandot én sem brom annyira, de azt olvastam, hogy néhányan csak úgy vállalták el a játékot, hogy ha kiszavazzák őket még legyen valamilyen esély visszatérni. Kiváncsileszek ez a fire tokenes ötlet, hogy fog elsülni, de hirtelen egész jó ötletnek tűnik.

Viszont néhány győztest hiányolok. Hatch, Tina, Cochran, Aras. Őket szVesebben nézném, mert vannak páran ott akiket nem kedvelek túlságosan :-)

pity - 2020. 02. 15. 09:00

Azt olvastam, hogy Rob valóban csak az utolsó pillanatban került csak be a képbe. Hatch lett volna helyette, de a Dan-es ügy visszhangja miatt kivették őt. (Hatch-Sue incidenst hozták fel, hogy akkoriban csak megvonták a vállukat)
Rob meg már kint volt, így gyors a megoldás ő volt. Gondolom azért nem is mondta Sandrának. Aztán persze ki tudja.

Jó rész volt, de az auszi évaddal elfogultabb vagyok. Mondjuk az már előrébb jár.

winnie - 2020. 02. 15. 09:15

nem szoktam videokat nezni, szoval passzolom a tartalmat, de hatch feltolt a youtube csatornajara egy hosszabb videot a temarol.

winnie - 2020. 02. 15. 09:18

fragohol1c: nalam elfer, hogy ujakkal toltottek fel a gardat, foleg, hogy tina, cochran es hatch is colt tobbszor. bar teny, hogy az ujak kozul ketten kimaradtak, de talan mindkettorol elmondtak, hogy miert. marmint nem tudom, de tippre cochrannek munka miatt, bar lehet, hogy nem is akart.

Thomas - 2020. 02. 15. 11:20

Nekem csak Jenna hiányzik, akkor lenne teljes a kép:) De nem elégedetlenkedek, ez így is tökéletes, így is megkönnyeztem a sok régi kedvenc megérkezését, folyton meg kellett állítani:) Zseniális volt az eleje, egészen a challenge-ig, az a jelenet, amikor Jeff elkezdte sorolni Ambernek, hogy mi minden nem volt még 20 évvel ezelőtt, mellette meg Parvati és Danni röhögtek, ott kész voltam, azt legalább ötször visszatekertem:) Nem is tudom, talán 3 óráig nem, de elég sokáig néztem a premiert:)

Az azért csúnya volt, hogy mindjárt ketten is “kiestek”. Tudom, hogy pörgetni kell, mert sokan vannak, és gondolom ketten vissza is fognak térni a szigetről, de akkor is. Reméltem, hogy azért 2 órás a premier, hogy legyen rendesen idő mindenkire, kicsit több nosztalgikus pillanat elfért volna, de tudom, arra ott volt a special. Jut eszembe, ez most végképp nem tekinthető 2 résznek, nem is a felénél volt az első kiszavazás, hanem valami 53 percnél és fél óra alatt pörgették le a másodikat.

Az első immunity érdekes, ha több kört játszottak (most nem olvastam el a cikket, de mondjuk 5 győzelemre ment), akkor Jeff külön mondta a szöveget a TV-változat kedvéért, vagy tényleg volt valamikor 2-0-ás meg 2-1-es állás, és azt bevágták máshonnan? Nem tudom, mennyire örülök az ilyen megoldásoknak.

Parvatival kapcsolatban… továbbra is úgy érzem, hogy nagyon kedveztek neki ezzel a törzs elosztással, a nagy kavarógépek, akik veszélyesek lehetnek rá (Sandra, Tony, Tyson, Sara…) mind a másikba kerültek. Tényleg hihetetlen, hogy nem is voltak veszélyben Robbal, ez a másik törzsben nem tudtam volna elképzelni. Nagyon féltem, hogy ez már nem ugyanaz a Parvati lesz, anya lett, megváltozott, stb, annyira néztem a kanadai interjúját, nekem nem tűnt olyan magabiztosnak, mint régen. És itt a játékban sem, franc tudja, inkább az ölébe pottyant ez a lehetőség, hogy Rob szövetkezni akart vele, ő meg okosan belement, és most így ők irányíthattak egy kicsit. De nem derült ki, hogy amúgy mi lett volna a terve, jó, az interjúiban sok mindent mondott, pl. hogy Denise-zel akar szövetkezni, de vagy letett erről, vagy kivágták az adásból a beszélgetéseiket.

Amúgy nagyon bejövős lenne nekem ez az old-school szövetség, Parvval, Robbal, Ethannel és Dannivel, de Danni nagy kérdőjel volt. Először elkezdi fennhangon nyomni mindenkinek Rob kiszavazását, aztán amikor Rob megtudja, akkor kicsit megszeppenve bevallja neki, amivel kivívja a tiszteletét, beveszik a szövetségbe. De utána meg már megint Rob kiszavazásán dolgozott, szóval nem úgy tűnt, hogy be akarna állni hozzájuk. Meg sajnos még vele is csak 4-5 lenne a következő szavazásra, ami nem jó:(

Szóval itt Denise és Adam (végül ő az egyedüli, aki nincs meg, sem arcról, sem névről, a többiek azért legalább derengenek) voltak veszélyben, az is elég amatőr hiba volt, hogy annyira belemerültek a taktikázásba és eltűntek kettesben az első napon, de végül győzött a meglévő kapcsolat felbontásának vágya. Amit nem is bántam, mert Twinnie még mindig a legirritálóbb személy Tony mellett.

Amúgy ezért klassz ez az évad, végre lesz még egy kétszeres győztes (mert ha hagyják Sandrát harmadszor is nyerni, nem nézek több Survivort…), és talán befejeződik ez a queenezés is végre. Ha srác nyer, akkor mondjuk nem biztos, csak lesz egy king is, úgyhogy hajrá csajok!:)

A másik törzsben mondjuk durva, hogy szintén nem jött elő elsőre Sandra kiszavazása, pedig akitől én elsőre meg akarnék szabadulni, az biztos a kétszeres győztes lenne. Elképesztő, de ott simán ő diktált, miatta ment Amber, ő nyögte be elsőnek a nevét:( És végül itt is nyert az erős kapcsolat felbontása, még ha más törzsben is voltak Robbal, meg persze ő is a pókeres szövetséghez köthető volt ilyen módon, egyúttal azt is gyengítették. Persze, jobb lett volna, ha az első tervnél maradnak, és Tyson megy, de aztán annyira megijedtem, hogy Kim így búcsúzik, egy ilyen kitalált szövetség miatt, hogy végül örülnöm kellett Amber kiszavazásának, és ezt utálom:(

Tényleg nehéz így, mert sok a kedvenc, és 1 ember kivételével mindenki ismerős azért, de hát éppen ezért egészen más élmény, mint egy rendes évad, ahol elmegy 4 rész azzal, hogy tanuljuk a neveket, meg hogy ki melyik törzsben van, aztán megkeverik őket és lehet kezdeni elölről. Mondhatni kár, hogy eddig vártak ezzel, az előző pár évad eléggé lejtmenet volt a Survivörnek szerintem, de a 20. évadra még nem lehetett volna megcsinálni, nem valószínű, hogy akár csak 16 győztest is rá tudtak volna venni, aztán meg kellett várni a következő nagy jubileumot:) De persze félek, hogy ezt is elszúrják, majd amikor Tony úgy jut be a döntőbe, hogy mindig megkeresi ugyanazt az idolt, akkor nem leszek ilyen lelkes:( Most is fenomenális, hogy Sandránál máris landolt egy (most megint nem tudom, hogy még 2 “hétig” jó, vagy még 2 tanácsra, amin részt vesz), nehogy meg lehessen tőle szabadulni gyorsan. Az a rémálmom, hogy majd ő szervezi meg Parv kiejtését. És nincsenek illúzióim, lesz itt minden, amit el tudjunk képzelni, különben mit kezdenének a fire tokenekkel? Tutira nem ebbe az évadba kellett volna bedobni ezt, inkább a következőbe, ami lehetett volna egy új kezdet, hasonló újításokkal akár.

Biztos fog még egy csomó dolog eszembe jutni, mert marha nagy élmény volt ez a rész, de szerintem így elsőre elég lesz ekkora kisregény:)

Enzo - 2020. 02. 15. 13:15

40×01

Hú de vártam már ezt! Hype overdrive!
Ütős kis kezdés volt, nagyon poén, hogy annyira túlparázzák az egészet, hogy senki nem mer elmenni se egyedül, se kettesben a táborból, meg szavazás előtt konkrét nevet kimondani sem :D Főleg, amikor direkt ilyen kis montázst vágtak ezekből a jelenetekből :)
Jó látni a régi (és nem annyira régi) játékosokat: Parvati kisugárzása még mindig elképesztő ennyi év után is, meg pl. Tony (most tudatosan takarékra rakott) pörgését is mindig élmény nézni, nagyon vicces, ahogy szenved, hogy nem rohanhat el idolért, ami múltkor a vesztét okozta. Nem mindenkinek láttam az eredeti évadát, így vannak “új arcok”, pl. Sophie nekem nagyon furcsa, mintha bizonyos szituációkban 50 évesnek nézne ki, máskor meg 26-nak :D Apropó öregedés, hiába messze nem őt láttam a legrégebben, de számomra valahogy Denise öregedett a legdurvábban. (Vagy csak fiatalabbként él az emlékeimben, ez a valószínűbb.)
Örülök a bevágott flashbackeknek is, nem fukarkodnak velük a készítők, főleg itt az elején. Azon felröhögtem, hogy a nagyra felfújt “poker alliance” bemutatásához még abból a pókeres műsorból is bevágtak :D ilyen volt már, hogy nem Survivor-ös bevágás van a műsorban? :O

Folytatom számozva, mert nem igazán tudom egy gondolatra felfűzni :D

1. Fura, hogy Rob nem mondta 36 napnyi IoI alatt Sandrának, hogy jön ebbe az évadba, valahol megértem, hogy Sandra mérges rá emiatt, de talán picit túl van ez lihegve.
2. Hehe, azt hitték, férfiak vs nők törzsfelosztás lesz :D
3. A fire tokenek használatára kíváncsi vagyok, hogy miként fogja befolyásolni a játékot. Érdekes, hogy lehet venni rajta kényelmi dolgokat meg előnyt is, illetve hogy az Edge of Extinction-ön is van szerepük.
4. Na, megint jó kis fizikai harcolós első challenge, mint a Heroes vs Villains-ben (amikor Sugarról le lett tépve a bikinifelső :P)
5. Tetszett ez a kis módosítás, hogy extra büntiként rizst se kap a vesztes törzs az első tribalig, ami ráadásul másnap este van, így van +1 nap szervezkedni.
6. A törzsneveknek én örülök, hogy vannak, még ha nem is annyira használjuk őket. Most van Dakal(piros) meg Sele(kék), amiből előbbit Jeff folyton úgy ejtette, hogy következetesen “Nicole”-nak értettem :D
7. Hehe tényleg, Denise még mindig ment minden egyes tribal councilra, el is felejtettem, hogy él ez az átok :D (bár most a második felében megszakadt)
8. Tribalon automatikusan vártam, hogy Rob és Sandra feloson a kis leselkedős építményre, mint az előző évadban :D
9. Adam jól elindította ennek a Jeremy-Natalie erős kapocsnak a szétbontását (magáról elterelendő a figyelmet), Natalie-től búcsúzunk. (Csak szerintem kevésbé idegesítő “twinnie”, mint anno? Vagy csak Nadiya nélkül az?)
—(2.fele)
10. A második immunity challenge-et felemásnak éreztem: a számkirakós-dobálós 2.fele ezerszer látott dolog, viszont a forgó hordón átmenős rész kifejezetten bejött, ahogy Boston Rob “átdobálta” a csapattársait, majd alig bírták áthúzni őt.
11. Honnan hozták vissza a kékek a meccset, wow! Nem semmi.
12. Na Sandra kapott egy idolt Natalie jóvoltából (ügyes húzás az EoE-ről befolyásolás), de okosan nem játszotta ki.
13. Amikor 15 perc volt hátra az immunity végén, éreztem, hogy nem lesznek itt nagy kavarások meg hosszú, suttogva beszélgetős tribal, és viszonylag egyszerű döntés született, annyi meglepivel, hogy a belengetett Kim helyett Amber megy “kihalni”. Várom már a Rob arcát a következő challenge elején…

Enzo - 2020. 02. 16. 15:22

Na elolvastam Dalton EW-s írását, tényleg érdekes. Pár dolog, amit kiemelnék belőle:
– Yul ahogy okosan utánajárt a szezon előtt a dolgoknak és feldobta a poker alliance-t.
– Rob ahogy manipulálta Bent, hogy amaz elmondja neki, ki dobta fel az ő nevét (és Danni-tól is okos volt, hogy beismerte)
– Sokkal több sugdolózás volt az első tribalon, mint amennyit mutattak.
– Minden fáklyán rajta van a “gazdájának” a kezdőbetűje? Na ezt nem is tudtam :D

jack ez - 2020. 02. 17. 11:12

Yul úgy nyert, hogy volt egy szektája, akik mentek vele és nem is akartak nyerni. Borzalmas évad volt.

pity - 2020. 02. 17. 15:31

Yul inkább a superidolnak köszönhette a győzelmét. A többiek csak sodródtak vele, mert mást nem tehettek. Elég nagy hátrányban voltak a másik törzshöz képest.
Superidol híján aligha nyert volna. De ez már a mi lett volna ha kategória…

El Diablo - 2020. 02. 18. 08:09

Az Immunity Idol szemei egy-egy fire token. Egészen biztosan kiszedtem volna.

TeddyK - 2020. 02. 18. 16:25

Amint azt vártam, a minőséggel, a játékosokkal, a taktikázással nincsen probléma. Első osztályú évad lesz, nem mint az utóbbi, amit le sem kellett volna adni.

Hihetetlen, hogy a világ két végében most adják az All Stars, s All Winners évadokat.

Le ne maradjatok egyikről sem!!!

Thomas - 2020. 02. 19. 12:03

“Apropó öregedés, hiába messze nem őt láttam a legrégebben, de számomra valahogy Denise öregedett a legdurvábban. (Vagy csak fiatalabbként él az emlékeimben, ez a valószínűbb.)”
Nekem Denise annyira nem is tűnt fel, de baszus, Amber nagyon megöregedett. Persze, nagyon fiatalon láttuk utoljára, ahogy Jeff többször ki is hangsúlyozta. Viszont Danni még 43 évesen is milyen fitt és jól néz ki, le a kalappal előtte!

“Csak szerintem kevésbé idegesítő “twinnie”, mint anno? Vagy csak Nadiya nélkül az?”
Az nekem is feltűnt, hogy egy twinnie fele olyan idegesítő sincs, mint kettő együtt, de azért még így is az élmezőnyben van. Vagy csak megszokásból szorítok neki mindig, hogy essen már ki:)

“Várom már a Rob arcát a következő challenge elején…”
Rob tudta jól, hogy nagy esélye van ennek, még mondta is:( Szomorú lesz biztos, de nagyon nem fog meglepődni.

Enzo - 2020. 02. 19. 17:10

@El Diablo: báázzeg, tényleg :O remélem, hogy 1. ezt legális kiszedni, 2. valaki észreveszi :D mekkora húzás lenne!

@Thomas:
– Amber eredeti évadját nem tudom, hogy láttam-e, a korai évadokból szerintem csak részleteket láttam nagyon régen AXN-en…
– #twinnie: én is így vagyok a megszokásból ellene szorítással :D
– #Rob: jaja, hát fel kell hogy legyen készülve erre, de azért mégis, hogy az első adandó alkalommal dobják ki, az azért fájhat.

pity - 2020. 02. 19. 21:07

@Thomas: “Viszont Danni még 43 évesen is milyen fitt és jól néz ki, le a kalappal előtte!”

Nem tudom mintha megszaladt volna a plasztika vele.

Rob szerintem tudja, ha Ambert bent tartják a másik törzsben, akkor a saját helyzete lesz nehezebb a saját törzsében. Nem mintha nem lenne elég nehéz neki. Így talán később szavazzák ki.

quatro quatro - 2020. 02. 20. 02:13

Ha már oldschool élmények az évadnyitó kapcsán, kivételesen megnéznék egy évadbeli filler részt, ami bemutatja a törzseket kapcsolatokat, régi jó időhúzó rész döntő előtt.

pity - 2020. 02. 24. 19:51

@El Diablo és Enzo: (idol szeme) Nick írta, hogy ő megpróbálta kiszedni, de nem tudta.

Thomas - 2020. 02. 28. 14:35

“Nem tudom mintha megszaladt volna a plasztika vele.”

Dannin plasztika, hol? Biztos nem az arcán, azon látszik az eltelt idő.

Na megnéztem az új részt, de akkor hagyom, hadd ülepedjen, amíg nem lesz poszt.

winnie - 2020. 03. 07. 09:18

jé, elfelejtettem kritikát írni, ejnye no. na, akkor majd vasárnap.

Edete - 2020. 03. 07. 19:18

winnie: ejnye no, pedig jó rész volt :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz